Маркл критиковала медије због писама краљу Чарлсу

Меган, супруга британског принца Харија, критиковала је данас британске медије због писања да су писма која је разменила са краљем Чарлсом утицала на њену одлуку да не присуствује његовом крунисању. 

Свијет 23.04.2023 | 11:03
Маркл критиковала медије због писама краљу Чарлсу

Дејли телеграф је објавио да је Меган писала краљу како би изразила забринутост због несвесне пристрасности у краљевској породици. 

Писмо је послато након њених изјава из 2021. године датих у интервјуу са Опром Винфри, да је краљевска породица забринута око тога колико ц́е тамна бити кожа њеног сина, као и да војвоткиња од Сасекса није добила задовољавајући одговор од краља.  

„Војвоткиња од Сасекса се бави својим садашњим животом, и не размишља о преписци од пре две године а у вези са разговорима од пре четири године“, саопштила је њена портпаролка, преноси Ројтерс.

Она је додала да је свака друга сугестија лажна и заиста смешна. 

''Подстичемо таблоидне медије и разне краљевске извештаче да зауставе исцрпљујуц́и циркус који сами стварају“, додала је портпаролка. 

Принц Хари ц́е присуствовати крунисању следец́ег месеца без Меган, која ц́е остати у Калифорнији са њихово двоје деце. 

Хари и Меган повукли су се са краљевских дужности у марту 2020., рекавши да желе да отпочну нове животе у САД, далеко од медијског притиска.

(Тањуг) Фото: Геттy Имагес)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Предатори

23.04.2023 09:47

Енглески дегени, смеће каквог на далеко нема. Расисти, нацисти, колонизатори. Але ево даде Бог да се и код њих жестоко уздрмало. Добро рече Медведев. Један сармат и папа. Ријешен Свијет проблема за навијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

23.04.2023 13:11

Пријатељу, промијени дикера под хитно.

Name

Аска за Предатор

23.04.2023 17:10

Свака ти је ко Његосева!!!! То је једина истина о проклетницима, енглеској краљевској породици. Вијековима тлаце, израбљују све народе свијета, а зене се и удају измедју себе. То ни зивотиње не раде. Морали су постати тако дебилни, то је закон природе. САРМАТ!!!