Бијељинска болница добила нових девет специјалиста

Директор Болнице ЈЗУ „Свети Врачеви" проф.др Златко Максимовић са  сарадницима, организовао је данас пријем за деветоро љекара који су се у протекла два мјесеца вратили да наставе започето усавршавање у нашој установи након завршене специјализације и субспецијализације.

Република Српска 04.05.2023 | 18:35
Бијељинска болница добила нових девет специјалиста

Саопштено је ово из ЈЗУ "Свети Врачеви". Максимовић је рекао да је доста тога урађено у бијељинској болници, али да су људи највеће богатство.

"Улагање у знање И здравље нема цијену и због тога сматрам да је ово један изузетно важан догађај за нашу установу, регију и нашу државу.

Веома сам поносан што наша болница данас има девет младих доктора који су завршили специјализацију или субспецијализацију и који су се вратили у последња два мјесеца да раде у нашу установу.

Оно што  желим да истакнем јесте да до краја године  планирам И очекујем још десет специјалиста или субспецијалиста да се врате И наставе посао у нашој установи", изјавио је проф.др Златко Максимовић.

Он је рекао да ће као руководилац ове здравствене установе наставити да се залаже за унапређење услова и увођење нових процедура у бијељинској болници, као и да ће бити завршени сви започети радови..

Љекари који су у протекла два мјесеца завршили субспецијализацију и специјализацију су: Др Саша Милојевић, кардиолог;  Др Емир Ел Цхек, ендокринолог; др Бојана Симић, хематолог, др Вања Јокић- Видовић, педијатар; др Ивана Миловановић, гинеколог – акушер; др Данијел Савић,  хирург , др Срђан  Петровић, хирург; Снежана Мирковић, спец. медицинске биохемије и Др Александар Милићевић, психијатар.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

СТАТИСТИЦАР

04.05.2023 18:36

СВАКА ЦАСТ ГОСПИДИНУ МАКСИМОВИЦУ.КАД БИ СВАКА ЈАВНА УСТАНОВА У РЕОУБЛИЦИ СРОСКОЈ ИМАЛА УСПЈЕСНОГ ДИРЕКТОРА КАО СТО ЈЕ МАКСИМОВИЦ,БИЛИ БИ НАЈУРЕДЈЕНИЈЕ ДРУСТВО У ОКРУЗЕЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

04.05.2023 20:30

Цеститке за насу Болницу Тако се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

04.05.2023 20:56

Болница је као апотека. Чисто уредно ново а и особље уљудно. Из личног искуства пишем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2023 15:34

Само нема тоалет папира и сапуна за руке.

Name

Доктор

04.05.2023 22:10

Др Златка можете мрзити колико год хоцете, али мора се признати да зна да ради! Респецт за њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

05.05.2023 20:09

Да вам Бог да сто мање посла. Срецно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орао

05.05.2023 23:25

Камо среце да се вец једном окренемо Раду ствараластву а не само криминалу, Плацки ,отимацини безакњу

ОДГОВОРИТЕ