Ударцима флашом у главу повриједио двије особе

 - Прњаворска полиција предузима све радње на документовању кривичних дјела тешка тјелесна повреда и тјелесна повреда које је, како се сумња, починило лице чији су иницијали А.Г. из Прњавора које је у угоститељском објекту у том граду физички напало двије особе и задало им више удараца флашом у главу.

Република Српска 18.04.2023 | 19:27
Ударцима флашом у главу повриједио двије особе

Код А.Г. је утврђено присуство 0,96 грама по килограму алкохола у организму и указана му је љекарска помоћ у Дому здравља Прњавор, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Извршена је криминалистичка обрада овог лица и рад по овом предмету је у току, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Медицински радници Дома здравља Прњавор, 16. априла у 3.50 часова пријавили су да су им се два лица обратила за указивање љекарске помоћи, због повреда које су задобила у угоститељском објекту у Прњавору.

Изласком на лице мјеста утврђено је да је око 02.00 часа у угоститељском објекту у Прњавору дошло до нарушавања јавног реда и мира, приликом чега је лице А.Г. из Прњавора, физички напало оштећена лица тако што им је задало више удараца флашом у главу, усљед чега су оштећена лица задобила тјелесне повреде.

Једно оштећено лице се налази на лијечењу на Универзитетском клиничком центру Републике Српске, док је другом оштећеном лицу указана љекарска помоћ у Дому здравља Прњавор.

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

миро

18.04.2023 17:48

Сигурно је била фласа двогуза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

19.04.2023 07:43

Тако је то у Граду,чим сте на вишем нивоу одма проблеми..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЛИ

19.04.2023 08:35

Таквим одронима новчана казна и друствено користан рад са комуналцима нпр.