Dva lica zadobila povrede opasne po život (FOTO)

Policijski službenici Policijske uprave Doboja u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj izvršili su uviđaj u dobojskom naselju Usora u ulici Dobojskih brigada gdje je u pomoćnom objektu jedno lice nanijelo povrede drugom licu, a potom i sebi.

Republika Srpska 05.05.2023 | 18:39
Dva lica zadobila povrede opasne po život (FOTO)

Oba lica su vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj prevezena u dobojsku bolnicu, radi ukazivanja potrebne ljekarske pomoći, a ista su zadobila teške tjelesne povrede opasne po život.

Slučaj je prijavljen policiji oko 10:15, saopšteno je iz Policije.

Uviđaj na licu mjesta je završen.

Iz dobojske bolnice su saopštili da su tokom ranih popodnevnih sati dva pacijenta primljena u tu ustanovu sa teškim tjelesnim povredama.

"Jedan pacijent je primljen sa povredom glave i obilnim krvarenjem i je upućen na dalje liječenje u UKC Banjaluka u teškom stanju na Odjeljenje neurohirurgije. Drugi pacijent je smješten u Jedinici intenzivne njege Službe za hirurgiji JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ Doboj, takođe u teškom stanju usljed povreda zadobijenih na grudnom košu, obje podlaktice odnosno ručna zgloba i oba skočna zgloba, uz obilno krvarenje", navodi se u saopštenju dobojske bolnice.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tatar

05.05.2023 17:00

Pa šta su ove budale radile.Klale se ili šta već.

ODGOVORITE