Вукановићева листа: С мафијом не идемо у власт

- Тражио сам понуду написмено да видимо шта хоће, а став наше Листе је да са мафијом немамо контакта ни посла. Али, нека нам дају написмено да им одговоримо званично, мада су се касно сјетили да нуде, јер свакако ћемо догодине узети те позиције и не треба нам ништа више – истакао је  Небојша Милишић, одборник Листе за правду и ред у Скупштини града Требиња. 

Република Српска 26.04.2023 | 16:21
Вукановићева листа: С мафијом не идемо у власт

На Скупштини града Требиња вођена је жучна распарава о извјештају рада градоначелника и градске управе. У исто вријеме одборник СНСД-а и предсједник Градског одбора те странке Лука Петровић позвао је Листу за правду и ред Небојше Вукановића да уђе у власт у Требињу, што је на конференцији за новинаре потврдио И градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

- Сви људи који желе да дају допринос да Требиње буде боље, у овом случају Листа за правду и ред је  позвана да узме учешће у власти, да уради напоконе нешто за град, а не само да причају – навео је Ћурић.

Из Листе за правду И ред тражили су да им Петровић писмено пошаље тај захтјев али и одговорили да са мафијом не желе имати посла.

- Данас је пало на пмает Луки Петровићу да нам понуди три мјеста у градској управи. То је он вјероватно устао на лијеву ногу или не знам шта друго. Углавном његови одбортници се слажу, иако нису знали да ће се то догодити, па је и градоначелник то на крају рекао. Тражио сам понуду написмено да видимо шта хоће, а став наше Листе је да са мафијом немамо контакта ни посла. Али, нека нам дају написмено да им одговоримо званично, мада су се касно  сјетили да нуде јер свакако ћемо догодине узети те позиције и не треба нам ништа више – истакао је  Небојша Милишић, одборник Листе за правду и ред у Скупштини града Требиња. 

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић каже да је презадовољан својим и радом градске управе у 2022. години.

-Ми не да смо задовољни него смо презадовољни оцјеном не градоначелника, него комплетног тима људи. Ово изискује доста времена и труда и сигурно можда неко заборави у каквим временима и данас живимо и условима у којима радимо и све оне проблеме које имамо – рекао је Ћурић.

Међутим, у опозицији су рад градоначелника оцјенили најслабијим оцјенама. Опозциони одборници имали су замјерке на транспарентно трошење новца, нереализиовање бројњих дугогодишњих пројеката, одговорност за расељава грађана Требиња, све гору демографски слику и слично.

-Недовољан један. Што се тиче транспарентности недовољан. Пројеката има, али ја сам рекао јасно да напримијер у тржиницу подржавам до оних 270 хиљада рад градске администрације, а разлику од 400 хиљада никада неће добити – нагласио је Саша Борјан, независни одборник у Скупштини града Требиња.

Илија Мастиловић, одборник СДС-а у Скупштини града Требиња, истакао је лошу демографску слику.

-Кататрсофлна нам је демографска слика И затражио сам нешто да учинимо колико можемо да помогнемо да би у Требињу била боља  јер сваке године имамо знатан пад новоређених у односу на број умрлих – истакао је Мастиловић.

На овој сједници донесена је И одлука о новом задужењу града Требиње у висино од преко 4 милиона марака за реконструкцију и доградњу система водоснабдијевања.

(БН) Фото: БН 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Борац

26.04.2023 15:11

Питајте Стевандица, засто Додик провоцира да це се оцијепити, припојити Србију, и да це ставити полицију на линије разграницења, а зна да од тога нема ниста, зато нас прозивају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Науци се

26.04.2023 16:52

На крају сједнице Потпредсједница Љубојевиц ипак показа своје право лице и оправда долазак Милановица у Дервенту и разлог због кога је досао. Срам је било. Она би да пљује по посланицима опозиције али вољела би да они подрзе њихове глупе приједлоге и да буду јединствени. Мали се изглупирала.

Name

Татар

26.04.2023 17:07

Додик је тотално полудио јер је све мање времена а кредити се морају вратити.Немојте наседати на његова лупетања.

Name

ТАЛИБАН

27.04.2023 14:57

КАКАВ СТЕВАНДИЦ он допуста све дудуку да провоцита и гура НАРОД У РАТ да би Дудук могао да сверцује НАФТУ и ЦИГАРЕ мозда у Стевандицевом ЦРВЕНОМ КОМБИЈУ МАЛОУМНИЦИ и један и други

Name

Сејттан

26.04.2023 17:56

Вукане треба да удјес у власт. Бас требас. Тако идес на руке њима. Са проблемима се треба ухватит у костац. Највецег грмаља сруси вирус којег не види око. Вирус тако мален удје у грмаља и ради посао. Буди и ти вирус. Буди за народ добра бактерија а за власт погубна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сејттан

26.04.2023 19:24

Одличан коментар, свака част

Name

миро

26.04.2023 17:56

Лука је Ал ЦАПОНЕ

ОДГОВОРИТЕ