Вучић: Сарадња на Балкану услов за напредак свих

Предсједник Републике Србије Александар Вучић угостио је америчке амбасадоре у Србији и БиХ, Кристофера Хила и Мајкла Марфија. Вучић са Хилом и Марфијем "Сарадња на Балкану услов за напредак свих народа

Србија 19.04.2023 | 16:06
Вучић: Сарадња на Балкану услов за напредак свих

“Указао сам на чињеницу да политичка и економска сарадња на Балкану представљају најважнији услов за напредак свих народа.

Такође, изразио сам посвећеност Републике Србије поштовању норми Дејтонског мировног споразума и увереност да су мир и стабилност највише вредности на којима морамо да истрајемо”, написао је Вучић на Инстарграм налогу будуцностсрбијеав.

Он је истакао да је Србија увијек подржавала интегритет БиХ, као и права Републике Српске и другог ентитета које имају у складу са Дејтонским споразумом.

(БН)  Фото: Фацебоок

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лијепо

19.04.2023 14:23

Састао се са САДа амбасадорима из Бг и Са. Надам се да рјесавају питање имовине РС у насу корист. Али опет и да договоре то, теско це бити спровести то уз Додика који це таман да све добије Република Српска одбити било какво рјесење

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.04.2023 14:45

Чим ти са бурлом имаш посла толике пропале године за народ РС, требате се обадвојица замислити ко је крив за то и такво сиромашно стање народа у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

19.04.2023 14:57

'У складу са Дејтонским Споразумом'. Неки политицари га јос нису процитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

19.04.2023 16:19

Балканска врата су отворена срби излазе на рад у земље ЕУ мигранти улазе

ОДГОВОРИТЕ