Док се крију иза српства и лажног србовања, колико милијарди нашег новца узима породица Додик?!

Ако су истинити медијски наводи о висини његовог богатства, онда Додик без проблема може отплатити више од пола укупног дуга Републике Српске, који износи нешто више од 6 милијарди марака или отплатити овогодишња кредитна потраживања која досежу готово милијарду марака. Сасвим сам могао би олакшати неизвјесну економску ситуацију Републике Српске.

Република Српска 18.04.2023 | 17:38
Док се крију иза српства и лажног србовања, колико милијарди нашег новца узима породица Додик?!

Прије десетак и више година предратни министар и поратни високопозиционирани профитер добацује у пролазу: „Тежак је он најмање милијарду. Ко? Па Миле, само ви мислите да је то претјерано.“ На којег је Милета мислио, није изговорио. 

Крај је 2022. године. Економистица Светлана Ценић гостује на Н1.

“Додик је, мислим, најбогатији човјек у БиХ. Странци су му процјењивали богатство, нисам ја. Немам те обавјештајне податке, нити своје ‘пипке’ свугдје. Они су му процјењивали богатство и цифра је толика да су ми очи испале. Његово богатство му је, мислим, процијењено на 3,5 милијарде КМ. Тако кажу они, не ја”, навела је тада Ценић.

Ако је ово истина, онда Додик без проблема може отплатити више од пола укупног дуга Републике Српске, који износи нешто више од 6 милијарди марака или отплатити овогодишња кредитна потраживања која досежу готово милијарду марака. Сасвим сам могао би олакшати неизвјесну економску ситуацију овог босанскохерцеговачког ентитета.

ЗВАНИЧНА ИМОВИНА

Садржај званичне имовине Милорада Додика, према увиду у имовински картон пријављеном за опште изборе 2022. године који је објавила Н1, није ни приближан кулоарским наводима.  

Додик је пријавио око 75.000 марака годишњег прихода од плате, 100.000 марака од пољопривредне дјелатности те 49.000 од издавања виле у Београду чију је вриједност процјенио на 1,7 милиона КМ.

Од имовине Додик је пријавио још стан у Лакташима (80.000 КМ), возило Голф 8 (50.000 ) те дионице у Бањи Лакташи вриједности 505 КМ. Кредитно је задужен за нешто више од 660.000 марака.

Годишњи приходи супруге наведени су у износу од 45.000 (имање), а њена имовина састоји се од два земљишта (89.000), пословног простора (100.000) и возила (30.000КМ).

РУСКА АМБАСАДА НА АДРЕСИ ФИРМЕ

Руском бизнисмену Рашиду Сердарову односно његовој фирми “Цомсар Енергy Гроуп“ 2013. године додјељена је концесија за експлоатацију угља надомак Термоелектране. Уговор је проглашен тајним, као што је тајновито много тога са овом фирмом регистрованој на Кипру. Јавна је тајна да овако велики посао није могао бити повјерен без сагласности Милорада Додика.

Региструју се нове фирме у Републици Српској: „Цомсар енергy Традинг“, „Цомсар Енергy Агро“, „Хотел Цомсар Рудо“ све до „Цомсар Енергy Хидро“. Оснивач посљедње је „Цомсар Хyдро Холдинг Лтд“, регистрован на Кипру, у Никозији на адреси – руске амбасаде у овој држави.

Посљедњих дана актуелна је и „Хyдро Поwер Гроуп“. Иако јој је посредни оснивач лондонска фирма „Деxбридге енгинееринг лимитед“, сједиште им је на истој адреси као фирма Сердарова “Цомсар енергy агро”, а користе и Цомсаров службени емаил.

Електропривреда Републике Српске уз сагласност ентитетске владе намјерава да откупи за 200 милиона КМ!

Додиково образложење  да је ријеч о “враћању суверенитета у области енергетике” сувисло је до тренутка када се погледају негативни пословни резултати фирме која нема запослених. Тако ће модел "профит од ничег" још једном бити на дјелу.

ПРВИ МИЛИОНИ

Више од 30 година Додикове активне политичке каријере мање је више је познато, као и дио некадашњих личних пословних ангажмана. Почетне послове Додик је имао са фирмом за производњу намјештаја, душека и јоргана Игокеа, но без неког финансијског успјеха. Дошао је рат и вријеме за уносну трговину. У то доба то је значило - шверц нафтом и цигаретама.

Априла 1994. године Додику су одузета два шлепера цигарета увезених из Македоније и то није био једини случај. Заступао је фирму „Врбас“ која 1994. године преко румунске фирме купује дизел гориво вриједности око 4,8 милиона долара.  Тако је, само по овом уговору, на продаји нафте грађанима Републике Српске у ратно вријеме, зарадио милионе. Постоје наводи да је од овог новца Додик тада купио станове у Београду. Легендарна вила на Дедињу тек ће слиједити.

СРБИЈА, КОЛИЈЕВКА ПРОФИТА

Додиковог имена нема у званичним власничким удјелима, иако га повезују са бројним фирмама и пословањем у Србији. Београдска фирма Комграп илустративан је примјер.

Додиков омиљени, недавно преминули пословни партнер Слободан Станковић, власник фирме Интеграл из Лакташа платио је 2007. године већински удјел у Комграпу 4,3 милиона еура да би на крају преузео пословне просторе на најскупљим локацијама у Београду и имовину на локацијама од Србије до Украјине. Постоје процјене да је вриједност некретнина Комграпа била неколико стотина милиона марака. Томислав Костић, тадашњи предсједник синдиката у  Комграпу је током састанка са тадашњим директором Агенције за приватизацију чуо до тада непознати податак.

„Владислав Цветковић се зачудио. Рекао је пред свима, да је, по његовим сазнањима, већински власник, односно газда Комграпа Милорад Додик, а не ‘Интеграл’ Слободана Станковића и да он у папирима има Додиково,а не Станковићево име“, причао је Костић.

Зграду у Новом Саду становници називају „Додикова палата“, но званично инвеститор је„Галенс инвест“, једна од фирми групације Галенс. И то није једина конекција пословања са фирмама или оосбама из Србије, за које је штета ишла углавном на рачун буџета Републике Српске, а у корист „непознате особе“. Ево неколико примјера конекције са србијанским тајкунима Драганом Ђурићем и Мирославом Мишковићем.

Током првог премијерског мандата 1998. године Милорад Додик је одобрио кредит од 750 хиљада КМ из буџета РС Ђурићевом предузећу "Зекстра рент а цар" из Земуна, Србија.  (сви документи у посједу “Журнала”). Први проблем је што је ријеч о приватној фирми из друге државе, тадашње СР Југославије и садашње Србије јер је “Зекстра” регистрована у Земуну. "Зекстра" је вратила тек нешто више од 10 посто новца. Додик, Мишковић и Ђурић били су актери и приватизација Робне куће „Боска“ у Бањалуци. Нико није видео приватизациони уговор, а према доступним информацијама, плаћена је новцем из буџета РС.

То је само један примјер. Бобар банка, Робне резерве, Фармленд, Гранд Траде, Бирач, Медицинска електроника, само су дијелови низа корупцијских афера у којима су медији наводили позадинску улогу Милорада Додика.

Драстичан је примјер пословног ангажмана „Лутрије РС“ и кипарске фирме „Глори“. Директор Лутрије био је Додиков кум Миле Радишић, а уговор је у ствари био параван за извлачење милиона новца. Поједини  медији наводили су да је Додик купио кућу на Кипру што је демантовао. Упоредо, његова кћи Горица изјављује да је у овој држави похађала колеџ.

