Boldvin slobodan, odbačene sve krivične prijave

Nešto manje od dve nedelje pre nego što je trebalo da počne mini-suđenje u Novom Meksiku za ubistvo snimateljke filma "Rust" Haline Hačins koje je počinjeno u oktobru 2021. godine, sve optužbe će za sada biti povučene protiv Aleka Boldvina.

Svijet 20.04.2023 | 22:33
Boldvin slobodan, odbačene sve krivične prijave

Očekuje se da će nedavno imenovani specijalni tužioci Kari Morisi i Džejson Luis uskoro podneti svu papirologiju, kako bi odbacili optužbe za ubistvo iz nehata protiv glumca, ovenčanog sa nekoliko Emi nagrada.

To znači da su spremni da dalje istražuju šta se zapravo dogodilo tog užasnog dana na ranču Bonanca Krik u blizini Santa Fea, ovaj slučaj bi mogao da vaskrsne u budućnosti, piše američki Deadline koji je došao do ovih informacija.

Predstavnici Okružnog tužioca Santa Fea nisu komentarisali situaciju kada su ih kontaktirali do krajnjeg roka u četvrtak. Za sada, bivša oružarka Hana Gutijerez-Rid još uvek ima optužbe protiv nje, čime se istraga drži otvorenom i zadržava pravo na sudski poziv tužiocima za dalje.

 Gutijerez-Rid i Boldvin su se ranije izjasnili da nisu krivi. Od intervjua za ABC samo nekoliko nedelja nakon ubistva Haline, Boldvin je više puta insistirao da nije povukao okidač na pištolju iz 1880-ih koji je ubio Halinu, ali se FBI nije složio sa tim u svom izveštaju objavljenom prošle godine.

Pošto su advokati Boldvina prošlog meseca osporili stanje oružja, izgleda da će dalja istraga o vatrenom oružju biti preduzeta kao deo svake obnovljene istrage. Ova najnovija događanja dešavaju se pošto je produkcija obnovljene produkcije filma "Rust" trebalo da počne u Montani sa Boldvinom i režiserom Džoelom Souzom, koji je takođeranjen u pucnjavi u oktobru 2021.

Prvobitno planiran da počne ranije ove nedelje, Rust 2.0 sada očekuje početak u petak, iako bi to moglo da se promeni na osnovu ovih novih dešavanja. Vreme odbacivanja optužbi protiv Boldvina neposredno pre nego što je novo snimanje filma počelo izgleda malo sumljivo, iako je rečeno da je to čista slučajnost.

(Kurir)  Foto:Profimedia

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

JoOro

21.04.2023 05:32

Šta ti je ta Amerika, ako imaš pare možeš i da ubijaš bez kazne. A da pa oni ubijaju po cijelom svijetu bez kazne.

ODGOVORITE
Name

Gor051

21.04.2023 06:44

Kakav komentar. Cisto da neszo napises…

Name

Sagitarius

21.04.2023 12:52

Čovjeku je neko na snimanju, umjesto "gasera" pištolja, podmetnuo pravi pištolj i bojevu municiju! Mafijaška posla, na ovakav naćin je ubijen sin Brusa Lija, glumac Brendon Li, prilikom snimanja akcionog filma!

ODGOVORITE
Name

?

22.04.2023 06:23

Nekome se gadno zamerio kad su mu ovo smjestili

ODGOVORITE