Република Српска привржена територијалном инегритету БиХ, нема ништа од изласка из БиХ

Република Српска је привржена територијалном интегритету и уставном поретку БиХ. Република Српска се не планира отцијепити од Босне и Херцеговине и није предузела никакве кораке у том правцу.

Република Српска 30.04.2023 | 09:42
Република Српска привржена територијалном инегритету БиХ, нема ништа од изласка из БиХ

Ово се наводи у 29. извјештају Републике Српске Савјету безбједности Уједињених нација.

"Опредијељеност Републике Српске за Дејтонски споразум укључује опредијељеност за суверенитет, територијални интегритет и уставни поредак Босне и Херцеговине. Република Српска се не планира отцијепити од Босне и Херцеговине и није предузела никакве кораке у том правцу. Република Српска настоји само заштитити своје властите надлежности које су загарантоване Уставом БиХ“, пише у том извјештају.

Садржај 29. извјештаја Републике Српске Савјету безбједности Уједињених нација:

- Блокирање финансирања пројеката у Републици Српској од стране ЕУ је контрапродуктивно

- Регионална интеграција

- БиХ треба мање страних интервенција, а не више

- Рат у Украјини нема везе са БиХ

- Дјела и изјаве мотивисане вјерском и националном мржњом треба осудити

- Да би БиХ успјела, све стране морају поштовати и придржавати се Дејтонског споразума.

- Република Српска је привржена територијалном интегритету и уставном поретку БиХ

- БиХ мора бити уређена онако како је наведено у Дејтонском споразуму, укључујући и Устав БиХ

- Управљање и администрација на нивоу ентитета није дестабилизујућа, већ напротив, препознали су и писци Дејтонског споразума

- Нико нема законска овлаштења доносити законе БиХ декретом

- Напори СДА да опструише функционалност и међунационалну сурадњу на нивоу БиХ

- Опредијељеност Републике Српске за интеграцију БиХ у ЕУ

- Пошто је БиХ стекла статус кандидата за чланство у ЕУ, земљу треба поштовати као потпуно суверену

- Да би БиХ била суверена, ОХР се мора затворити

- Да би БиХ била суверена, Уставни суд БиХ мора бити састављен од бх. грађана

- Опредијељеност Републике Српске за вјерско и етничко помирење

- Најдестабилизујући утицај у БиХ је уплитање странаца који као да нису прочитали Дејтонски споразум

- Међународно уплитање укочило је политичко сазријевање БиХ и спријечило рјешавање осјетљивих политичких питања као што је питање државне имовине

- ОХР је главни извор проблема БиХ и мора се затворити Страни актери се требају престати мијешати у изборе и политику у БиХ

- Десетине милона долара потрошени у покушају утицаја на политику

- Међународно право обвезује дипломате да се суздрже од мијешања у унутарње послове државе домаћина

- Уставни суд БиХ којим доминирају странци пати од заслужене кризе легитимитета.

- Контрола Уставног суда од стране страних судија нарушава легитимитет суда

- Безакоње изкривљених одлука Уставног суда БиХ додатно је нарушило легитимитет суда.

Осим опредијељености за интеграцију Босне и Херцеговине у ЕУ, Република Српска, како стоји у извјештају, који преноси <стронг>Алџазира, такође снажно подржава напоре за регионалну интеграцију, укључујући иницијативу Отворени Балкан и Берлински процес.

"Отворени Балкан је регионална иницијатива коју су покренуле Албанија, Сјеверна Македонија и Србија за стварање економске зоне за слободно кретање људи, робе, капитала и услуга. Сада када СДА више није дио Савјета министара БиХ, Република Српска се нада да ће се Босна и Херцеговина придружити Отвореном Балкану у наредној години“.

Даље се наводи да реторика која сугерише да би се рат из Украјине могао на неки начин проширити на Босну и Херцеговину је крајње неутемељена.

"Они који тврде да борбе у Украјини угрожавају Босну и Херцеговину распирују страх ради политичке користи. Надају се да ће стварањем међународне узбуне о сигурности Босне и Херцеговине подстаћи стране земље да снажније интервенишу како би укинули децентрализовани  систем загарантован Дејтонским споразумом. Као што званичници ЕУФОР-Алтхеа константно наглашавају од почетка рата у Украјини, нема пријетње миру у Босни и Херцеговини. Дана 26. априла 2023. ЕУФОР је поновно потврдио да не види никакву опасност у сигурносној ситуацији у Босни и Херцеговини", наводи се.