ДЈЕЦА СУ БОГАТСТВО

Милорад Додик је поносни отац јер су му дјеца развила вишемилионски бизнис, истина са покојим милионом повољних кредита, буџетским и родитељским подстицајима. Прича о пословима дјеце Милорада Додика, Игора и Горице,  отворена је 2009. године, када је Инвестиционо - развојна банка РС додијелила кредит од три милиона марака фирми “Фруит Ецо”, чији је сувласник Игор Додик, син Милорада. Додик је тада као ентитетски премијер био и предсједник кредитног одбора банке.

Фирма и даље послује и то успјешно. Према писању портала Цапитал.ба фирма је у 2020. години имала приходе од 1,67 милиона марака и  добит од  490.000 марака

Ресторани „Агапе“ Горице Додик углавном не послују лоше. Према званичним подацима портала акта.ба у 2021. имала је приход од 2,8 милиона те добит од 158 хиљада марака. Портал Цапитал указује и на фирме њеног супруга Павла Ћоровића.  Његове фирме „Агро Дестил“, „КБВ Датацом“ те „Ред Боx Медиа“, у којој је сувласник са Ренатом Радишићем (сина Додиковог кума  Милета Радишића), су у 2020. години обрнуле укупно 1,8 милиона марака и пријавиле добит од око 150.000 КМ, што је на нивоу из године прије пандемије.

Фирма "Глобал либертy“ из Лакташа, у власништву  Горице и Игора Додика, није се прославила пословањем. Након што су 2020. имали приход од 173.000 КМ и добит од 93.000 КМ, годину 2012. завршили су „у минусу“ од 77.000 марака.  Да им олакша губитак потрудиле су се институције РС. "Глобал либертy“ је прошле године добила подстицаје у износу од 26.889 марака, из аграрног буџета те  Компезационог фонда. Потицаје из истих извора је добила и фирма „Фруит ецо“ која је у сувласништву Игора Додика  и то 182.000 марака. „Агро воће“  у власништву Горице Додик, је добило подстицајне износе од око 102.000 марака.

Наравно, у легенду је ушла прича о правој улози Игора Додика у фирми Проинтер. Он и Милорад Додик негирају било какву повезаност за власничком структуром, но остаје чињеница да је Проинтер неприкосновени тендерски шампион са својим „консултантом“ (што је јавно признао отац Додик) Игором Додиком.

КАДА НЕМА РУСА И КИНЕЗИ СУ ДОБРОДОШЛИ

Посебна прича јесу Додикове релације са Русијом и тамошњим тајкунима, од приватизације Рафинерије Брод до продаје обвезница Републике Српске.

Журнал је о томе објавио неколико прича, све до навода о Додиковим некретнинама у Русији и Србији.

Како су послови са Русијом и Русима у посљедње вријеме у застоју, Република Српска, читај Милорад Додик, се све више окрећу према партнерима из Кине, склапајући бројне уговоре за изградњу инфраструктуре и енергетских објеката. Држава Кина није баш транспаретна при склапању послова, што овдашњим властодршцима одговара.

Познато је да је корупција у Кини строго кажњива, но постоје изузеци – није кажњиво уколико је у корист државе. Иако је тржиште БиХ готово минорно у односу на цјелокупан посао, оно због подложности корупцији може бити, а многима и јесте, занимљиво.

Подсјетимо и на изградњу зграде Владе РС у Бања Луци, РТВ дома те аутопута Бањалука-Градишка. Према извјештају СИПА-е Милорад Додик, Слободан Станковић и још 13 особа осумњичени су да су прали новац и вршили пореске утаје уз имовинску користи у износу од око 115 милиона КМ. Подсјетимо, набављане су корпе за смеће и пепељаре у вриједности већој од хиљаду марака, што је мали али илустративан детаљ како се трошио новац. Плаћане су фиктивне наруџбе на рачуне у иностранству милионске вриједности.

Колико год му се привидно супротстављао, Милорад Додик у ствари цијени овакво босанскохерцеговачко правосуђе јер нису нити једну истрагу, а нарочито оне финансијске природе, довели до краја.

Погледајте шта је о породици Додик до скора говорио Драшко Станивуковић. Не знамо да ли и данас тако мисли, али знамо да тако више не говори?!

(Зурнал.инфо - БН)

Коментари / 202

Оставите коментар
Name

Народ

18.04.2023 15:40

Зора Видовиц има висе од додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омама

18.04.2023 16:22

Није она крива него наса Зека!

Name

Ре

18.04.2023 17:12

Све је то легализовано од народа кроз изборе

Name

Констрактирка

18.04.2023 17:28

И шта ћемо сад?

Name

Деки

18.04.2023 17:32

Миле је то све лепо организовао.

Name

Источно Сарајево

18.04.2023 17:32

Док год овце и кркани буду за њега гласали он це владати док не угаси РС и све нас Србе истреби, то му је циљ, пљацка до задњег србина , народ га је бирао, ја нисам медјутим, ми смо као народ заслужили таквог , народ се продаје за цасицу ракије и мало прасетине под сатором , ето вам га и не кукајте

Name

Неша

18.04.2023 17:33

То је његова десна рука за пљачку и дељење новца у систему режима.

Name

Дејан

18.04.2023 17:35

Је'л то она што зна да ће кредит бити враћен, али не зна где је новац ???

Name

Зоки

18.04.2023 18:25

Зору ухапсити и натерати да пропева, где су паре.

Name

Стеван

18.04.2023 18:26

Зоро, бићеш сведок покајник, само на време изнеси истину, боље за тебе, мање ћеш робијати.

Name

Лепа Зора

18.04.2023 18:28

Ова жена није ни свесна шта је чека када додје дан да запева песму коју јој Миле компонује годинама.

Name

Душан

18.04.2023 18:29

Зорице, Зоруле, најлепсе девојче, не могу да зивим без тебе...

Name

Немања

18.04.2023 18:32

Зорка ће певати песмицу, биће боља од било које певачице, само када буде време. Међутим, оно што ме брине је само да не буде као код Слобине Борке, она јадна није имала среће за сведочење.

Name

Биља

18.04.2023 19:16

Има можда више длака?

Name

ре

18.04.2023 19:56

Кад ће сви бити изведени на суђење.

Name

ре

19.04.2023 10:07

Озбиљни државници праве хидролектране, термоелектране, развијају привреду, а клошари праве тениска игралишта и скијалишта.

Name

А

20.04.2023 05:22

Ајд ови су цијели живот на власти па имају. Али како вјечита опозиција има виле милионе,...

Name

Пале

18.04.2023 15:43

Све исисано,а народ се удара у прса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филе

18.04.2023 20:13

Богте, па он мозе купити цитав Ентитет, о којим парама се ради...!!!!

Name

Горан

18.04.2023 15:45

Док је гована који бране лопове држава никад неће напредовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

18.04.2023 15:46

Која пљацка све покрали вратите народу Додик и његова банда колико фирми и капитала наши политичари су јако добро крали па то је њихова струка краст лопови, народ зна да краду а баш толко ужас боже драги наш народ ради читав дан за мало па Борци се пате пензије мале дјеца гладна Ово је ужас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта има

18.04.2023 15:48

Хахаха јел се ви спрдате па објављујете Драшка да напада Милу..Само једно питање,гдје дрво ? А да,мораш закачити за дебелу грану и Станивуковиће...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

18.04.2023 16:11

Драско је у симбиози!

