Udarcima flašom u glavu povrijedio dvije osobe

 - Prnjavorska policija preduzima sve radnje na dokumentovanju krivičnih djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda koje je, kako se sumnja, počinilo lice čiji su inicijali A.G. iz Prnjavora koje je u ugostiteljskom objektu u tom gradu fizički napalo dvije osobe i zadalo im više udaraca flašom u glavu.

Republika Srpska 18.04.2023 | 19:27
Udarcima flašom u glavu povrijedio dvije osobe

Кod A.G. je utvrđeno prisustvo 0,96 grama po kilogramu alkohola u organizmu i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izvršena je kriminalistička obrada ovog lica i rad po ovom predmetu je u toku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Medicinski radnici Doma zdravlja Prnjavor, 16. aprila u 3.50 časova prijavili su da su im se dva lica obratila za ukazivanje ljekarske pomoći, zbog povreda koje su zadobila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru.

Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je oko 02.00 časa u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru došlo do narušavanja javnog reda i mira, prilikom čega je lice A.G. iz Prnjavora, fizički napalo oštećena lica tako što im je zadalo više udaraca flašom u glavu, usljed čega su oštećena lica zadobila tjelesne povrede.

Jedno oštećeno lice se nalazi na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, dok je drugom oštećenom licu ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

(Srna) Foto: Ilustracija 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

miro

18.04.2023 17:48

Sigurno je bila flasa dvoguza

ODGOVORITE
Name

Miki

19.04.2023 07:43

Tako je to u Gradu,čim ste na višem nivou odma problemi..

ODGOVORITE
Name

OLI

19.04.2023 08:35

Takvim odronima novčana kazna i drustveno koristan rad sa komunalcima npr.