Вучић: Јединство народа је стуб очувања државе

Председник Србије огласио се на свом профилу Будуцностсрбијеав на Инстаграму након састанка са српским патријархом Порфиријем.

Србија 17.05.2023 | 16:26
Вучић: Јединство народа је стуб очувања државе

"Са Његовом светошћу @патријарх_порфирије и епископима СПЦ разговарао сам о свим питањима од судбинског значаја за наш народ и земљу, као и о тешкоћама које нам предстоје на међународном политичком плану, поготово по питању Косова и Метохије.

Као и увек, са пажњом сам саслушао мишљење патријарха и уважених епископа, са којима сам се сагласио да је јединство народа, поготово у временима великих искушења, стуб очувања државе и националних интереса Србије, као и да Црква, као једна од најважнијих институција наше земље, има изузетну улогу у очувању тог јединства."

"Председник Републике Србије Александар Вучић угостио је данас на ручку патријарха српског Порфирија и Свети архијерејски Сабор СПЦ", објављено је на Инстаграму, на профилу "Будуцностсрбијеав".

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мотивација

17.05.2023 18:32

Јединство народа да али искрено без подјела ,ви правите подјеле морате увазавати једни друге и оравити државу једнаку за све њене градјане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Процитао само наслов

17.05.2023 20:01

И Ја мислим да је крајње време да се народ уједини и спасе Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

19.05.2023 15:42

Треба им само јос додик и срби су спасени.

ОДГОВОРИТЕ