Zvornik: Jedno lice poginulo, četvoro povrijeđeno

Na magistralnom putu u Zvornikunešto prije jedan čas nakon ponoći dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, a četvero je povrijeđeno i to dvije osobe su teško povrijeđene,

Republika Srpska 07.05.2023 | 09:52
Zvornik: Jedno lice poginulo, četvoro povrijeđeno

Ovo je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

"U saobraćajnoj neszgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Renault Laguna“ kojim je upravljalo lice К.M. iz Zvornika. U navedenom vozilu su se nalazili i putnici T.P., T.P., M.T. i N.V. Na lice mjesta su upućeni i pripadnici Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik, koji su konstatovali smrt kod putnika u gore navedenom vozilu N.V.

Lica К.M. i T.P. su iz JZU Dom zdravlja u Zvorniku upućenau JZU Bolnica Zvornik, a nakon toga, zbog teških tjelesnih povreda opasnih po život, su upućena i u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla. Suvozaču M.T. i putniku T.P. su konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik", kaže se u saopštenju.

Dalje s navodi da je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ protiv lica К.M.

(BN) Foto: Ilustracija 

Komentari / 0

Ostavite komentar