Nevrijeme pogodilo i Srbiju, poplavljene ulice (VIDEO)

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je hitno upozorenje za područje sjeverne i zapadne Srbije na jake pljuskove s grmljavinom.

Srbija 17.05.2023 | 21:51
Nevrijeme pogodilo i Srbiju, poplavljene ulice (VIDEO)

"U toku večeri na zapadu Srbije, u Sremu, delovima Bačke, severnog i srednjeg Banata lokalna pojava jakih pljuskova s grmljavinom uz veliku količinu padavina, ponegde i grad, a u zoni jakih pljuskova kratkotrajno se očekuje i jak vetar", navodi se u upozorenju.

Poplavljene su ulice u centru Koceljeve, kao i nekoliko domaćinstava, a voda ugrožava školu i vrtić. RTS javlja da su se izlili manji vodotoci Sumoljevac, Rašnica, Lukinac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog posledica padavina, intervenisali su na teritoriji Grada Novog Sada, opštine Beočin, Sremskim Karlovcima, Zrenjaninu, Šapcu, Rumi i Valjevu.

Pravi haos nastao je večeras na ulicama Novog Sada, nakon što se na njega sručilo jako nevreme.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

(Agencije)  Foto:Instagram

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pric'o mi deda

17.05.2023 20:40

Da svaka losa misao koja se uputi nekome,se vrati onome ko ju je poslao desetostruko. Sta biva sa onima koji uporno cine zla dela?

ODGOVORITE
Name

Koroslav

18.05.2023 07:38

I meni jedna baba u mladosti tumačila snove i sve pogodila tj .neispitanao 6.čulo.U zadnji jedno 10 god.non stop sanjam vodu i samo vodu ,a zadnji put bilo kako plivam prema savskom mostu i sjedim na vrhu željezni greda nosača mosta a posvuda okolo voda ,znači dolazi Nojevo vreme sve vidijo u boji .