Додаје се да неки страни коментатори који не желе добро Републици Српској смијешно су тврдили да се Република Српска користи као оруђе руске спољне политике, истичући јаке истроијске и културне везе Срба и Руса као пријетњу миру.

Овај извјештај, како открива новинар из Њујорка Ивица Пуљић, има 37 страна и могао би се наћи на сједници Савјета безбједности 10. маја када ће се водити редовна шестомјесечна расправа о БиХ. 

Сједницом Савјета безбједности ће предсједавати Русија, а на њој би се могла појавити предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

Овим су поново, по ко зна који пут, демаскиране приче предсједника Републике Српске Милорада Додика, које су поново добиле на замаху посљедњих мјесеци о наводној спремности Републике Српске да се издвоји из БиХ.

(БН) Фото: Архива

Коментари / 120

Оставите коментар
Name

Корупција

30.04.2023 07:48

О криминалу и корупцији ништа, као да не постоји и као да није главна кочница развоју и главни узрок незадовољству грађана у цијелој БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.04.2023 09:15

Све су ово празне флоскуле, градјани се све висе одлуцују да оду на "мрски Запад", него да цекају боље дане у БиХ. Нико нормалан не вјерује политицарима. Како гласамо тако нам било

Name

д

30.04.2023 09:27

Не млацај сваки дан као празна млинчина, више те нико и не слуша, хајде мало о пензијама, борачком, платама то ти је посао, повећај мало, доста демагогије, погледај вас на слици па види шта ви можете водити, доста ваше одбране народа.

Name

Блбк

30.04.2023 10:08

Срам те било Милораде. Засто лазес овај народ.

Name

Босанац

30.04.2023 11:46

Хахахаха,који је ово лицемјер? А вишеструко су веће будале и наивци који гласају за овог шверцера и криминалца?

Name

Крадљивац

30.04.2023 11:50

Сватио Миле да одцјепљењем губи све нема кредира, нема пара..нема ниста за опљацкат и сад сути ко беба кад се укака

Name

смесан тип

30.04.2023 12:41

Миле ко мјесилица бозе нас сацувај од оваквих типова па сад колекктивно незнање куда гонимо ципови се помјесали Миле олабави ниста сто си обецо нисиурадио,, осим банкрота, и јос нас код Кинеза задузујес,, среца да је БИХ и СУВЕРЕНА Миле, па немозес да распродајес дрзавну имовину. Инаце би Српску продо у једном дану.

Name

молим

30.04.2023 13:32

БН телевизију да објави скраћени снимак свих Додикових комента о оцеплењу и самосталности РС референдуме и изјаве његових полтрона

Name

Ре

30.04.2023 14:00

БиХ је наса колико и других народа, то сто појединци народу бацају прашину да скрију стварни проблем и криминал је само за неписмене. Одрицати се земље у којој зивис је ван памети.

Name

Ре

30.04.2023 14:36

Одреци се ти цега хоцес ако ти је воља и иди тамо гдје мислис да ти је боље. Али прогласит да на неком простору није та дрзава је ван сваке памети.

Name

Колико

30.04.2023 07:49

Лажи и лицемјерлука... Једна прича за мз а једна за болесне гласаче...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

30.04.2023 09:56

Промјенио лицемјерко плоцу и сад се додворава медун.заједници како би се дограбио финансиске помоци јер је ретард са својим сарадницима довео до огромних финандсиски проблема РС. Какав лицемер , лазов и криминалац а српски народ омадијан његовим лоповлуком.

Name

Дебела Берта

30.04.2023 07:49

Вуна бато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖикаЖ

30.04.2023 09:29

НЕКО МИЛИ ЗАВРЋЕ УШИ, ФОЧА НИЈЕ ДАЛЕКО.

Name

Мимикрија на дјелу

30.04.2023 11:17

Гори под гузицом, а нигдје ватрогасаца. Ни Мађари, ни Руси, ни Кинези, ни ММФ... нигда више марке кредита. Само држава БиХ је кредитно способна, зато се сада свима поново увлачи у ПА..У.

