Bijeljinska bolnica dobila novih devet specijalista

Direktor Bolnice JZU „Sveti Vračevi" prof.dr Zlatko Maksimović sa  saradnicima, organizovao je danas prijem za devetoro ljekara koji su se u protekla dva mjeseca vratili da nastave započeto usavršavanje u našoj ustanovi nakon završene specijalizacije i subspecijalizacije.

Republika Srpska 04.05.2023 | 18:35
Bijeljinska bolnica dobila novih devet specijalista

Saopšteno je ovo iz JZU "Sveti Vračevi". Maksimović je rekao da je dosta toga urađeno u bijeljinskoj bolnici, ali da su ljudi najveće bogatstvo.

"Ulaganje u znanje I zdravlje nema cijenu i zbog toga smatram da je ovo jedan izuzetno važan događaj za našu ustanovu, regiju i našu državu.

Veoma sam ponosan što naša bolnica danas ima devet mladih doktora koji su završili specijalizaciju ili subspecijalizaciju i koji su se vratili u poslednja dva mjeseca da rade u našu ustanovu.

Ono što  želim da istaknem jeste da do kraja godine  planiram I očekujem još deset specijalista ili subspecijalista da se vrate I nastave posao u našoj ustanovi", izjavio je prof.dr Zlatko Maksimović.

On je rekao da će kao rukovodilac ove zdravstvene ustanove nastaviti da se zalaže za unapređenje uslova i uvođenje novih procedura u bijeljinskoj bolnici, kao i da će biti završeni svi započeti radovi..

Ljekari koji su u protekla dva mjeseca završili subspecijalizaciju i specijalizaciju su: Dr Saša Milojević, kardiolog;  Dr Emir El Chek, endokrinolog; dr Bojana Simić, hematolog, dr Vanja Jokić- Vidović, pedijatar; dr Ivana Milovanović, ginekolog – akušer; dr Danijel Savić,  hirurg , dr Srđan  Petrović, hirurg; Snežana Mirković, spec. medicinske biohemije i Dr Aleksandar Milićević, psihijatar.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

STATISTICAR

04.05.2023 18:36

SVAKA CAST GOSPIDINU MAKSIMOVICU.KAD BI SVAKA JAVNA USTANOVA U REOUBLICI SROSKOJ IMALA USPJESNOG DIREKTORA KAO STO JE MAKSIMOVIC,BILI BI NAJUREDJENIJE DRUSTVO U OKRUZENJU.

ODGOVORITE
Name

Miso

04.05.2023 20:30

Cestitke za nasu Bolnicu Tako se radi

ODGOVORITE
Name

Istina

04.05.2023 20:56

Bolnica je kao apoteka. Čisto uredno novo a i osoblje uljudno. Iz ličnog iskustva pišem.

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2023 15:34

Samo nema toalet papira i sapuna za ruke.

Name

Doktor

04.05.2023 22:10

Dr Zlatka možete mrziti koliko god hocete, ali mora se priznati da zna da radi! Respect za njega!

ODGOVORITE
Name

Kiko

05.05.2023 20:09

Da vam Bog da sto manje posla. Srecno

ODGOVORITE
Name

Orao

05.05.2023 23:25

Kamo srece da se vec jednom okrenemo Radu stvaralastvu a ne samo kriminalu, Placki ,otimacini bezaknju

ODGOVORITE