Вучић: Биће тешко, сви велики на Западу против нас

- Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, уочи нове рунде дијалога у Бриселу, да ће тамо бити тешко и да су против Србије "сви велики на Западу", али да су на нашој страни право и правда и да нема предаје.

Србија 02.05.2023 | 14:44
Вучић: Биће тешко, сви велики на Западу против нас

Председник је у видео поруци објављеној на Инстаграму истакао да "већ неколико дана, посебно јуче и данас, Аљбин Курти води кампању против Србије, бруталну и прљаву, и он и сви његови помагачи".

"Укључили су све, од Шаипа Камберија до Азема Власија, свих аналитичара, свих политичара. Прете Србији, подсећају на неке старе дане, говоре о својој борби за слободу заборављајући да су се баш Срби борили за слободу, не само против терориста, већ и против НАТО агресора. Као што он (Курти) рече, проливена крв се не враћа, проливена крв за слободу не може да се врати и не сме да се заборави.

Имаћу то у виду вечерас. Живела Србија! Нема предаје", поручио је Вучић.

Председник Србије је такође написао да ће у Бриселу бити тешко и да су "против нас сви велики на Западу". 

"Ипак, на нашој страни су право и правда. Још више и важније од тога, они не разумеју колико је снажна љубав према слободи и колико јако и чврсто можете да је чувате, упркос свим притисцима", написао је Вучић.

(Тањуг) Фото: Инстаграм 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Анас

02.05.2023 12:55

Бозе мили кад це схватити да су ови и овакви "преговори" и "дијалог" грозно понизење за њега, за Србију, за свакога ко имало цијени слободу и презире ропство у било којем облику...Страсно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схвата Он

02.05.2023 13:13

Све је њему јасно. Али ови са Запада лазу, обећавају,пријете, као сто су годинама замајавали Путина те Минск1 па Минск2 а у медјувремену спремали Украјину за рат. Путин их на вријеме процитао и први почео. Да је чекао још мало ( слушајући западњаке) сад би та Русија била распарцана. Вучић зна да га лазу 10 година али је немоћан јер њима треба база на КиМ и неће одустати. Рат је рјесење али Србији се не исплати да гине но има времена и за то.

Name

Ре схвата он

02.05.2023 15:18

Ја колико знам прво су руси прекрсили договор из Будимпесте да це цувати целокупни интегритет Украјине? А одмах су поцели се мијесати и отровати политицаре који год није био по вољи итд… а сад се зале за мински споразум?

Name

МеНАГЕР

02.05.2023 13:03

Каква сада борба Нема никакве борбе нема никакве прице и никаквих висе преговора Прво ЗСО а онда моземо наставити преговоре (бар је таква прица била уназад пар седмица) Ста је сада Као заборавили смо ми Додусе мало тезе це сада ици са ЗСО јер те опстине због неизлазења Срба на изборе сада воде Албанци Али немамо ми друге него гледати у тебе како се из дана у дан борис за нас и Србију Оцекујемо јос једну велику побједу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

02.05.2023 13:25

Друзе послусај и несто друго осим ртс-а!Он је Косово продао,само се боји то сад и финализирати,боји се вјесала на Теразијама!Доље срба готово да висе и нема а и сиптари масовно бјезе на запад!

Name

Мирослав

02.05.2023 13:09

Да, досли време да се право и правда врло теско бране. Мало за њих, а за нас превисе, да би признали отимацину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали

02.05.2023 13:49

Када би "сви велики на Западу" (а Бога ми и мали, само су небитни) били против мене, ја бих се бар запитао ко сам, шта сам и зашто је то тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

02.05.2023 14:10

Опет драма..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАТО

02.05.2023 14:11

Отрцани фазони, ријеши више или реци да не можеш..

ОДГОВОРИТЕ
Name

02.05.2023 15:30

Кука висе него Бакир Изетбеговиц.

ОДГОВОРИТЕ