Name

Хисете

18.04.2023 17:11

Дрво је наложено, од кад је појединцима из власти постала доступна компилација видео клипова о аналном карактеру нашега Драшка градоначелника.....чак се сада са секом дружи по приватним партијима....

Name

Раки

18.04.2023 15:48

Све отети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грми

18.04.2023 17:07

Јадна мајко рдјавих сватова пљцкаса и клапе око блентавог Додокрадљивца кад је он такав какав је тек народ бедни. Само узети куку и мотику и кренути на прави пут ако сте Срби цасни.

Name

БЛБ

18.04.2023 15:48

Добро иде кад имас добра леђа, а нас драги вођа има највеца леђа која га стите, америцка леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

18.04.2023 15:48

Богати родитељи не зале, за своју дјецицу дат це бас све, продају суме и хидроцентрале и дрзе пола дрзаве, зато им потомци весело зиве, не раде ниста а имају све, цисти кокаин и руке од свиле и тудје младе године..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

18.04.2023 15:49

Хвала Влади нека је помогла да се некако изборе у тој производњи требали би и жирорачун да објаве па да и народ уплати колико може ??? а ови остали пољопривредни произвођачи могу само да пасу траву једино то им је остало ово све је покрадено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.04.2023 15:49

Тако и треба ,ј...с сиротињу и борце,нека дјеца имају доста и свугдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

18.04.2023 15:50

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПОДРЖАЛА БИЗНИС ИГОРУ И ГОРИЦИ, А ШТА ЈЕ СА НАРОДОМ, КО ЋЕ ПОДРЖАТИ НАРОД КОЈИ ЈЕДВА САСТАВЉА КРАЈ С КРАЈЕМ, ИМА ЛИ ИКО У ОВОЈ ДРЖАВИ ДА ПОДРЖИ ОВАЈ НАПАЋЕНИ НАРОД , ДОК ТУДЈА ДЈЕЦА НАПУШТАЈУ ЗЕМЉУ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ ЈЕР ИМ ОЧЕВИ НЕМОГУ ОМОГУЋИТИ ОНО ШТО ТАТА ДОДИК МОЖЕ ОМОГУЋИТИ СВОЈОЈ ДЈЕЦИ, НОРМАЛАН И УДОБАН ЖИВОТ, ТАТИ ДОДИКУ КОЛИКО ГОД ДА ДАШ ЊЕМУ УВИЈЕК ТРЕБА ЈОШ, ТО ТИ ЈЕ ОНО КО УМИЈЕ ЊЕМУ ДВИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

18.04.2023 15:50

Крепаце јадници треба им помоци треба им свако дати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

18.04.2023 15:51

Па тегелтија који је био главни судија је добио награду да му буде савјетник,али да све оптузнице против њега закљуца дубоко у латицу док је на тој функцији посље је то исто радила тадицка по наредјењу јарана цовица и.т.д.Али це ипак доци наред једног дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

18.04.2023 15:53

Мого с макар од кцерке љепе од овога направити. Па види је на ста лици, е ј..га Миле ? ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиша

18.04.2023 15:53

Горица Додик као бизнисменка а до сада 3 овце не би јој дали на чување јер би неку изгубила. Све су то они заради од личних плата.???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

18.04.2023 15:54

У тим вашум вилиама послије силаска са власти васе мафијаске породице сигурно це се уселити пакистанци а васа вила це бити Кп Зеница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

18.04.2023 15:54

Изгледа да једино морала има господја мама Додик , не експонира се са ратним профитером и његовим потомцима......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрчевци комшија

18.04.2023 18:33

Мама се не експонира јер јој не дају обзиром да је у алкохолисаном стању 95% времена, а узрок тога је у срамоти због свега везаног за породицу.....

Name

Борко

18.04.2023 15:55

Зато Српски народе не дозволи да вам Додик писе историју. Нека је писе народ. Нека стоји записано у историји да је породица Додик пљацкала Српски народ и узивала у изобиљу док је Српски народ зивио као најсиромаснији у Европи и цак у свијету. Нека историја писе да је породица Додик себи купила хеликоптер, да су милијарде покрали. Да се зна ко је породица Додик.. Да се води евиденција ко су му били сурадници који су уз њега били. Јер да се историја не понавља. Да се знају ко су му унуци и да се води рацуна да и они не зајасу Српски народ. И праунуци. Ивер не пада далеко од кладе. А Српски народ науцио да има владаре о којима ниста не зна. Ни ко су нити одакле су. Знате како казу Цинцари. Казу да им је нација Цинцар главна за ције се интересе боре а свако другу нацију це из морања постовати. Кад морају. Зато и има ткз Срба у медијима Србије којима Косово и Метохија ниста не знаци. Јер иако се наводе као Срби то поријеклом нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Борко

18.04.2023 16:14

Ви сте високо морална сподоба!

Name

Бошко

18.04.2023 15:56

Знају то и врабци на грани нема ту ниста нејасно, али стрепити кад це сици са власти и после тога процесуирање е брате хвала. Нека мени мојих пет марака у џепу и мој миран сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ре Борко

18.04.2023 17:58

Ста је сподобо ,ста цовјек није добро рекао за све је у праву,прво Додиг није Србин а заједно са породицом и странацком нафилом опљацкао хе све сто је могао ,највеци лопов и нафијас, све изборе досада је покрао није добио ни једне на регуларан нацин

Name

Михајило

18.04.2023 15:58

Задужиће нас за наредних 100 година а Кинези ће вјероватно исто толико наплаћивати ауто пут од грађана Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

18.04.2023 15:58

Из кризе се излази мукотрпним радом и мудрим ,паметним располагањем онога што је стечено радом .Задужења су добра кад су повољна и кад се користе за стварање нове вриједности. Другачије је све пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

18.04.2023 16:01

Колико год, мало је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николић

18.04.2023 16:02

БРАЋО САБОРЦИ, НАД НАМА СЕ НАДВИЛО ЦРНИЛО, ТУГА И БОЛЕСТ. ОВИ ИЗ ВЛАСТИ БИ НАЈРАЂЕ НАС ЖИВЕ У ГРОБОВЕ. НАС НИКО НЕ ПОШТИВА. МИ СМО СВАКОМ ВИШАК, ТЕРЕТ. ЗАТО ОЖИВЈЕТИ МОРАМО...ПРОТЕСТИ ВЕТЕРАНА У БАЊА ЛУЦИ, У ВЕЛИКОМ БРОЈУ, У МАЈУ МЈЕСЕЦУ, КАО НИКАД ДО САДА...ЗАДЊИ ЈЕ ТРЕНУТАК ДА СЕ ТРГНЕМО, ДА САЧУВАМО ДОСТОЈАНСТВО, ДА ОПСТАНЕМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко

18.04.2023 16:04

Дјаба им сав бијели свијет да је њихов, кад су биједа у души и срцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милокраде

18.04.2023 16:04

Гдје се налази украдена Икона из Украјине ,гдје је злато које је Русија дала за Републику ,све си покрао и опљацкао и ви сте неки Срби ,прво нисте цисти ни по ком основу највеци лопови и пљацкаси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

18.04.2023 16:04

Они управљају са будзетом и свим новцаним токовима могу радити ста год хоце,контролису сав новац у Српској, нажалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

18.04.2023 16:05

Надам се да це бити једног дана" ВРАТИ КОКО ,ШТО СИ ПОЗОБАЛА "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацан наслов

18.04.2023 16:06

100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан НС

18.04.2023 16:07

Наградно питање како се зове фирма М.Додика која гради зграде у Новом Саду и преко које се перу паре извуцене из Републике Српске!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвијетин

18.04.2023 16:07

ПРОЋИ ЋЕБОН КАО ИВО САНАДЕР. ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ. ПОЛАКО. ВРИЈЕМЕ УВИЈЕК РАДИ. ЗА ЊЕГА НЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАНКО

18.04.2023 16:08

Све су то особе условно на платним списковима водецих и јавних фирми који под пријетњом одказа и вјесања на стуб срама морају сву пунољетну родбину да..покупе..на гласање познајем пуно таквих а то секта одавно и не крије као сто јавно мобилисе доскорасње противнике. Стање је као у њемацкој 30тих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

18.04.2023 16:08

Какво је ово непристојно обраћање у јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

18.04.2023 17:41

Магаре јел те боли истина?