Name

Миле и друзба

30.04.2023 07:50

Па данас један извјештај послије 2 дана другачији.Они се спрдају са свима .Свијет се још није изгледа заситио њихових лажи и обећања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проблем

30.04.2023 07:56

Није додиково лажно обећање и представљање... ПРОБЛЕМ је глупи народ који гласа и вјерује у његове митове и лажи.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

30.04.2023 07:56

Опет лизе оно сто је и....з..ро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

30.04.2023 08:02

Није ми јасна ставка, смањити стране инвестиције? Каква је то психоза?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.04.2023 09:53

Интервенције, не инвестиције. И ја сам морао 2x погледати да бих исправно процитао.

Name

Дамир

30.04.2023 08:02

Вама Србима нема помоци ви незнате ста хоцете и ста зелите сад једно сад друго. Али знамо ми ста зели Београд и Загреб и зато цете сами једног дана напустити насу Дрзаву јер васа није нити је дозивљавате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

30.04.2023 09:52

Немој тако сви смо ми волили ону Бих лијепу и сретну али моцници завађају народ и они се богате а обицан народ постаје сиротиња сви смо криви није битно које вјере мржња ником није добро дошла и нико никад није требао узет пуску у руке вец отиц и оставит мочнике нек ратују они и њихова дјеца.

Name

@Дамир

30.04.2023 10:04

Ако ти је то име уопште али сумњам да јест, једнако како се кријеш и иза вјероисповијести ! Види овако, попни се на таван и отиђи у најмрачнији његов дио, тамо ћеш наћи славску икону коју је "чукун дедага" замотао у шарену крпу и оставио да се зна !

Name

#

30.04.2023 10:06

Рођена сам у БиХ у бившој Југи и мени је природно да живим у држави БиХа једино ми сметају кловнови и криминалци који руководе БиХа који залуђују и заглупљују масе зарад личне користи

Name

Ре Рада

30.04.2023 10:15

Да, тако сте је "волили" да сте је одлуцили развалити направивси српску парадрзаву у Босни. Теска нека љубав јбт...

Name

Одговор Дамиру

30.04.2023 10:17

Да нас ти нецес истјерати са насе Дједовине. Бујрум. Буд... национали......

Name

Ненад-Нострадамус

30.04.2023 08:04

Како је поцело сад це Додик тразити да се призна Косово и Метохија,да се уведу санкције Русији као и онима који нису увели санкције Русији тј.санкције и Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

30.04.2023 08:04

Миле стара варалица, мањи од маковог зрна пред странцима, а Србује у РС ухљебима и још оним кои нису схватили шта нам ради,још ако Кинези узму обавезнице ,онда нам је крај. ТХЕ ЕНД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

30.04.2023 08:05

Опет салто-мортале, које пратио ову сапуницу годинама у којој је главни глумац Милорад Додик, сигурно се доста лоше осјећа, на крају је живаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

30.04.2023 08:05

Посто милорад вец има потврду (налаз) од стране психијатра, треба га под хитно на лијецење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

30.04.2023 08:08

Фбих коци пројекте измедју Србије и Рео Српске. А знамо колико би радника добили посао. Босну и Херцеговину треба срусити јер Босњаци мисле да је БиХ њихова лицна својина и главна су препрека миру и стабилности на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Раде

30.04.2023 13:58

нико ниста не коци, само пројекти морају бити измедју двије дрзаве Србије и БиХ а не Србије и РС

Name

Славко

30.04.2023 08:10

Хахахахахахаха.....Додик је дебилчина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

30.04.2023 09:17

Шта смо онда ми?

Name

небитно

30.04.2023 17:01

Па логицно,дебили. Без увреде, нисам га ја бирао . Нити прдуцкам од драгости кад он вриједја,негира Босну,пљацка ...

Name

Сведски сто

30.04.2023 08:10

Уставни Суд Дрзаве Босне И Херцеговине је Дејтонска категорија .Додик би оф УС направио Дом народа. То је правни а не политички субјект.Укинути Ентитетски вето који је разлог сви блокада па онда разговарати о УС.Само оно о чему се сви усугласимо може проћи .Нек се држи тога. А прво нек поради на уставном суду РС који сам ради мимо истог. Дајте нам боље школе ,Плате ,болнице … Нећемо живјети 200 година ,наша дјеца нису запамтила ништа добро само зло и наопако.Какав народ таква власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

30.04.2023 08:12

Само ти треба одузети покрадено од народа и да се више не бавиш политиком.то би била стабилност и правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала!

