Дјеца Мирке и Вујадина била у школи где се догодио напад ножем!

Вујадин Савић фудбалер и супруг Мирке Ваиљевић са којом има четворо деце, појавио се данас испред приватне школе "Руђер Бошковић", након што се у установи догодио инцидент, када је бивша ученица повредила ученика и наставницу историје.

Магазин 04.05.2023 | 20:25
Дјеца Мирке и Вујадина била у школи где се догодио напад ножем!

Деца Вујадина Савића и глумице Мирке Васиљевић похађају ову приватну школу.

 
Vujadin Savić
ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

- Чекам децу да изађу из школе, добио сам информацију да су добро - рекао је Вујадин и додао:

- Нека девојчица је избола дечака, не знам тачно шта се десило, испред школе сам - рекао је бивши фудбалер, док је Мирка била нешто краћа:

- Не могу стварно ништа да кажем, не знамо тачне информације, ни шта, ни како се догодило. Деца су Богу хвала добро, стварно не могу ништа да причам.

Mirka Vasiljević
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Подсетимо, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/црна-хроника/4155996/бивса-уценица-кухињским-нозем-повредила-друга-и-наставницу" таргет="_бланк" рел="ноопенер">девојчица (15) ножем је повредила дечака (15) и наставницу која је покушала да је спречи, бивша је ученица приватне школе "Руђер Бошковић" из које се самоиницијативно исписала. Девојчица је донела кухињски нож у школу, а нападнути на срећу нису тешко повређени.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/амп/јетсет/вести-јетсет/3673189-огласио-се-вујадин-савиц-након-инцидента-у-сколи-рудјер-босковиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Овако

04.05.2023 20:06

Јако битно сто су њихова дјеца... инаце остала дјеца су мање вриједна

ОДГОВОРИТЕ
Name

курир

05.05.2023 15:30

курир ко би други.КУРИР јбг.

ОДГОВОРИТЕ