Name

Милан за Ре Милан

18.04.2023 18:34

Јасно је да ти је радно мјесто да пљујеш неистомишљенике! Јадно и жалосно је живјети таквим животом!

Name

Мира за Милана

18.04.2023 18:46

Види дезертера сто се буни. Лазовцино једна дезертерска.

Name

Милан за Мира

19.04.2023 05:36

Стварно јадно је да неко зарађује за хљеб тако што другог мрзи и пљуве по порталу. Искрено имам само жаљење према таквим и сваку увреду опраштам.

Name

Е,бас си

19.04.2023 08:13

Сивоња. Дезертеру покри се по усима.

Name

Борац ВРС

18.04.2023 16:08

Ако је тако нема нам спаса. Значи доведени су на тенковима да униште српство на овим прострорима. Истом братству су припадали и Карађорђевићи, Никола Пашић, "друг тито", Милошевић...Због политике Пашићаи Карађорђевића нападе нас у И св. рату у то вријеме најача сила, па остадосмо без трећине мушке популације, послије И св. рата као дио побједничких снага ладно одбисмо Србију у природним границама и у загрљај примисмо освједочене непријатеље, у ИИ св. рату под титиним руководством једини се у региону супростависмо најачој свјезској сили Њемачкој, за вријеме Милошевића бомбардова нас највећа садашња свјетска сила. Ако неко мисли да је то случајно, грдно се вара. Крајње је вријеме да судбину преузмемо у своје руке. Сутра ће већ бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2023 18:57

И ста сад хоцете, границу на Добрињи и у Добоју? Изолацију према ЕУ? Изволите, само немојте да вам је неко други за то крив.

Name

Здравко

18.04.2023 16:09

Ове сто су набројане су само за дзепарац унуцима ! Интеграл је кљуцна фирма која забетонира сваке године од пола милијарде па на висе, и слицне њој.Није Проинтер слуцајно формиран кад је нестало аргумената и цифара у милијардама за асфалтирање.И није само ту Проинтер,Интеграл и друге.Пљацка се наставља у Ел.енергетском сектору куповином Калдере од стране Проинтера,у ИТ сектору и оном сто у бједи највисе цвјета,а то је коцка !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2023 17:56

Треба се народ дици и конфисковати 90% свега сто имају породица Додик, и његови слуге мафијаси Тегелтија, Спириц, Скрбиц, Ковацевиц, Петровиц, насљедници Мице Мицица, Зворницки клан, Добојски клан, Несиц, Дјокиц и бројни други. И врацамо дугове, побољсамо пензије и социјална давања. Отпустити сектасе који су запослени и примљени због партијских књизица и повецати плате осталим запосленим када се ова сектина багра неструцна отпусти, пс нека раде код Горице у Агапеу или Проинтеру. Увести закон да Зпроинтер фирма ни један бисе уговор не мозе склопити са било којом дрзавним фирмом, идите на страно трзисте, мафијаска иТ компанијо из Републике Сумске, фуј, згадили сте се свима, народу се повраца на вас све, похлепна сељоберска багро.

Name

Сердар Рашидов

18.04.2023 16:10

Нема везе што је Муслиман, битно да је из Русије !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

18.04.2023 16:14

Свима ваља умирати,неко лако неко у мукама ако ума неке правде...

Name

Зоки

18.04.2023 16:11

Зато и јесте толика борба за власт јер ако изгубе неко мора одговарат за уцјену и превару народа све ове године!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Штеточина

18.04.2023 16:12

Коју год фирму бурле има у Српској и вани Српске, сигурно их није зарадио својом платом у РС без мућке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко

18.04.2023 16:13

Све је то народно мислим народим парама купио,а народ нек трпи и мисли бице боље а са овима никад неце бити добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

18.04.2023 16:13

Зато нас Бог кажњава свим природним непогодама што сагињемо као луд народ пред најгорим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево

18.04.2023 16:15

Ниста није њихово. Све сто имају покрали су од других и од народа. Додик сем очеве куче ништа није имао. Пар хектара земље у бакинцима и оронулу сталу. Остало се зна, шверц у рату и његова насилна криминална примитивна политика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

18.04.2023 16:15

А народ га масовно подрзава седамнаест година. Знаци није само до њега. Овакав љигави и за ситне паре поткупљиви народ боље не заслузује и не треба га залити. Иста је то багра. Само бијег из те пропасти РС је исправна ствар ако себи добро мислис. Ја сам ту пропаст напустио прије пет година и никад се вратити нецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старчевица БЛ

18.04.2023 16:16

Тацно тако, мудар цовјек давно реце: “Народ који бира корумпиране, лажљивце, лопове и издајице није жртва. Он је саучесник” – Георге Орwелл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

18.04.2023 16:16

Не мораш ништа знати осим србовања и стекнеш више него Ангела Меркел иако има већу плату од нашег Милорада најмање 20 пута.За разлику од србовања,швабовање код Шваба не пије воде и за лоповлук шаљу директно у ћорку а код нас вишемилионска награда за србовање,то је Миле на вријеме код српског народа препознао и за то му свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

18.04.2023 16:18

Никоме не желим зло али ови што су опљачкали овај Народ све паре дали докторима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук Зворник

18.04.2023 16:20

У Зворнику их има колико хоцес све сами профитери ,поцев од Тиреxа,Спасојевица,Радица,Саве Ерица,Милоса Јовановица,Кесе,Стевановица,Вуковица,Мице Јеркица,Ридјосјица,Поповица итд итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

18.04.2023 16:20

Све је њихово, насе је само да радимо и дајемо њима и газимо блато, тако нам и треба, ми смо то тразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрича

18.04.2023 16:21

Зар је могуће овико богаство а пензионери једва да се прехране И то како а за лекове је велики проблем нема заста купити а помоци нам нема једино Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан - Мањача

18.04.2023 16:21

Колико ГЛУП морас бити да гласас за ову ненародну Марву , а да немас никакве користи од исте (обецања се нигдје на свјету не рацунају) ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

18.04.2023 16:45

Ста би са ски лифтом на Мањачи..

