Dok se kriju iza srpstva i lažnog srbovanja, koliko milijardi našeg novca uzima porodica Dodik?!

Ako su istiniti medijski navodi o visini njegovog bogatstva, onda Dodik bez problema može otplatiti više od pola ukupnog duga Republike Srpske, koji iznosi nešto više od 6 milijardi maraka ili otplatiti ovogodišnja kreditna potraživanja koja dosežu gotovo milijardu maraka. Sasvim sam mogao bi olakšati neizvjesnu ekonomsku situaciju Republike Srpske.

Republika Srpska 18.04.2023 | 17:38
Dok se kriju iza srpstva i lažnog srbovanja, koliko milijardi našeg novca uzima porodica Dodik?!

Prije desetak i više godina predratni ministar i poratni visokopozicionirani profiter dobacuje u prolazu: „Težak je on najmanje milijardu. Ko? Pa Mile, samo vi mislite da je to pretjerano.“ Na kojeg je Mileta mislio, nije izgovorio. 

Kraj je 2022. godine. Ekonomistica Svetlana Cenić gostuje na N1.

“Dodik je, mislim, najbogatiji čovjek u BiH. Stranci su mu procjenjivali bogatstvo, nisam ja. Nemam te obavještajne podatke, niti svoje ‘pipke’ svugdje. Oni su mu procjenjivali bogatstvo i cifra je tolika da su mi oči ispale. Njegovo bogatstvo mu je, mislim, procijenjeno na 3,5 milijarde KM. Tako kažu oni, ne ja”, navela je tada Cenić.

Ako je ovo istina, onda Dodik bez problema može otplatiti više od pola ukupnog duga Republike Srpske, koji iznosi nešto više od 6 milijardi maraka ili otplatiti ovogodišnja kreditna potraživanja koja dosežu gotovo milijardu maraka. Sasvim sam mogao bi olakšati neizvjesnu ekonomsku situaciju ovog bosanskohercegovačkog entiteta.

ZVANIČNA IMOVINA

Sadržaj zvanične imovine Milorada Dodika, prema uvidu u imovinski karton prijavljenom za opšte izbore 2022. godine koji je objavila N1, nije ni približan kuloarskim navodima.  

Dodik je prijavio oko 75.000 maraka godišnjeg prihoda od plate, 100.000 maraka od poljoprivredne djelatnosti te 49.000 od izdavanja vile u Beogradu čiju je vrijednost procjenio na 1,7 miliona KM.

Od imovine Dodik je prijavio još stan u Laktašima (80.000 KM), vozilo Golf 8 (50.000 ) te dionice u Banji Laktaši vrijednosti 505 KM. Kreditno je zadužen za nešto više od 660.000 maraka.

Godišnji prihodi supruge navedeni su u iznosu od 45.000 (imanje), a njena imovina sastoji se od dva zemljišta (89.000), poslovnog prostora (100.000) i vozila (30.000KM).

RUSKA AMBASADA NA ADRESI FIRME

Ruskom biznismenu Rašidu Serdarovu odnosno njegovoj firmi “Comsar Energy Group“ 2013. godine dodjeljena je koncesija za eksploataciju uglja nadomak Termoelektrane. Ugovor je proglašen tajnim, kao što je tajnovito mnogo toga sa ovom firmom registrovanoj na Kipru. Javna je tajna da ovako veliki posao nije mogao biti povjeren bez saglasnosti Milorada Dodika.

Registruju se nove firme u Republici Srpskoj: „Comsar energy Trading“, „Comsar Energy Agro“, „Hotel Comsar Rudo“ sve do „Comsar Energy Hidro“. Osnivač posljednje je „Comsar Hydro Holding Ltd“, registrovan na Kipru, u Nikoziji na adresi – ruske ambasade u ovoj državi.

Posljednjih dana aktuelna je i „Hydro Power Group“. Iako joj je posredni osnivač londonska firma „Dexbridge engineering limited“, sjedište im je na istoj adresi kao firma Serdarova “Comsar energy agro”, a koriste i Comsarov službeni email.

