Преминуо Јасмин Ставрос а њу је волео до краја живота!

Синоц́ нас је у 69. години напустио певач Јасмин Ставрос након кратке и тешке болести - рака костију.

Магазин 04.05.2023 | 15:29
Преминуо Јасмин Ставрос а њу је волео до краја живота!

Иза себе је оставио невероватно наслеђе, а многе његове колеге вец́ се опраштају од њега на својим друштвеним мрежама. Иза себе је оставио и супругу Жарку и њихову љубавну причу која је трајала преко 40 година. Иако је тада живео бурним животом, како је сам рекао, она га је променила.

 
Jasmin Stavros
ФОТО: YОУТУБЕ/ЦРОАТИА РЕЦОРДС

- Њени родитељи ме уопште нису желели за зета. Она је била као анђео, светац, а ја човек који је дотакао дно живота, живео развратно до бола док је нисам срео - искрено је једном приликом признао Ставрос.

Ипак, због ње се променио, али и одрекао својих порока.

- Тражио сам дозволу од њеног покојног оца да ли могу да се дописујем с њом, али он ме није препознао. Наиме, морао сам да се ошишам за Русију. Рекао је да није имао времена за разговор јер је радио. Пожалио сам се Жарки да њен отац нец́е да прича са мном и да морам да идем у Русију на шест месеци за недељу дана. Зато смо се једног четвртка брзо венчали и заједно отишли ​​у Русију - рекао је он за 24 сата.

Jasmin Stavros
ФОТО: YОУТУБЕ/СЦАРДОНА

Јасмин и Жарка живели су недалеко од Јастребарског, а били су у браку више од 40 година. Заједно су добили двоје деце, синове Милу и Крешимира.

- Моја жена је имала пуно разумевања и подршке, била је толерантна. Није лако бити жена некога ко ради овакав посао као ја. Она је била та која је повукла баланс мира и љубави и говорила ми је у многим ситуацијама како да стојим, а ја сам био студент који слуша, постоји и међусобно разумевање и подршка. Начин на који смо живели у ово време пандемије је чист доказ да се разумемо и да смо сада најпотребнији једни другима у животу. Када смо имали кризе и несугласице, ишли смо код свештенства на разговоре и то нам је помогло - рекао је музичар за Дневно.хр 2021. године.

(Курир.рс/Сторy.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар