Тања Савић раскинула везу са млађим дечком!

Тања Савић била је наводно у вези са Мухамедом из Бијељине који је 11 година млади од ње због чега су њени родитељи наводно направили проблем и рекли да не подржавају ту љубав, тим пре што је он муслиман.

Забава 26.04.2023 | 20:28
Тања Савић раскинула везу са млађим дечком!

Како нису хтели да чују за њега и певачици су сваки дан говорили да треба да га остави, Мухамед је сам преломио и раскинуо везу. Тања је очајна и јако је љута на своју породицу, а највише на мајку Живану јер јој нису дозволили да буде срећна.

 

"Он је јадан покушао да балансира и мислио је да ће временом њени отац и мајка да попусте и схвате да он Тању држи као мало воде на длану и да је она са њим коначно срећна.

Како се то није десило, сваки дан су све и свашта говорили Тањи, чак су почели и да одбијају да чувају њене синове како се она не би видала са тим момком он је решио да пресече и оставио је. Тања је плакала и говорила му је да је мишљење породице не занима, али он је такав, сматра да не треба да буде са родитељима у свади и зато се повукао. Тања се не мири са раскидом и покушава да одржи контакт са њим, али мислим да од помирења нема ништа. Она је баш љута на своје и након што је дечко оставио она се баш посвадала са мајком и татом.

Tanja Savić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС<бр /><бр />

Сматра да је заслужила да након свега што је прошла са Душаном у браку има право да буде срећна. Не може да разуме да њени не прихватају Мухамеда само зато што је друге вере", каже нам извор близак Тањи и додаје: "Много је нерасположена, али никако не прихвата да је остављена и то све због родитеља. Уопште сада не прича са њима, а они верују да је овако најбоље и да ће је љутња проћи", завршава извор.

(курир.рс/стар)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТЕШКО МАМА

26.04.2023 18:59

Прејака је. Очигледно себи тражи спонзора.

ОДГОВОРИТЕ