30.04.2023 08:12

Остаје будала! Мени као Србину за Додикових скоро 20 година власти, БиХ је постала једина домовина! Заволио сам БиХ. Планирам да се учланим у СДП БиХ. Живјела БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

123wер

30.04.2023 08:13

Ви само прдите у празно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

30.04.2023 08:15

Свака му је златна

ОДГОВОРИТЕ
Name

разоцаран

30.04.2023 08:15

Бајо, а референдум?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бубана

30.04.2023 09:23

А моји прековремени сати, уф, уф?

Name

СОКОЛАЦ

30.04.2023 08:18

НАРОД ЈЕ ГЛУП ОД ПРОБЛЕМА НЕ ЦИТА ИЗМЕДЈУ РЕДОВА И ВЈЕРУЈЕ ЗЛОТВОРУ КОЈИ ГА ВОДИ НА КЛАЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СОКОЛАЦ

30.04.2023 08:28

Народ је поган, заједљив и сам од себе корумпиран... Изабрали су Додика јер би они волили тако, само да могу

Name

Вук

30.04.2023 08:32

Управо тако. Настављач лика и дјела Анте П. и НДХ.

Name

БЛ

30.04.2023 08:18

Бурле прича а вјетар носи, лаже као и обично, завадја народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЦХWЕИЗ

30.04.2023 08:22

Који лазове,варалица, СОТОНА,све само не цовјек,има ли преварант као ДОДИК,у сунцевом систему,теско нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко БЛ

30.04.2023 08:23

Ста је Миле,спустио си реп ..Какав народ такав прwдсједник,кад смо дозволили да овакав лик води народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

30.04.2023 08:24

Ја колико знам а добро знам господин Додик наш предсједник Р Српске није ни био за одцјепљење од БиХ већ само од политичког Сарајева а то је огромна разлика. Друго су ваше жеље и хушкање глупог народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

небитно

30.04.2023 17:04

Видим колико знас . Везе ти немас.

Name

Снезана

30.04.2023 08:25

На целу Савјета безбедности Русија?! Немам коментар!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лала

30.04.2023 08:26

Највиса будала на свијету је он, погодите ко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

30.04.2023 08:27

Пу мајку вам ј...м

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мирко

30.04.2023 10:07

И оца и мајку фукарску....никад већег гада на власти Срби нису имали!

Name

Ој ГРАДИНО!

30.04.2023 08:28

ТУЖНА СРПСКА, ВЕЧНА КУЋО И ТЕБЕ САМ ПОПИШ'О!!! П.С.МИЛЕ СРБИН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАТО!

30.04.2023 08:29

ИДЕМО ,БРАЋО СРБИ У ...НАТО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

30.04.2023 08:30

Ви пресједниче очигледно нисте свјесни своје несвјести. Сваки дан друга прича. До када више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТО ПИС'О??

30.04.2023 08:30

КАЛАБУОВ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

30.04.2023 08:33

Ја мислио да ће Цик предсједник прогласити независност Р.С. Изгледа да није од ријечи а није ни мушко. Ха ха хах.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

30.04.2023 08:36

Господин и легенда!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лила

30.04.2023 08:39

Овами се највише свиђа, јер показује сву интелигенцију СНСДа, "БиХ треба мање страних интервенција, а не више" Који економиста ово извали? ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

30.04.2023 08:41

Шта сад то би!? Гдје нестадоше они усвојени закљућци НСРС, о враћању ВРС, ВСТС-а, Агенције за лијекове РС, итд!?? Ништа од тога није нажалост наведено у извјештају УН? Циркус Колорадо!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

30.04.2023 08:43

Коке кукавице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опааааа

30.04.2023 08:45

Какоо сад то??? А границе Републике Српске А суд а а а а !!!! Знаци нуста од yвегy тога немааа!????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

30.04.2023 08:49

Ја сам то давно рекао да он не смије то да уради. Опет казем да сваки дан идем из невесиња за мостар, не само ја него велика маса срба и раде плус сто велики дио популације зиви од мостара и вјерујте ми да су босњаци спремни за рат, једва цекају да како казу да поцне друго полувријеме

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.04.2023 18:37

Можда има која луда усијана глава али нико нормалан не жели рат, мислим Саша да гријешиш, довољно је народ напаћен и зна како боли у рату изгубити најдраже. НЕ ПОНОВИЛО СЕ.

