Vučić: Biće teško, svi veliki na Zapadu protiv nas

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči nove runde dijaloga u Briselu, da će tamo biti teško i da su protiv Srbije "svi veliki na Zapadu", ali da su na našoj strani pravo i pravda i da nema predaje.

Srbija 02.05.2023 | 14:44
Vučić: Biće teško, svi veliki na Zapadu protiv nas

Predsednik je u video poruci objavljenoj na Instagramu istakao da "već nekoliko dana, posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i prljavu, i on i svi njegovi pomagači".

"Uključili su sve, od Šaipa Kamberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara. Prete Srbiji, podsećaju na neke stare dane, govore o svojoj borbi za slobodu zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu, ne samo protiv terorista, već i protiv NATO agresora. Kao što on (Kurti) reče, prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne može da se vrati i ne sme da se zaboravi.

Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija! Nema predaje", poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je takođe napisao da će u Briselu biti teško i da su "protiv nas svi veliki na Zapadu". 

"Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima", napisao je Vučić.

(Tanjug) Foto: Instagram 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Anas

02.05.2023 12:55

Boze mili kad ce shvatiti da su ovi i ovakvi "pregovori" i "dijalog" grozno ponizenje za njega, za Srbiju, za svakoga ko imalo cijeni slobodu i prezire ropstvo u bilo kojem obliku...Strasno!

ODGOVORITE
Name

Shvata On

02.05.2023 13:13

Sve je njemu jasno. Ali ovi sa Zapada lazu, obećavaju,prijete, kao sto su godinama zamajavali Putina te Minsk1 pa Minsk2 a u medjuvremenu spremali Ukrajinu za rat. Putin ih na vrijeme procitao i prvi počeo. Da je čekao još malo ( slušajući zapadnjake) sad bi ta Rusija bila rasparcana. Vučić zna da ga lazu 10 godina ali je nemoćan jer njima treba baza na KiM i neće odustati. Rat je rjesenje ali Srbiji se ne isplati da gine no ima vremena i za to.

Name

Re shvata on

02.05.2023 15:18

Ja koliko znam prvo su rusi prekrsili dogovor iz Budimpeste da ce cuvati celokupni integritet Ukrajine? A odmah su poceli se mijesati i otrovati politicare koji god nije bio po volji itd… a sad se zale za minski sporazum?

Name

MeNAGER

02.05.2023 13:03

Kakva sada borba Nema nikakve borbe nema nikakve price i nikakvih vise pregovora Prvo ZSO a onda mozemo nastaviti pregovore (bar je takva prica bila unazad par sedmica) Sta je sada Kao zaboravili smo mi Doduse malo teze ce sada ici sa ZSO jer te opstine zbog neizlazenja Srba na izbore sada vode Albanci Ali nemamo mi druge nego gledati u tebe kako se iz dana u dan boris za nas i Srbiju Ocekujemo jos jednu veliku pobjedu

ODGOVORITE
Name

Rambo

02.05.2023 13:25

Druze poslusaj i nesto drugo osim rts-a!On je Kosovo prodao,samo se boji to sad i finalizirati,boji se vjesala na Terazijama!Dolje srba gotovo da vise i nema a i siptari masovno bjeze na zapad!

Name

Miroslav

02.05.2023 13:09

Da, dosli vreme da se pravo i pravda vrlo tesko brane. Malo za njih, a za nas previse, da bi priznali otimacinu.

ODGOVORITE
Name

Mali

02.05.2023 13:49

Kada bi "svi veliki na Zapadu" (a Boga mi i mali, samo su nebitni) bili protiv mene, ja bih se bar zapitao ko sam, šta sam i zašto je to tako.

ODGOVORITE
Name

dado

02.05.2023 14:10

Opet drama..

ODGOVORITE
Name

BATO

02.05.2023 14:11

Otrcani fazoni, riješi više ili reci da ne možeš..

ODGOVORITE
Name

Yu

02.05.2023 15:30

Kuka vise nego Bakir Izetbegovic.

ODGOVORITE