Slavlje: Marej i Vinus osvojili Srpska open

Džejmi Marej i Majkl Vinus opravdali su ulogu favorita na ATP turniru Srpska open i slavili su u konkurenciji dublova.

Vijesti 22.04.2023 | 14:12
Slavlje: Marej i Vinus osvojili Srpska open

Oni su u finalu savladali portugalca Franciska Kabrala i Kazahstanca Aleksandr Nedovjesova sa 2:0.

Marej i Vinus su u finalu dokazali kvalitet i smirenost u ključnim momentima. Naime pri rezultatu 6:5 su napravili prvi brejk u finalu i osvojili set.

Nakon toga su odigrali sa puno više samopouzdanja . Poveli su 4:1 u drugom setu a onda sa dva brejka došli do trofeja u Banjaluci.

Oni su osvojili 250 ATP bodova i nagradu od 29. 740 evra.

(Agencije) Foto: Glas Srpske

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sjajan turnir

22.04.2023 12:54

Ovo je sportski spektakl

ODGOVORITE
Name

Tatar

22.04.2023 13:41

A šta sad???

ODGOVORITE
Name

Petar

22.04.2023 13:56

Organizatori Srpska open nisu u stanju organizovati ni borbu petlova, a ne ovako velik sportski događaj. Izgleda da je u odnosu na tenis i sportske gromade kao što su Đoković, Vavrinka, Rubljev i drugi, prioritet da se promovišu političari bez morala koji nemaju dodir sa narodom i stvarnošću. Najveći skandal su prazne tribine, a najavljeno da su sve karte rasprodane za 4 sata, radi promocije, od naroda odbačenih političara, ulaznice su dijelili frizerima, cvjećarima i mnogim drugim ne pitajući da li su zainteresovani za tenis i da dijele svojim klijentima. Ni ovakav sportski događaj nije mogao proći bez primitivizma nemoralnih političara u VIP ložama kao ni bez laži bolesnog vođe koji je na početku najavio da će u VIP ložama sjediti najbolji studenti. Umjesto najboljih studenata u ložama su sjedili najveći politički ološi i njihove slijepe sluge. Banja Luka stvarno ima šta pokazati ali sve što je dobro u Banja Luci zaklonjeno je političkim ološima koji ometaju da se ono što je lijepo vidi.

ODGOVORITE
Name

Cestitke

22.04.2023 16:03

Spektakl! Cesgitke svim ucesnicima i sportskoj fer borbi!

ODGOVORITE