Славље: Мареј и Винус освојили Српска опен

Џејми Мареј и Мајкл Винус оправдали су улогу фаворита на АТП турниру Српска опен и славили су у конкуренцији дублова.

Вијести 22.04.2023 | 14:12
Славље: Мареј и Винус освојили Српска опен

Они су у финалу савладали португалца Франциска Кабрала и Казахстанца Александр Недовјесова са 2:0.

Мареј и Винус су у финалу доказали квалитет и смиреност у кључним моментима. Наиме при резултату 6:5 су направили први брејк у финалу и освојили сет.

Након тога су одиграли са пуно више самопоуздања . Повели су 4:1 у другом сету а онда са два брејка дошли до трофеја у Бањалуци.

Они су освојили 250 АТП бодова и награду од 29. 740 евра.

(Агенције) Фото: Глас Српске

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сјајан турнир

22.04.2023 12:54

Ово је спортски спектакл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

22.04.2023 13:41

А шта сад???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

22.04.2023 13:56

Организатори Српска опен нису у стању организовати ни борбу петлова, а не овако велик спортски догађај. Изгледа да је у односу на тенис и спортске громаде као што су Ђоковић, Вавринка, Рубљев и други, приоритет да се промовишу политичари без морала који немају додир са народом и стварношћу. Највећи скандал су празне трибине, а најављено да су све карте распродане за 4 сата, ради промоције, од народа одбачених политичара, улазнице су дијелили фризерима, цвјећарима и многим другим не питајући да ли су заинтересовани за тенис и да дијеле својим клијентима. Ни овакав спортски догађај није могао проћи без примитивизма неморалних политичара у ВИП ложама као ни без лажи болесног вође који је на почетку најавио да ће у ВИП ложама сједити најбољи студенти. Умјесто најбољих студената у ложама су сједили највећи политички олоши и њихове слијепе слуге. Бања Лука стварно има шта показати али све што је добро у Бања Луци заклоњено је политичким олошима који ометају да се оно што је лијепо види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеститке

22.04.2023 16:03

Спектакл! Цесгитке свим уцесницима и спортској фер борби!

ОДГОВОРИТЕ