Elektroprivreda Republike Srpske uz saglasnost entitetske vlade namjerava da otkupi za 200 miliona KM!

Dodikovo obrazloženje  da je riječ o “vraćanju suvereniteta u oblasti energetike” suvislo je do trenutka kada se pogledaju negativni poslovni rezultati firme koja nema zaposlenih. Tako će model "profit od ničeg" još jednom biti na djelu.

PRVI MILIONI

Više od 30 godina Dodikove aktivne političke karijere manje je više je poznato, kao i dio nekadašnjih ličnih poslovnih angažmana. Početne poslove Dodik je imao sa firmom za proizvodnju namještaja, dušeka i jorgana Igokea, no bez nekog finansijskog uspjeha. Došao je rat i vrijeme za unosnu trgovinu. U to doba to je značilo - šverc naftom i cigaretama.

Aprila 1994. godine Dodiku su oduzeta dva šlepera cigareta uvezenih iz Makedonije i to nije bio jedini slučaj. Zastupao je firmu „Vrbas“ koja 1994. godine preko rumunske firme kupuje dizel gorivo vrijednosti oko 4,8 miliona dolara.  Tako je, samo po ovom ugovoru, na prodaji nafte građanima Republike Srpske u ratno vrijeme, zaradio milione. Postoje navodi da je od ovog novca Dodik tada kupio stanove u Beogradu. Legendarna vila na Dedinju tek će slijediti.

SRBIJA, KOLIJEVKA PROFITA

Dodikovog imena nema u zvaničnim vlasničkim udjelima, iako ga povezuju sa brojnim firmama i poslovanjem u Srbiji. Beogradska firma Komgrap ilustrativan je primjer.

Dodikov omiljeni, nedavno preminuli poslovni partner Slobodan Stanković, vlasnik firme Integral iz Laktaša platio je 2007. godine većinski udjel u Komgrapu 4,3 miliona eura da bi na kraju preuzeo poslovne prostore na najskupljim lokacijama u Beogradu i imovinu na lokacijama od Srbije do Ukrajine. Postoje procjene da je vrijednost nekretnina Komgrapa bila nekoliko stotina miliona maraka. Tomislav Kostić, tadašnji predsjednik sindikata u  Komgrapu je tokom sastanka sa tadašnjim direktorom Agencije za privatizaciju čuo do tada nepoznati podatak.

„Vladislav Cvetković se začudio. Rekao je pred svima, da je, po njegovim saznanjima, većinski vlasnik, odnosno gazda Komgrapa Milorad Dodik, a ne ‘Integral’ Slobodana Stankovića i da on u papirima ima Dodikovo,a ne Stankovićevo ime“, pričao je Kostić.

Zgradu u Novom Sadu stanovnici nazivaju „Dodikova palata“, no zvanično investitor je„Galens invest“, jedna od firmi grupacije Galens. I to nije jedina konekcija poslovanja sa firmama ili oosbama iz Srbije, za koje je šteta išla uglavnom na račun budžeta Republike Srpske, a u korist „nepoznate osobe“. Evo nekoliko primjera konekcije sa srbijanskim tajkunima Draganom Đurićem i Miroslavom Miškovićem.

Tokom prvog premijerskog mandata 1998. godine Milorad Dodik je odobrio kredit od 750 hiljada KM iz budžeta RS Đurićevom preduzeću "Zekstra rent a car" iz Zemuna, Srbija.  (svi dokumenti u posjedu “Žurnala”). Prvi problem je što je riječ o privatnoj firmi iz druge države, tadašnje SR Jugoslavije i sadašnje Srbije jer je “Zekstra” registrovana u Zemunu. "Zekstra" je vratila tek nešto više od 10 posto novca. Dodik, Mišković i Đurić bili su akteri i privatizacija Robne kuće „Boska“ u Banjaluci. Niko nije video privatizacioni ugovor, a prema dostupnim informacijama, plaćena je novcem iz budžeta RS.