Name

борац

30.04.2023 08:51

Тај Додик није бас сам са собом прица једно народу друго писе Ун-у

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Ронхил, дугачки

30.04.2023 08:52

Шта причаш ти? Сутра код мене у кабинет... А, да 1. мај. Дођи у Бакинце на јањетину и ђедову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

30.04.2023 08:58

А "анкете", а свакодневно "отцјепљење", а свакодневно "уједињење" са Србијом, а свакодневно "србовање", итд., итд. како сада објаснити просјечном Србину у БиХ/РС да ентитет није држава и да је држава само БиХ а да је ентитет(и) дио(дијелови) државе БиХ? Ах да Милораде до православног вјерског празника Видовдана, да те ја научим о православљу можеш ти мене о католичанству унапријед сам ти захвалан, а за Видовдан ти је осим Сарајевског атентата, рођен и јаран Бакир, мораш почети враћати прву од четири транше дуга у износу од 1,2 милијарде БАМ(КМ) само у овој години а идућих година стање ће бити исто а новца за страначке "ухљебе" ти понестаје, итд., итд.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циле

30.04.2023 09:00

Па људи моји јели ово могуце.Пресипање супљог у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

30.04.2023 09:05

Хаха. Узас коико пута у току седмице промјени изјаву. Народ је јос гори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ром

30.04.2023 09:09

Док свира музика скаче и медо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

30.04.2023 09:11

Олоши какве свијет нема а такав је и народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

30.04.2023 09:18

Ево сад глуми друго само прицом а ствара подлогу за одвајање. Дрзава да би била самостална треба да има своју лицну територију и установе.Шта је друго замисливо и ако хоце да одвоји институције и узме у власниство земљу која у цјелини као и Федерације припада прво дрзави медјународно признатој. Посље ентитетима и разумљиво народу који живе у њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Југославија

30.04.2023 09:38

Је била медјународно призната, итд. итд...

Name

Ре И Југославија

30.04.2023 10:23

Да, али Југа је била састављена од република и покрајина које су се добровољно удрузиле у федерацију. Босна, за разлику од Југе, постојала је стотинама година раније, у овом или оном облику.

Name

Q

30.04.2023 09:18

Бурле није проблем, но његови тупави гласачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

30.04.2023 09:18

Ђубре једно лицемјерно. Србима лаже и вода их жедне преко воде, а на запад шаље поруке исте као и 1998.године. Дашак вјетра на Балкану увијек био и остао. Преварант над преварантима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бимбо

30.04.2023 09:21

Био једном један Ћозга, Мареља. Исти јебивјетар. Онај се бар завукао у Канаду. Овај мало културније хандри. Или има боља леђа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.04.2023 09:24

Како сте провидни,сви сте ви за одвајање а напали сте на њега сто то не чини.Па није то бас тако лако много је оних који це Босну бранити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

30.04.2023 09:37

Само га хушкају. Мисле да је Додик будала, а он их држи у шаци ево 20 година. Глупи тзв опозиционари

Name

Зеница

30.04.2023 09:28

Шта год да пише у том "извјештају",исти неће бити предмет разматрања (као и до сада),обзиром да је послан од стране ентитета (односно једног дијела) унутар међународно признате државе БиХ коју ће у УН-у представљати Жељка Цвијановић или неко други,свеједно... Сва ова прича о "држави",а не ентитету РС,као и поступци (милиони долара за "промоцију" путем "представништава,на примјер) везано за исто су само губљење времена... А,"државотворна политика" је (између осталог) довела до огромних задужења РС-а које некако (!!??) треба вратити у скором периоду... Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еееее

30.04.2023 09:39

По ко зна који пут се бурле укакио,блебеце у НСРС а кад дојде до вецих сила директ добија прољев хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

