Зворник: Једно лице погинуло, четворо повријеђено

На магистралном путу у Зворникунешто прије један час након поноћи догодила се саобраћајна несрећа у којој је једно лице смртно страдало, а четверо је повријеђено и то двије особе су тешко повријеђене,

Република Српска 07.05.2023 | 09:52
Зворник: Једно лице погинуло, четворо повријеђено

Ово је саопштено из Полицијске управе Зворник.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су извршили увиђај саобраћајне незгоде. Увиђају је присуствовао и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

"У саобраћајној несзгоди је учествовало путничко моторно возило марке „Ренаулт Лагуна“ којим је управљало лице К.М. из Зворника. У наведеном возилу су се налазили и путници Т.П., Т.П., М.Т. и Н.В. На лице мјеста су упућени и припадници Јавне здравствене установе Дом здравља Зворник, који су констатовали смрт код путника у горе наведеном возилу Н.В.

Лица К.М. и Т.П. су из ЈЗУ Дом здравља у Зворнику упућенау ЈЗУ Болница Зворник, а након тога, због тешких тјелесних повреда опасних по живот, су упућена и у ЈЗУ Универзитетско клинички центар Тузла. Сувозачу М.Т. и путнику Т.П. су констатоване лаке тјелесне повреде од стране дежурног доктора у ЈЗУ Болница Зворник", каже се у саопштењу.

Даље с наводи да је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“ против лица К.М.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 0

Оставите коментар