Ђоковић отворио душу италијанским медијима

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић налази се у Риму где учествује на Мастерсу и бори се за још једну титулу у својој каријери.

Тенис 16.05.2023 | 08:12
Ђоковић отворио душу италијанским медијима

Као један од најбољих светских тенисера свих времена Ноле привлачи велику пажњу медија са којима потпуно отворено говори на све теме. Једна од оних које највише занимају љубитеље "белог спорта" је и чувена "велика тројка".

Како каже Ђоковић, а преноси "Коријере дела Сера", када је у питању пријатељство са Рафом и Роџером таква веза је немогућа са ривалима..

"Никада нисмо били пријатељи, то међу ривалима није могуће, али никада нисмо били ни непријатељи. Одувек сам поштовао Федерера, један је од највећих свих времена, имао је невероватан утицај, али никада нисмо били блиски", истакао је Ђоковић.

Такође наглашава да не раздваја Рафу и Роџера, као и да је његов однос према обојици исти.

"Рафа је само годину старији од мене, обојица смо близанци у хороскопу, и у почетку смо чак двапут изашли на вечеру. Али чак и с њим је пријатељство немогуће. Одувек сам га поштовао и много му се дивио. Захваљујући Федереру и њему постао сам то што јесам. То ће нас заувек уједињавати, и зато осећам захвалност према њима. Надал је део мог живота, у последњих 15 година више сам виђао њега него своју мајку", закључио је Ђоковић.

((Курир спорт/Цорриере.ит) Фото: БН/Архива 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Нострадамус

16.05.2023 08:08

Овај Дјоковиц могу Ван реци Циган и то мало веци.Јел тако дакле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошман

16.05.2023 08:15

Србенда, искрен до сржи

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

16.05.2023 08:26

Ти си поприличан циганлук господине Новаче и с'тобом се не мере радит' посо, а ти још 10 година побјеђујуј у тенису и освоји све турнире ђе год да играш навијамо сви за тебе

ОДГОВОРИТЕ