30.04.2023 09:58

Штета..таман кад нас обрадује,да це опет србовати,да цемо имати прилику да испробамо опрему сто смо покуповали,редовно ишли по стрељанама тренирали и да ћемо решити Р.БиХ од дестабилизујућег фактора,они се сасе*у од страха ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Де.ка

30.04.2023 10:00

Јос додати корупцију криминал владајуци лопова и недати и забранити Кредите јер градјани то врацају а никакве користи нејају.Ако буде господја преседница дрзала говор надам се да неце заборавити ово горе наведено да казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хдодо

30.04.2023 10:02

Извјестај низих нивоа власти се ионако не разматра. Дзаба писете и пискарате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик МИЛЕ

30.04.2023 10:12

испада да би Додикм сутра кад би Босна имала једног пресједника био пресједник и највеци патриота БиХ као сто опозиција рс тврди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

30.04.2023 10:15

Од "Баје" остали само дугмићи. Срамота! Народе устани!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

30.04.2023 10:26

Русењем странке сда у Сарајеву долази и до урусавања моци странке сда у Бихацу, Фикиној крајини. Странка сда је поцинила страсне злоцине над Муслиманима који су били за Фикрета Абдица и за мир... Фикрет Абдиц је запосљавао цијелу западну Крајину и био је побједник избора али је странка сда и босњацки екстремисти насилно преузели власт и замијенили га са Алијом Изетбеговицем. Алија је умислио да це добити пола БиХ кад протјера Српски народ, да це српску земљу дати Босњацима. То му неби Загреб свакако препустио. И тата Загреб би сине Алија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

30.04.2023 10:35

Браво за извјештај који је врхунски написан и има све што треба да се каже! Само глупани који мисле да ће некоме наудити, мисле да ће стављањем у први плану нагласка како кобајаги Република Српска лаже свој народ у вези јаке и самосталне Републике Српске однемилити народу Републику Српску, а све то раде и наопако изокрећу чињенице јер су исфрустрирани чињеницом што њихови пулени никако не могу да побиједе на изборима па веле ајмо покушати лажима и подметањем код народа изазвати мржњу према руководству Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

30.04.2023 12:39

Е,магаре. Ти су усио рудоњу у лазима. Јесте смрадови лазљиви.

Name

Ре

30.04.2023 13:12

Ти си одавно "однемилио" свима нама.

Name

ЛАЖНИ ЦАР

30.04.2023 13:13

Милане,мјењај дилера човјече,готов си!

Name

КАО 3 Годишња доба

30.04.2023 10:42

Милорад као прољетна прогноза , час сунце , час киша , мало вјетра СА истока. И тако отегне мјесец дана. Љето це сигурни бити вееееома вруће , препоручено да сте сто висе испод :: ШАТОРА гдје Додик пјева. А за зиму припрема освјежење националних помака јер се у том годишње доба слави 9 Јануар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурле

30.04.2023 10:44

Диктатор кад бунца у сну он лазе ја не могу схватити да има неко да њему вјерује. Од њега и оно говно дјукановиц из цг веце смеце се није могло појавити. Како странци надју те издајнике

ОДГОВОРИТЕ
Name

16 крајишка

30.04.2023 10:44

Бљузго по који пут крилаш и подвијеш реп ко миш смеће издајничко велика србенда .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштар

30.04.2023 10:53

Промјена времена утице на Психицке Болеснике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоде

30.04.2023 10:55

БЛ. Једини коментар исправан сви би да се ал да им не удје Босна је свих нас кад то сватимо свима це нам лаксе бит

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

30.04.2023 11:17

И такав један мамлаз води овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

30.04.2023 11:17

Па ово је будала невидјена Јуце хоце да се одвоји од дрзаве данас неце Ста знаце паре Људи заврнули славину па паника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

30.04.2023 11:34

Шизофрени лудак, лажни председник, крадљивац, криминалац, трули снсд- овски режим, судство и тужилаштво,суноврат стандарда, расуло породица, бежанија омладине, све у свему како каже додо, РС је никад стабилнија и јача. Браво.