To je samo jedan primjer. Bobar banka, Robne rezerve, Farmlend, Grand Trade, Birač, Medicinska elektronika, samo su dijelovi niza korupcijskih afera u kojima su mediji navodili pozadinsku ulogu Milorada Dodika.

Drastičan je primjer poslovnog angažmana „Lutrije RS“ i kiparske firme „Glori“. Direktor Lutrije bio je Dodikov kum Mile Radišić, a ugovor je u stvari bio paravan za izvlačenje miliona novca. Pojedini  mediji navodili su da je Dodik kupio kuću na Kipru što je demantovao. Uporedo, njegova kći Gorica izjavljuje da je u ovoj državi pohađala koledž.

DJECA SU BOGATSTVO

Milorad Dodik je ponosni otac jer su mu djeca razvila višemilionski biznis, istina sa pokojim milionom povoljnih kredita, budžetskim i roditeljskim podsticajima. Priča o poslovima djece Milorada Dodika, Igora i Gorice,  otvorena je 2009. godine, kada je Investiciono - razvojna banka RS dodijelila kredit od tri miliona maraka firmi “Fruit Eco”, čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin Milorada. Dodik je tada kao entitetski premijer bio i predsjednik kreditnog odbora banke.

Firma i dalje posluje i to uspješno. Prema pisanju portala Capital.ba firma je u 2020. godini imala prihode od 1,67 miliona maraka i  dobit od  490.000 maraka

Restorani „Agape“ Gorice Dodik uglavnom ne posluju loše. Prema zvaničnim podacima portala akta.ba u 2021. imala je prihod od 2,8 miliona te dobit od 158 hiljada maraka. Portal Capital ukazuje i na firme njenog supruga Pavla Ćorovića.  Njegove firme „Agro Destil“, „KBV Datacom“ te „Red Box Media“, u kojoj je suvlasnik sa Renatom Radišićem (sina Dodikovog kuma  Mileta Radišića), su u 2020. godini obrnule ukupno 1,8 miliona maraka i prijavile dobit od oko 150.000 KM, što je na nivou iz godine prije pandemije.

Firma "Global liberty“ iz Laktaša, u vlasništvu  Gorice i Igora Dodika, nije se proslavila poslovanjem. Nakon što su 2020. imali prihod od 173.000 KM i dobit od 93.000 KM, godinu 2012. završili su „u minusu“ od 77.000 maraka.  Da im olakša gubitak potrudile su se institucije RS. "Global liberty“ je prošle godine dobila podsticaje u iznosu od 26.889 maraka, iz agrarnog budžeta te  Kompezacionog fonda. Poticaje iz istih izvora je dobila i firma „Fruit eco“ koja je u suvlasništvu Igora Dodika  i to 182.000 maraka. „Agro voće“  u vlasništvu Gorice Dodik, je dobilo podsticajne iznose od oko 102.000 maraka.

Naravno, u legendu je ušla priča o pravoj ulozi Igora Dodika u firmi Prointer. On i Milorad Dodik negiraju bilo kakvu povezanost za vlasničkom strukturom, no ostaje činjenica da je Prointer neprikosnoveni tenderski šampion sa svojim „konsultantom“ (što je javno priznao otac Dodik) Igorom Dodikom.

KADA NEMA RUSA I KINEZI SU DOBRODOŠLI

Posebna priča jesu Dodikove relacije sa Rusijom i tamošnjim tajkunima, od privatizacije Rafinerije Brod do prodaje obveznica Republike Srpske.

Žurnal je o tome objavio nekoliko priča, sve do navoda o Dodikovim nekretninama u Rusiji i Srbiji.

Kako su poslovi sa Rusijom i Rusima u posljednje vrijeme u zastoju, Republika Srpska, čitaj Milorad Dodik, se sve više okreću prema partnerima iz Kine, sklapajući brojne ugovore za izgradnju infrastrukture i energetskih objekata. Država Kina nije baš transparetna pri sklapanju poslova, što ovdašnjim vlastodršcima odgovara.