Name

Партократија

18.04.2023 16:22

Ја не знам до када це народ да само сути и трпи, или цемо изаци на демонстрације или цемо отици из дрзаве па нека остану у њој политицари, дај народе пробуди се висе, оставимо се тастатура и кренимо у промјене! ПОЛИТИЦАРИ УОПСТЕ НЕТРЕБА ДА ПОСТОЈЕ, ЊИХОВА СВРХА ЈЕ САМО ДА НАС УНИСТАВАЈУ И БОГАТЕ СЕ НА РАЦУН ОБИЦНИХ ГРАДЈАНА, ОДАВНО ЈЕ БОСНА ПОСТАЛА ПРИВАТНА ДРЗАВА ПАР ПОЈЕДИНАЦА, ПОЛИТИЦАРИ НЕТРЕБА ДА ПОСТОЈЕ И ТРЕБА ИХ СВЕ У ЗАТВОР ПОСЛАТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

18.04.2023 16:22

Додик је увијек био и остао уз свој народ и са својом народом и он ће увијек бити уз свој народ све док народ могне издржати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босиљка

18.04.2023 16:22

Зато и јесте толика борба за власт треба јос толико то је мало ,,ејјј народе дај једном да отворимо оци ми немамо ниста а насим гласовима људи покрадосе милијарде,оцигледно да је за све ово народ крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

18.04.2023 16:22

Зато они недају да продје закон о поријеклу имовине. Само их све попрскати тоталом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

18.04.2023 16:23

Нико не мозе са сигурносцу утврдити све фирме и све послове на којима је ова Сеоска Дзукела уградјена. Сви могу само нагадјати по дио али стварне размјере пљацке тог Дзукца је могуце имати тек кад падне са власти ако га и тад буде имао ко истразити. Дзукели није довољно све ово сто је покрао до сад и наставице да краде и отима јос безобзирније, зато сто је то једна обицна Сеоска Дзукела, неписмени Скот без труна морала или било које људске особине!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2023 21:26

Једноставно рећено ортодоксна сировина

Name

Икм

18.04.2023 16:23

Вила Сириус је 100 м од тениског терена са фул поплоцањем и саобеацајниом до исте је изградио управо ДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радомир

18.04.2023 16:23

Уцтиво Ма но цомент. Јер не знам ста бих рекао на све ово? А и оно сто бих мозда и рекао, нецу из принципа. Сем,. Тузан ли је њихов зивот. Кад су Све Дрзавно приватизовали и узели у своје руке па онда и није цудо, сто народ овде нема и не види перспективу за себе и своју породицу. Бас тузно. Вероватно је и ГЛИНИЦА Додикова. Јос само покупујте јавни градски превоз, па подигните цену на карте, а затим вам саветујем И бензиске Пумпе да покупујете па нас сјебите тотално до балцака. Мислим,. Кад сте вец покоуповали те главне и најјаце фирме и фабрике у РС. Покупилујте и остало изем Вас проклете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјерић

18.04.2023 16:24

Ђаво донио,ђаво ће да однесе вјековима је тако било и биће увјериће се једног дивног дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.04.2023 16:24

Није ми добро, скочи ми притисак кад објавите његову слику и било шта о овом диктатору, криминалцу, хоштаплеру, битанги...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тајни капитал?

18.04.2023 16:24

Боље питати које не (припадају) .. Лаксе је набројат.. Све што у РС вриједи, кад узмес и окренеш, пише Додик И гласачко тијело је купио, све на продају и то јефтино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

18.04.2023 16:25

Кад украдеш први милион остали долазе сами. А лопова ће увијек бити, ако их не казњаваш накоте се брзо. Кад сретнеш политичара на улици удари му шамар, ако ти не знаш због чега он зна сигурно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

18.04.2023 16:26

Боље питање је које НЕ ПРИПАДАЈУ,,ал рачунају се и оне у којима има талове!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

18.04.2023 16:26

Дајте им и ово наше нек се УДАВЕ ПРОКЛЕТИЊЕ АЛАВЕ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радомир

18.04.2023 16:26

Најмањи проблем су Додикове регистроване фирме,које оцито послују по закону...Проблем су његови кумови,пријатељи,странацке кабадахије,комсије који на намјестним тендерима,јавним набавкама,јавним радовима,они које резим стити у вези криминала и корупције...е сви они заједно "окрену" годисње милијарду марака најмање...П.С. Страсно лосе мисљење имам о владајуцем резиму,једноставно гори не мозе бити,али ово о цему ви писете је у најмању руку смијесно...Да је само тих 10-ак његових фирми и њихово пословање нас проблем...па ми би тада били Свајцарска!!! Постоји несто сто се зове истразивацко новинарство,гдје озбиљан новинар има мозак,мисли својом главом,има муда и свој је на свом...е тај це писати о овим Додиковим пријатељима,кумовима,странацким колегама,и за све то имати цврсте доказе!!! А ово сто неко оде у Пореску управу,па ту трази "сензацију" о возду...е тај је електрицар,а не новинар!!! Извињавам се електрицарима,ниста лосе не мислим о њима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микан

18.04.2023 16:28

Све је његово сем централне банке. Још само на то није ставио своју џиновску шапу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак Р. К.

18.04.2023 16:28

Одавно знам коме треба покуцати на врата чизмом и наздравити зло јутро кад будем ишао по оно што ми је украдено. Тако и остали опљачкани. Па се онда спуштати до нивоа локалних субаша црвене секте, и враћати отето. Да нас сунце свију огрије, а багри црвеној да се помрачи за вијеке вијекова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

18.04.2023 16:28

Ја и Супруга радимо у њемацку компанији знаци зивимо у БиХ у насој Куци примања заједно 17000 марака мјесецно и троје дјеце немамо кредите дугове и неки раскос у зивоту свако од нас потроси око 2000 марака остане око 5 до 7 хиљада помогнемо породици родитељима и имам око 200000 маx новца и некретнине 500000 хиљада послије 20 година рада а мој комсија 7 година у политици порсхе од 200000 хиљада а ја ниссан qасхqаи од 30000 овдје је само лопвлук криминал и неправда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица

19.04.2023 04:00

Добро ти богами ја имам 700 км а муж 950 км и троје дјеце а школска карта за дјецу 900 км па ти види живота не могу ни себи помоч камол другом

Name

Дане

18.04.2023 16:29

Овај човјек ми је толико омрзао очима га не могу видјети. Он не зна ста је БОГ,он само зна ста су милиони. Доћи ће маца ускоро инна његова вратанца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОБАХ

18.04.2023 16:30

Боље би му било да нема материјално, а да има поштење и памет. Ваља свима на Божији Суд, да нам суди по дјелима нашим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

18.04.2023 16:31

Чији је буџет РС, чији су фондови, чија су јавна предузећа? Ово је право питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буки

18.04.2023 16:31

Гласали сте сиромашни народе,дали сте Републику Српску једном човеку,а вама мрвице. Гласајте и даље,а шта ће бити са нама,једино бог зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања из Приједора

