Пјевач Дарко Лазић јутрос поново хитно оперисан!

Певач Дарко Лазић огласио се на друштвеној мрежи Инстаграм и открио да је поново морао да буде оперисан, а све због компликација са раном од претходне операције.

Забава 26.04.2023 | 18:41
Пјевач Дарко Лазић јутрос поново хитно оперисан!

Наиме, како је Дарко открио, рана на стомаку се закомпликовала, те је морао поново да оде "под нож", али да се нада да ће му ускоро бити боље и да не наставити са својим бројним наступима.

- Морао сам поново да дођем, рана се закомпликовала. Морали су опет да отварају, да се све очисти. Не знам колико ћу још да лежим. Жао ми је што не можемо да се дружимо. Кад ми буде боље, певаћемо. Велики поздрав за све људе који ме воле - рекао је Дарко.

Darko Lazić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

Подсетимо, Дарко Лазић се недавно подвргао операцији уклањања вишка коже након што је драстично смршао, због чега је доживео низ компликација.

(курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Туyи

26.04.2023 18:52

То је сатанизован цовек видите тетовазе, њега дјаво муци убија се годинама и не мозе убит, сит сам висе о њему идијоту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ники

27.04.2023 04:56

Ко је тај? Имате ли Ви у редакцији паметнијих тема од тога да помињете особе које ништа не вреде. Напију се и дрогирају ви одма о њима. Уграде силиконе ви о њима. Користе дрогу ви п њима. То си све НЕГАТИВНЕ ОСОБЕ. НИСУ ИНТЕРЕСАНТНЕ. писите о људима који имају фирме или о младим програмерима. Дајте омладини нешто позитивно.

ОДГОВОРИТЕ