Markl kritikovala medije zbog pisama kralju Čarlsu

Megan, supruga britanskog princa Harija, kritikovala je danas britanske medije zbog pisanja da su pisma koja je razmenila sa kraljem Čarlsom uticala na njenu odluku da ne prisustvuje njegovom krunisanju. 

Svijet 23.04.2023 | 11:03
Markl kritikovala medije zbog pisama kralju Čarlsu

Dejli telegraf je objavio da je Megan pisala kralju kako bi izrazila zabrinutost zbog nesvesne pristrasnosti u kraljevskoj porodici. 

Pismo je poslato nakon njenih izjava iz 2021. godine datih u intervjuu sa Oprom Vinfri, da je kraljevska porodica zabrinuta oko toga koliko će tamna biti koža njenog sina, kao i da vojvotkinja od Saseksa nije dobila zadovoljavajući odgovor od kralja.  

„Vojvotkinja od Saseksa se bavi svojim sadašnjim životom, i ne razmišlja o prepisci od pre dve godine a u vezi sa razgovorima od pre četiri godine“, saopštila je njena portparolka, prenosi Rojters.

Ona je dodala da je svaka druga sugestija lažna i zaista smešna. 

''Podstičemo tabloidne medije i razne kraljevske izveštače da zaustave iscrpljujući cirkus koji sami stvaraju“, dodala je portparolka. 

Princ Hari će prisustvovati krunisanju sledećeg meseca bez Megan, koja će ostati u Kaliforniji sa njihovo dvoje dece. 

Hari i Megan povukli su se sa kraljevskih dužnosti u martu 2020., rekavši da žele da otpočnu nove živote u SAD, daleko od medijskog pritiska.

(Tanjug) Foto: Getty Images)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Predatori

23.04.2023 09:47

Engleski degeni, smeće kakvog na daleko nema. Rasisti, nacisti, kolonizatori. Ale evo dade Bog da se i kod njih žestoko uzdrmalo. Dobro reče Medvedev. Jedan sarmat i papa. Riješen Svijet problema za navijek.

ODGOVORITE
Name

Milko

23.04.2023 13:11

Prijatelju, promijeni dikera pod hitno.

Name

Aska za Predator

23.04.2023 17:10

Svaka ti je ko Njegoseva!!!! To je jedina istina o prokletnicima, engleskoj kraljevskoj porodici. Vijekovima tlace, izrabljuju sve narode svijeta, a zene se i udaju izmedju sebe. To ni zivotinje ne rade. Morali su postati tako debilni, to je zakon prirode. SARMAT!!!