18.04.2023 16:32

Сасвим јасно да Додик није добио изборе - већ су покрадени. Сасвим јасно да је на власт дошао на оклопном возилу. Сасвим јасно да је за сво вријеме подржан од западних ментора, који годинама упорно ћите, ту и тамо га критикују - чиста козметика за јавност. Ту је и фамозна забрана уласка у САД, а што би кад све има и може овдје. Само бацање прашине у очи народу. Сасвим јасно да шверцер глуми националног спасиоца, "Чувара Српске". Сасвим јасно да је уништио, покрао, деградирао све. Сасвим јасно да љубав са Човићем правда одбраном од асимилације срба од муслимана/бошњка, као то се дешава хрватима, па да не би и нама. А срба у Мостару нигдје. Тако предао и Јасеновачку грађу. Сасвим јасно кроз низ примјера да убија, пријети и млати. Међутим, ма ко год да стоји иза њега, срушен би он давно био и ми сви спашени , само да је народ узео мотке у руке и изашао напоље. Врло једноставно, али..... Показало се и то , да је и опозиција врло шугава за све те године и неспособна. Стиче се утисак као да постоји да би била у функцији свевишњег "чувара Српске". Значи, немаш кога ваљаног да пробереш са ове и овакве политичке сцене, да стане испред овог народа. Тако се у задњих 20 година Република Српса претвоила у Додиково царсво у којем он ради шта хоће и како хоће. Легло, крминла, лоповлука, бахатости, неморала, упљених диплома и незнања Више него комотан, а опозиција изиграва дворску луду за све те године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

18.04.2023 16:35

Сасвим јасно да Додик није добио изборе - већ су покрадени. Сасвим јасно да је на власт дошао на оклопном возилу. Сасвим јасно да је за сво вријеме подржан од западних ментора, који годинама упорно ћите, ту и тамо га критикују - чиста козметика за јавност. Ту је и фамозна забрана уласка у САД, а што би кад све има и може овдје. Само бацање прашине у очи народу. Сасвим јасно да шверцер глуми националног спасиоца, "Чувара Српске". Сасвим јасно да је уништио, покрао, деградирао све. Сасвим јасно да љубав са Човићем правда одбраном од асимилације срба од муслимана/бошњка, као то се дешава хрватима, па да не би и нама. А срба у Мостару нигдје. Тако предао и Јасеновачку грађу. Сасвим јасно кроз низ примјера да убија, пријети и млати. Међутим, ма ко год да стоји иза њега, срушен би он давно био и ми сви спашени , само да је народ узео мотке у руке и изашао напоље. Врло једноставно, али..... Показало се и то , да је и опозиција врло шугава за све те године и неспособна. Стиче се утисак као да постоји да би била у функцији свевишњег "чувара Српске". Значи, немаш кога ваљаног да пробереш са ове и овакве политичке сцене, да стане испред овог народа. Тако се у задњих 20 година Република Српса претвоила у Додиково царсво у којем он ради шта хоће и како хоће. Легло, крминала, лоповлука, бахатости, неморала, упљених диплома и не знања више него комотан, а опозиција изиграва дворску луду за све те године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса

18.04.2023 16:36

Ако је то истина, а при том зна се како народ живи, онда се стварно треба запитати ко гласа!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

18.04.2023 16:37

Већ су почели да ме нервирау сви ови који ударају по Додику! Зар је могуће да не знају да је Додика изабрао народ РС-а. Ако краде, онда краде уз дозволу народа! А народ је власник свих добара у РС. Зато напријед, Миле, све док народ аминује твоја доброчинства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронхил

18.04.2023 16:38

Немам ја времена да бројим милијареде. Једна горе-доле, небитно... Идемо даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане БГ

18.04.2023 16:38

Ста би са Дарком Матијасевицем који је везан за аферу Конграп?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лозница

18.04.2023 16:38

Бурлу и његову хоботницу као да би прихватили свјетски криминалци и Путинова Русија да нема тајкун бурле довољне милијарде народа и бораца покрадени од уста за 20 година њиховог мрака у бурлиног режиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познаник

18.04.2023 16:39

Ако је Мићић украо око 128 милиона, онда је он украо 30 пута више око 4 милијарде. Они шта раде само лажу и краду. А пред долазак на власт банка му плијенила кућу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

18.04.2023 16:40

Само настави Миле, нек пукну душмани. Ти си изабрани легитимини представник, изабран вољом већине Српског народа а ови из опозиције нек пјевају борбене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гласац

18.04.2023 16:47

Е јеси будала мајко моја овде се прица о лоповлука и крадји Државе, с ти причаш о опозицији. Такве будале као ти не вјерују својим очима већ највећем лопову који је могао задесити српски народ.

Name

Дражен

18.04.2023 16:42

Овакво криминално стечено богатство, а да се не процесуира криминалац је једини случај на планети и историји. Браво Републико Српска, браво СНСД тајкуни, газите сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

18.04.2023 16:43

Бас је изабран на постен нацин.Хехе.Многи су покраили и даље краду на залост.Сви који имају милионе изузев цас људима који су постено зарадили свој новац.Једино не могу да схватим колико су људи загризени политиком да се све врти око велких патриота,и да би требало да се баце на посао да доведу неке инвеститоре и запосљавају људе.Сам је народ бирао и тако це јос 30 година.Људи нису схватили да после рата ови људи нису ниста урадили осим да су патриоте и то се 30 година врти у круг.Мислим да народ треба на следецим изборима да продрмају своју главу.Имас избора два .Буди патриота ,или да се мења на боље. Сви ми моземо бити патриоте али да зивис ко бједник јадни и урлас како сам ја највеци патриота.Људи су постали болесни заиста.Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

18.04.2023 16:44

Покојни Слободан Станковић рекао је јавно, пред више свједока, да је једном великану уплатио два милиона евра на рачун у Социал Жеренал банци у Паризу за погодности које је добио за изградњу РТВ дома. То се лако може да провјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

18.04.2023 16:44

Управо тако, не бих се мијењао са њим колико год милијарди да има! За разлику од њега ја мирно спавам, имам здраву породицу, са парама се протегнемо онолико колико смо дугачки, таман да нисмо гладни, боси и голи... У овој накарадној земљи, у којој су политичари "од зла оца и горе матере" и гдје је баш због њих таквих логика одавно престала да постоји састављамо некако први и тридесети у мјесецу... И чекамо слободу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арсеније

18.04.2023 16:45

"Легитимни представник" изабран уз подршку "легитимних будала"уз "легитимну крађу"и "легитимну овјеру"ОХР-а тако заврши мисао ако имаш имало памети у својој глави али изгледа ми мислиш туђом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

18.04.2023 16:45

Историја бешчашћа, пљачке српског народа, завађања народа са свим и сваким, да би се одвратила пажња од пљàчке. Јадан је народ који трпи овакве злотворе на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срам вас било

18.04.2023 16:46

Оваког човека нашли сте да љагате, који је читав свој живот посветио борби за права Српског народа у БИХ, истакнути револуционар, борац, у рату три пута погинуо,седам пута рањаван, човек који је америци рекао не, кини да, изградио путеве, мостове, кружне токове, затворио све фабрике које штете околини, збринуо борце, пензионере, незапосленима омогућио одлазак у иностранство ! Још једном, срам вас и стид било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2023 21:32

Само ријеке дс још оћисти и забрани бацамје смећа у исте

Name

Ре срам вас било

19.04.2023 07:52

У ком ти свијету зивис кад невифдс својим оцима ,бранис највецег лопова и мафијаса, гдје је рањаван 3 пута кад рата није ни видио само сверцовао из Србије брасно ,цигарете, коњак и осталу робу

Name

Ха Ха

19.04.2023 09:05

"Три пута је погинуо, а седам пута је рањаван", ти ниси ни прочитао коментар ! Прочитај неколико пута, можда ти дође из дупета у главу, ако не , онда се држи штале и њиве, мани коментарисања !

