Два лица задобила повреде опасне по живот (ФОТО)

Полицијски службеници Полицијске управе Добоја у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој извршили су увиђај у добојском насељу Усора у улици Добојских бригада гдје је у помоћном објекту једно лице нанијело повреде другом лицу, а потом и себи.

Република Српска 05.05.2023 | 18:39
Два лица задобила повреде опасне по живот (ФОТО)

Оба лица су возилом Службе хитне помоћи Дома здравља Добој превезена у добојску болницу, ради указивања потребне љекарске помоћи, а иста су задобила тешке тјелесне повреде опасне по живот.

Случај је пријављен полицији око 10:15, саопштено је из Полиције.

Увиђај на лицу мјеста је завршен.

Из добојске болнице су саопштили да су током раних поподневних сати два пацијента примљена у ту установу са тешким тјелесним повредама.

"Један пацијент је примљен са повредом главе и обилним крварењем и је упућен на даље лијечење у УКЦ Бањалука у тешком стању на Одјељење неурохирургије. Други пацијент је смјештен у Јединици интензивне његе Службе за хирургији ЈЗУ Болница „Свети апостол Лука“ Добој, такође у тешком стању усљед повреда задобијених на грудном кошу, обје подлактице односно ручна зглоба и оба скочна зглоба, уз обилно крварење", наводи се у саопштењу добојске болнице.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Татар

05.05.2023 17:00

Па шта су ове будале радиле.Клале се или шта већ.

ОДГОВОРИТЕ