Болдвин слободан, одбачене све кривичне пријаве

Нешто мање од две недеље пре него што је требало да почне мини-суђење у Новом Мексику за убиство сниматељке филма "Руст" Халине Хачинс које је почињено у октобру 2021. године, све оптужбе ц́е за сада бити повучене против Алека Болдвина.

Свијет 20.04.2023 | 22:33
Болдвин слободан, одбачене све кривичне пријаве

Очекује се да ц́е недавно именовани специјални тужиоци Кари Мориси и Џејсон Луис ускоро поднети сву папирологију, како би одбацили оптужбе за убиство из нехата против глумца, овенчаног са неколико Еми награда.

То значи да су спремни да даље истражују шта се заправо догодило тог ужасног дана на ранчу Бонанца Крик у близини Санта Феа, овај случај би могао да васкрсне у будуц́ности, пише амерички Деадлине који је дошао до ових информација.

Представници Окружног тужиоца Санта Феа нису коментарисали ситуацију када су их контактирали до крајњег рока у четвртак. За сада, бивша оружарка Хана Гутијерез-Рид још увек има оптужбе против ње, чиме се истрага држи отвореном и задржава право на судски позив тужиоцима за даље.

 Гутијерез-Рид и Болдвин су се раније изјаснили да нису криви. Од интервјуа за АБЦ само неколико недеља након убиства Халине, Болдвин је више пута инсистирао да није повукао окидач на пиштољу из 1880-их који је убио Халину, али се ФБИ није сложио са тим у свом извештају објављеном прошле године.

Пошто су адвокати Болдвина прошлог месеца оспорили стање оружја, изгледа да ц́е даља истрага о ватреном оружју бити предузета као део сваке обновљене истраге. Ова најновија догађања дешавају се пошто је продукција обновљене продукције филма "Руст" требало да почне у Монтани са Болдвином и режисером Џоелом Соузом, који је такођерањен у пуцњави у октобру 2021.

Првобитно планиран да почне раније ове недеље, Руст 2.0 сада очекује почетак у петак, иако би то могло да се промени на основу ових нових дешавања. Време одбацивања оптужби против Болдвина непосредно пре него што је ново снимање филма почело изгледа мало сумљиво, иако је речено да је то чиста случајност.

(Курир)  Фото:Профимедиа

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈоОро

21.04.2023 05:32

Шта ти је та Америка, ако имаш паре можеш и да убијаш без казне. А да па они убијају по цијелом свијету без казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гор051

21.04.2023 06:44

Какав коментар. Цисто да несзо написес…

Name

Сагитариус

21.04.2023 12:52

Човјеку је неко на снимању, умјесто "гасера" пиштоља, подметнуо прави пиштољ и бојеву муницију! Мафијашка посла, на овакав наћин је убијен син Бруса Лија, глумац Брендон Ли, приликом снимања акционог филма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

22.04.2023 06:23

Некоме се гадно замерио кад су му ово смјестили

ОДГОВОРИТЕ