Name

Радован

18.04.2023 16:47

А народ као стока, ћути и трпи, и верује највећем лажову и лопову у историји српског народа. Срам нас било, праве смо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило

18.04.2023 16:47

Гази Миле мајсторе све редом. Нека поцркају душмани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

18.04.2023 16:48

САМО МАЛА ИСПРАВКА. АМЕРИКАНЦИ СУ РЕКЛИ ДА ОН ИМА 3.500.000.000 $ А НЕ КМ!!! А ГДЈЕ ЈЕ БАЊА КАРДИАЛ ТЕСЛИЋ КОЈА СЕ ФИКТИВНО ВОДИ НА СТАНКОВИЋУ ИЗ БЈЕЉИНЕ? А ГДЈЕ ЈЕ КОМПЛЕТНА БОСКА ( ГДЈЕ ЈЕ НЕСТАО УГОВОР)? ДЕЛТА ПЛАНЕТ? ГЛАС СРПСКЕ У ГОСПОСКОЈ УЛИЦИ? ХОТЕЛ БОСНА У Б. ЛУЦИ?....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд

18.04.2023 16:48

4 милијарде је украо Додиг, а 4 милијарде су украли остали чланови секте и режима. Толико је и задужење Републике Српске. Опустошили су Српску. Режим мора да падне и да им се одузме сва нелегално стечена имовина како би опстала Српска. У противном нестајемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

18.04.2023 16:49

Сад су милијарде, до сада су били милиони. Шта је циљ овог претеривања? Ко је пребројао те милијарде, амбасадори, или невладини, или они сти би да срусе легално изабране?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

18.04.2023 16:50

Додик је највећи непријатељ српског народа, Републике Српске и Србије. То треба под хитно ухапсити и одузети имовину коју је покрао од овог напаћеног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

18.04.2023 16:51

У децембру 2020-е његов салдо је био цирка 2.170.000.000 км....провјерено по папирима покојног професора Слободана Лукића ,члана антикоруптивног тима који је провјеравајући друге успут провјерио и Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клашнице

18.04.2023 16:51

Кад се рат заврсио тразио од Славка Рогуљица 100 кМ у зајам а куца и стан под хипотрком!! Али извуцее се снасо се добро!!! Многи у тау и постратно су постали богатаси са покраденим отетим од дрзаве и народа! Покрадени кредити хумснитарна помоц и у рату су покрали партијаси банке сдк карадзиц крyјисник и екипy поцели са кајом рогуљицем рисовицем тргелтија стрвснфиц спириц итд итд прва плејада лопова партијасааа из ратаа до данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТЕБО

18.04.2023 16:52

Ја мислим да се заброје и власници тог несрећног новца прилком ''инвентура''. Ено, видели сте како вајни политичари забораве колико некретнина имају, а тек када су у питању ''легално'' стечене милијарде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопов остаје лопов

18.04.2023 16:52

Покрао је и растерао народ напунио се милијардама и даље се пуни задња му је инвестиција Алумина а народ само гледа како краде и пљачка и уништава све у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

18.04.2023 16:53

Гладне очи и гладна душа вавијек Кад крене на онај свијет неце понијети ништа "го си се родио,го и одлазиш"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

18.04.2023 16:54

Заиста не разумем како она Цвијановицка мозе да буде у политици. Зена заиста нема везе са везом.Била је Преседник и ама бас ниста зена није урадила. Бозе драги како је није срамота да буде у политици. Она не зна ни две да састави као и Додик.Погледајте кад прицају не знају да саставе једну реценицу да све буде у комплету и како треба. Па докле смо досли заиста је залосно. Издрзат це народ јос 3 година и опет Цвијановицка Прецедник и тако у круг. Хехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

18.04.2023 16:55

Искрено,не зелим да знам.Не интересује ме нико небитан у мом зивоту.Да ли ко ста има или нема,како има ако има, бас ме брига.Носим свој крст.Никада се не палим на несто сто не могу да променим.Зивим само свој зивот. Мирно и свесно, узивам у ономе сто имам. Знам само да ја не бих зелео да будем у кози некога ко није постено стекао несто кад додје време наплате. А доци це. Непомјаник додје по своје.Прво удари по најмилијима па онда по имању. Једноставно,узме оно сто мисли да му припада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТ

18.04.2023 16:57

Овај Баја растура Републику ко дете звецку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

18.04.2023 16:58

Браво Додо сам љушти!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Басиц

18.04.2023 18:36

Љушти, ти, Бурле, само не бацај кору на под - оклизницес се!

Name

Бане

18.04.2023 16:59

Мозе се лако ресити економски проблем у Републици Српској. Одстампајте нову мисију обвезница па нека их Додик откупи и проблем решен. Све остаје у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

18.04.2023 17:00

Да им пусто остане,да нема ко да троши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ср.Митовица

18.04.2023 17:00

Овдје вреди стара пословица... "Ко уме њему две" Респект за доду,само шишај баја. Док је оваца бице и вуне.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грми

18.04.2023 17:00

Срамота за народ биједни.12

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

18.04.2023 17:00

Јбг, кренуо је у тотално погрешном смеру, нека се слиже са Америма ко' онај Зеленко, ови ће да закувају неки рат, ето милијарди, пола кеш, пола у натури..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Ронхил, дугачки

18.04.2023 17:06

Таман ме крене, овај журнал почне зајебавати. Алооо, шта сте, болан, најашили на мене, има још лопова... оовааај, још политичара, хандрите неког другог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

18.04.2023 17:08

ХВАЛА О ОБАВЕСТЕЊУ. ДОДИК ДАБОМЕ ЦЕНИ ПРАВОСУЂЕ. НИКО ГА НЕ ГАЊА. А ГЛУПИ НАРОД ГА ДРЖИ НА ВЛАСТИ. ОН СЕ СВОЈОЈ ДЕЦИ НАКРАО ОД 92. И СТАЛНО ИХ ПОМАЖЕ БУЏЕТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

О јој

18.04.2023 17:16

Има Додика доста: Скрба,Зељко Ковацевиц,Тегелтија,СПИРИЦ,Радмановица,.... Народе глупи си ко ћускија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БЕКИ

18.04.2023 18:22

Увукао се у Милорадово дупе само вире пертле.?

Name

Беки

18.04.2023 17:23

Лепи Драшко, више не збори тако, шта се то променило!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Беки

18.04.2023 19:18

Дао и Драшко вјеру за вечеру, јебо га Дидик и он је горски лопов.Фуууууј

Name

Бане

18.04.2023 17:24

Време је да народ устане и казе доста је том лопову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

18.04.2023 17:25

Миле бре, докле ћеш више да мучих наш народ, иди и остави нас да се лепо одморимо од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Сад

18.04.2023 17:26

Овде у Новом Саду све је запосео, центар града зову Додиков кварт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2023 22:12

Надамо се да це од тог кварта у Новом Саду остати само пепео и прах. Као и од свега осталог сто та мафијаска породица посједује. Укљуцујуци и торбице и одјецу оне бахате сељанцице.