Name

О ЛА Ла

30.04.2023 11:51

Завади па крадуцкај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужба

30.04.2023 13:42

Да ли је могуће да је ово исти човјек који је неки дан у Доњој Градини онакве поруке послао. Народ треба и у РС и у ФБиХ да ангажује адвоката и покрене заједничку колективну тужбу против Милорада Додика, због изазивања страха, мржње, и пријетњи ратом, а не да се смијемо и све ово гледамо са чуђењем и подсмијавањем. За овако нешто у свијету људи туже, и добију на суду. Ово није мала ствар, сваког мјесеца вуче цијели свијет за нос, и сије мржњу и страх међу народима.

Name

Q

30.04.2023 12:08

Лажни преседник и све нам лажно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwwееее

30.04.2023 12:23

???????? ОВА ЦРНА ТРОЈЈА НЕЗНА СЕ КО ЈЕ ВЕЋА ЛУПЕЗ. ЛАЗОВ. И БУДАЛЕТИНА. ОВИ БИ СЕ ЈЕ.... ЛИ АЛ ДА НЕ УДЈЕ. ХА ХА ХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЖНИ ЦАР

30.04.2023 12:41

Хахахахахаха,шта рећи,циркус од политике,као отворен прозор,не могу вјеровати,стварно смо болестан и слуђен народ ,којег појединци добро искориштавају,правећи се великим патриотама,само не знам у чему,хоће ли ми неко објаснити како то брате,час овако,час онако,а како то брате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

30.04.2023 12:47

Кад би могла чуда да се десе, Додик је увијек био и остао уз свој народ и са својом народом и он ће увијек бити уз свој народ све док народ могне издржати

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЖНИ ЦАР

30.04.2023 16:32

xxxx,шта докле ће народ издржати,он ће бити уз народ до задње марке,он никад није био у Србски народ,то му дјела говоре,а ти што си плаћен или имаш личну корист од свог писања(?) то је други пар опанака!

Name

марко,њемацка

30.04.2023 13:07

добио по усима,милокрад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Три

30.04.2023 13:46

Само лазе лазе И лазе пиргави политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црнокоси

30.04.2023 13:50

У једно сам сигуран, Додик више воли Босну и од самих Бошњака а и осталих које је воле из реда Срба и Хрвата, руку ћу одсјећи ако није истина, е сад, због чега је толико воли и зашто се неби одцијепио и да може, то сваки школовани и "поштени човјек" ЗНА и лако је закључити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

30.04.2023 14:47

Ето десило се.Досао главни и онда сви пис под стол.

Name

за бурле

30.04.2023 14:25

ТАЈ ЛУДЈАК МИСЛИ ДА ЈЕ ПРЕСЈЕДНИК АМЕРИКЕ ПА КАПРИЦИРА СВИЈЕТУ И ТАКО ДОВОДИ ЈАДНИ СРПСКИ НАРОД ДО НЕСТАНКА ИАКО НИЈЕ ЛЕГИТИМАН ПРЕСЈЕДНИК НИ СРБИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин

30.04.2023 19:14

Бурле 20 година уринира по овом блесавом народу, ста је са врацањем надлезности, војском, УИО, ВСТСом, агенцијом за лијекове, референдумом,сад отцјепљењем које је споменуо око 60 пута, види сад ове прице, супротна за 360°, зелим да ти се сруси хеликоптер

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГ

30.04.2023 20:00

Србија казе да се залазе за мир и стабилност,нас се велики баја уби трцеци а троси нам и диспецерово здравље да мољака кредите по свету,па се питам засто Србија "економски тигар" неда кредит насем великом баји(има папир да је неурацунљив) да неби овај лудео и лагао дизао тензије и палио нас србски свет у БиХ(63% неписмен) Цуј економски тигар а БГ има висе дуга него БиХ и црна гора заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

01.05.2023 02:18

Сад ће након ове изјаве он и Бакир да се негдје нађу и да један другоме по..ше ћундару!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

01.05.2023 08:14

Који вођа!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

01.05.2023 09:14

Додо од сада мораш носити сваки дан пелене,поготово кад будеш причао о отцепљењу или причао о лови.

Name

Неца

01.05.2023 09:32

Е мој глупи народе када ћеш схватити ове лопове који само лају за свој интерес. Зар није доста да им дајете подршку а они пљују и понижавају свој народ.Реците доста и то одмах и не чекати изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурле

03.05.2023 10:52

Ово двоје иза њега као два фикуса

ОДГОВОРИТЕ