Policija moli za podršku Vladi Republike Srbije

Strukovno udruženje policije, kao organizacija koja okuplja policijske službenike u potpunosti podržava odluku Vlade Republike Srbije o usvajanju predloženih mjera predsjednika Srbije nakon ovonedjeljnih nezapamćenih zločina.

Srbija 05.05.2023 | 18:14
Policija moli za podršku Vladi Republike Srbije

"U ovom momentu svi treba da budu svjesni da je od presudnog značaja da se prekine sa bilo kojim oblikom dalje populariizacije predmetnih zločina, da se dozvoli nadležnim organima i institucijama da preduzmu mjere i radnje iz svoje nadležnosti", navodi se u saopštenju Udruženja.

Posebno se apeluje na političare, medije, javne ličnosti, organizacije i Udruženja kao i na sve pojedince da ne koriste tu priliku kao šansu za ličnu promociju i da dodatno negativno utiču kako na svijest i percepciju građana i javno mnjenje, tako i na rad nadležnih organa i institucija.

"Poslije svega, zaista nije vrijeme za bunt nego za analize, sistematičnost, reforme, unapređenje propisa i podizanje u globalu svijesti građana. Vrijeme je da se sve nesuglasice stave po strani i da damo punu podršku Vladi Republike Srbije!", stoji u saopštenju Strukovnog udruženja policije.

(BN) Foto: Ilustracija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Orao

05.05.2023 23:47

Samo plackasi i kriminalci da vrate sto su oplackali od naroda i drzave i da nebudu vise sluzi li za primjer i dase uvede DUSANOV ZAKON za sve i Eto blagostanja za sve

ODGOVORITE
Name

Miloš

06.05.2023 11:26

Pa, odakle Dušanu tolika imovina, mora da je radio neki dobar zanat-? A, zakon napravio da štiti sebe i svoje dodavace kao i ovi danas. Bilo je zakona i vlasti, no nije valjalo, nije demokratska. Sad valja.