Vučić: Saradnja na Balkanu uslov za napredak svih

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je američke ambasadore u Srbiji i BiH, Kristofera Hila i Majkla Marfija. Vučić sa Hilom i Marfijem "Saradnja na Balkanu uslov za napredak svih naroda

Srbija 19.04.2023 | 16:06
Vučić: Saradnja na Balkanu uslov za napredak svih

“Ukazao sam na činjenicu da politička i ekonomska saradnja na Balkanu predstavljaju najvažniji uslov za napredak svih naroda.

Takođe, izrazio sam posvećenost Republike Srbije poštovanju normi Dejtonskog mirovnog sporazuma i uverenost da su mir i stabilnost najviše vrednosti na kojima moramo da istrajemo”, napisao je Vučić na Instargram nalogu buducnostsrbijeav.

On je istakao da je Srbija uvijek podržavala integritet BiH, kao i prava Republike Srpske i drugog entiteta koje imaju u skladu sa Dejtonskim sporazumom.

(BN)  Foto: Facebook

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Lijepo

19.04.2023 14:23

Sastao se sa SADa ambasadorima iz Bg i Sa. Nadam se da rjesavaju pitanje imovine RS u nasu korist. Ali opet i da dogovore to, tesko ce biti sprovesti to uz Dodika koji ce taman da sve dobije Republika Srpska odbiti bilo kakvo rjesenje

ODGOVORITE
Name

re

19.04.2023 14:45

Čim ti sa burlom imaš posla tolike propale godine za narod RS, trebate se obadvojica zamisliti ko je kriv za to i takvo siromašno stanje naroda u RS.

ODGOVORITE
Name

BL

19.04.2023 14:57

'U skladu sa Dejtonskim Sporazumom'. Neki politicari ga jos nisu procitali.

ODGOVORITE
Name

#

19.04.2023 16:19

Balkanska vrata su otvorena srbi izlaze na rad u zemlje EU migranti ulaze

ODGOVORITE