Name

БГ

18.04.2023 17:27

Да ли је тачно да је лепи Миле купио и хотел Интерконтинентал овде у Београду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светислав

18.04.2023 17:27

Време цури, Миле одлази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

18.04.2023 17:30

Не треба нама, народу ниста вратити. Тразили, гласали и добили.30 година то радимо. Све иде по заслузи. Да нам није добро било би другације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шверцер

18.04.2023 17:37

Одавно је познато ко је једном зарадио од шверца а не висе пута до смрти је шверцова па бар кликер за кликер, то је висе болест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2023 17:42

Воли тата и кцерку и сина. Од њих троје нема вецих Срба, а бога ми и богатијих у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Сад

18.04.2023 17:46

Зграду овде у Новом Саду становници називају „Додикова палата"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дриблер

18.04.2023 17:46

А сад је почео са пљескавицама, кокицама и тоценим сладоледом на Српска Опен.. Тек сад ће узети паре???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања Костић

18.04.2023 17:50

Ево јасног примера како породица Додик извлаци народни новац и трпа га у своје дзепове, пример како се та породица за све ове године богатила од наших пара.. И све то јер они ВОЛЕ СРПСКУ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

18.04.2023 17:51

Незасити лопови а народ им у све већој беди а они краду ли краду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гане

18.04.2023 17:52

Увек тако бива. Вишедеценијска власт контролише све институције. Тамо је Вулићка, онамо Шолаја...тегелтије... и на крају батинаши ,као пре неки дан. Само сеоба, друже мој, ако и имаш нешто за понети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2023 21:37

Пасош само и бјези ништа не носи све купиш јевтино у ЕУ

Name

Стручњак

18.04.2023 17:52

Шта казе Проинтер у вези ИЗИС -а?Зешћа спрдачина од система који не користимо ,ко је одговоран за највецу превару ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

18.04.2023 17:54

Ма зло да немозе бити веце, милионе марака су узели и извукли, а градјани немају никакву корист од тога а ма баш никакву, али све це време учинити, све ће доћи на наплату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

18.04.2023 17:59

Волим Додика и кад краде. Он је нас бог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

18.04.2023 18:02

Два метра без геометра или исто оно што може купити неко ко нема хлеба да једе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

18.04.2023 18:02

Иза сваког човека остаје траг у друштву без обзира каквог је имовног стања нико на свет ништа не доноси а тако и не односи са овог света.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

18.04.2023 18:04

Ако има 3 милиона просечних плата, то значи да је од сваког грађанина Републике Српске украо по три плате. Што за 25 година владавине уопште није немогуће. Поготово ако се зна каквим шибицарским вештинама председник влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2023 18:06

Јадна дјеца, мозда су и гладни, јер тата није у стању да им обезбједи основну егзистенцију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србуј

18.04.2023 18:07

Макар сламу јео. То србине, само за Додига... Хахаха Готови смо. Нема нам спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

18.04.2023 18:07

Драско лизе дупе Додисенку.Нема висе да набраја фирме Бурлетове и кумове од Великиг Баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

18.04.2023 18:13

?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

18.04.2023 18:19

Удри Бајаааа!!!!! Све док Стока ПУШИ и Пасе само удри, имају Србенде чиме да се Поносе,СРБУЈ ПА макар сламу јео//Ио/ како би рекла Баба Драгојла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

30

18.04.2023 18:29

30 година он је ,,први рекет света,, јаци цак и од Ђоковица, нема тог предузеца нити трговине где нетразе рекет зато су многа предузеца ставили кљуц у браву а породице и запослене остале без примања јер није се могло издрзати ,новаца му никад доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народни фронт

18.04.2023 18:33

Под хитно им се мора све одузети и вратити Републици Српској и народу. Уништиће нас тотално овај режим. Браћо и сестре, сви у Народни фронт и уз Јелену Тривић да спасимо народ и Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица

18.04.2023 18:45

Таман смо задужени онолико колико су Додик и његова клика извукли из буџета. Када би вратили узети новац, дуг био нам био нула, а оно што је планирано за враћање дуга, подигло би стандард живота за 50%. Да ли вам је сада јасно да краду од нас и наше, а не туђе!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

18.04.2023 19:02

Узима колико хоће и може

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

18.04.2023 19:13

Не могу се отети утиску да Додик до краја неће уништити комплетну Републику Српску и све људске вредности ових простора.

Name

кондор

18.04.2023 19:45

Сутра у Београду промоција књиге године Додика, одох на промоцију купит 100 књига па препродати комисијама сви су у СНСД-у јбг, хвала му

Name

Ре

18.04.2023 21:41

Сви одрадио супер само никако то обећање о самосталној РС? а то ви ћекате

Name

Еу-Фан

18.04.2023 19:43

Право лице и налицје ЕУ-политике, празне, безуспјесне и неефикасне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доказ

18.04.2023 20:11

Доказите па онда оптузујте ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

18.04.2023 20:34

Каква је ово власт и држава гдје предсједник милионер а народ гола биједа н8је му чача оставио милионе вец отео од радника и пензионера од хуманитарних помочи које је народ требао добити.Све му арам било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

18.04.2023 21:00

Српски народ висе верује лицним ријецима овог хајвана криминалца него кад цује од јавности колико је хајван зарадио плацком на ледима глупог српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинар

18.04.2023 21:11

Тоо новинар, дусо продана… јеб*о те тајкун, због кога се ти црвенис пред народом, ееееј туго моја, новинар…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

18.04.2023 21:13

Ајмо отворити јос један прасећи фонд да им мало помогнемо, немају…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војка

18.04.2023 22:19

Нико се никада није обогатиио својим новцем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

19.04.2023 03:10

Проклетници кад им је више доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

19.04.2023 03:50

Миле Зору вози маотору. Зора луда хвата га за .... леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еуро партy

19.04.2023 04:21

Због оваквих срба срби су прелазили у друге вјере,лажни патриотизам.и.лицемјерје ,да могу купили би и животе људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

19.04.2023 05:25

Нека гули марва ниста и не заслузује боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

19.04.2023 06:52

Ах, што волим, ону нашу стару народну пјесму: Иде Миле Лајковаћком пругом! живјела Република Српска!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

19.04.2023 08:29

НЕТРЕБА ЛО ИМ НЕ ИМАО КО ТРОСИТИ. СВЕ ЋЕ СЕЈТАН ОДНИЈЕТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јааааа

19.04.2023 10:39

Био би луд кад би владао толике године а да не украде ни један милион,тежак је ко олово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ништа није случајно

19.04.2023 11:53

Владари су слика и прилика народа, какав је. Овдје видимо супстрат поганлука унутар једног народа, јер да је супротно томе , овај не би видио власти ни један једини дан. То што нам је тешко по свим основама, социјалној, економској, политичкој , националној, резултат је придошле наплате са каматом из протеклих времена, а у складу са оним како смо чинили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кркан

19.04.2023 12:22

Као прво , прво се треба знати владати (понашати), да би знао владати (бити владар). А овај нит се зна владати, нит зна владати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

19.04.2023 14:33

Има ли веће издаје од пљачке сопственог народа!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

19.04.2023 14:33

Срам вас било, уништили сте Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

владобл

20.04.2023 07:49

За овај народ би било много корисније да се медији попут "независних" као што се овај БН барем представља фокусирају на извор контроле и одлива материјалних добара у облику квалитетних роба и бесмисленог задуживања. То не могу бити наши домаћи политичари, они су само ситни извршиоци. То могу бити само странци. Банке, разне агентуре, то је оно што нас држи окованим. Чак и да Је породица и око породице Додик, у посједу свих тих рачуна и свих тих фабулозних пара, они у стварности са тим могу располагати само у малом и дозвољеном дјелићу који им омогућује неке приватне удобности и ситнице попут Мајбаха или добре куће... А то је ништа. Све остало у банкама се обрће и врти и доноси стварну добит само странцима. Углавном, сви ми у то можемо само гледати. Ако видимо, ако нисмо слијепи код очију.

ОДГОВОРИТЕ