Полиција моли за подршку Влади Републике Србије

Струковно удружење полиције, као организација која окупља полицијске службенике у потпуности подржава одлуку Владе Републике Србије о усвајању предложених мјера предсједника Србије након овонедјељних незапамћених злочина.

Србија 05.05.2023 | 18:14
Полиција моли за подршку Влади Републике Србије

"У овом моменту сви треба да буду свјесни да је од пресудног значаја да се прекине са било којим обликом даље популариизације предметних злочина, да се дозволи надлежним органима и институцијама да предузму мјере и радње из своје надлежности", наводи се у саопштењу Удружења.

Посебно се апелује на политичаре, медије, јавне личности, организације и Удружења као и на све појединце да не користе ту прилику као шансу за личну промоцију и да додатно негативно утичу како на свијест и перцепцију грађана и јавно мњење, тако и на рад надлежних органа и институција.

"Послије свега, заиста није вријеме за бунт него за анализе, систематичност, реформе, унапређење прописа и подизање у глобалу свијести грађана. Вријеме је да се све несугласице ставе по страни и да дамо пуну подршку Влади Републике Србије!", стоји у саопштењу Струковног удружења полиције.

(БН) Фото: Илустрација

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Орао

05.05.2023 23:47

Само плацкаси и криминалци да врате сто су оплацкали од народа и дрзаве и да небуду висе слузи ли за примјер и дасе уведе ДУСАНОВ ЗАКОН за све и Ето благостања за све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

06.05.2023 11:26

Па, одакле Душану толика имовина, мора да је радио неки добар занат-? А, закон направио да штити себе и своје додаваце као и ови данас. Било је закона и власти, но није ваљало, није демократска. Сад ваља.