Poznato je da je korupcija u Kini strogo kažnjiva, no postoje izuzeci – nije kažnjivo ukoliko je u korist države. Iako je tržište BiH gotovo minorno u odnosu na cjelokupan posao, ono zbog podložnosti korupciji može biti, a mnogima i jeste, zanimljivo.

Podsjetimo i na izgradnju zgrade Vlade RS u Banja Luci, RTV doma te autoputa Banjaluka-Gradiška. Prema izvještaju SIPA-e Milorad Dodik, Slobodan Stanković i još 13 osoba osumnjičeni su da su prali novac i vršili poreske utaje uz imovinsku koristi u iznosu od oko 115 miliona KM. Podsjetimo, nabavljane su korpe za smeće i pepeljare u vrijednosti većoj od hiljadu maraka, što je mali ali ilustrativan detalj kako se trošio novac. Plaćane su fiktivne narudžbe na račune u inostranstvu milionske vrijednosti.

Koliko god mu se prividno suprotstavljao, Milorad Dodik u stvari cijeni ovakvo bosanskohercegovačko pravosuđe jer nisu niti jednu istragu, a naročito one finansijske prirode, doveli do kraja.

Pogledajte šta je o porodici Dodik do skora govorio Draško Stanivuković. Ne znamo da li i danas tako misli, ali znamo da tako više ne govori?!

(Zurnal.info - BN)

Komentari / 202

Ostavite komentar
Name

Narod

18.04.2023 15:40

Zora Vidovic ima vise od dodika

ODGOVORITE
Name

Omama

18.04.2023 16:22

Nije ona kriva nego nasa Zeka!

Name

Re

18.04.2023 17:12

Sve je to legalizovano od naroda kroz izbore

Name

Konstraktirka

18.04.2023 17:28

I šta ćemo sad?

Name

Deki

18.04.2023 17:32

Mile je to sve lepo organizovao.

Name

Istočno Sarajevo

18.04.2023 17:32

Dok god ovce i krkani budu za njega glasali on ce vladati dok ne ugasi RS i sve nas Srbe istrebi, to mu je cilj, pljacka do zadnjeg srbina , narod ga je birao, ja nisam medjutim, mi smo kao narod zaslužili takvog , narod se prodaje za casicu rakije i malo prasetine pod satorom , eto vam ga i ne kukajte

Name

Neša

18.04.2023 17:33

To je njegova desna ruka za pljačku i deljenje novca u sistemu režima.

Name

Dejan

18.04.2023 17:35

Je'l to ona što zna da će kredit biti vraćen, ali ne zna gde je novac ???

Name

Zoki

18.04.2023 18:25

Zoru uhapsiti i naterati da propeva, gde su pare.

Name

Stevan

18.04.2023 18:26

Zoro, bićeš svedok pokajnik, samo na vreme iznesi istinu, bolje za tebe, manje ćeš robijati.

Name

Lepa Zora

18.04.2023 18:28

Ova žena nije ni svesna šta je čeka kada dodje dan da zapeva pesmu koju joj Mile komponuje godinama.

Name

Dušan

18.04.2023 18:29

Zorice, Zorule, najlepse devojče, ne mogu da zivim bez tebe...

Name

Nemanja

18.04.2023 18:32

Zorka će pevati pesmicu, biće bolja od bilo koje pevačice, samo kada bude vreme. Međutim, ono što me brine je samo da ne bude kao kod Slobine Borke, ona jadna nije imala sreće za svedočenje.

Name

Bilja

18.04.2023 19:16

Ima možda više dlaka?

Name

re

18.04.2023 19:56

Kad će svi biti izvedeni na suđenje.

Name

re

19.04.2023 10:07

Ozbiljni državnici prave hidrolektrane, termoelektrane, razvijaju privredu, a klošari prave teniska igrališta i skijališta.

Name

A

20.04.2023 05:22

Ajd ovi su cijeli život na vlasti pa imaju. Ali kako vječita opozicija ima vile milione,...

Name

Pale

18.04.2023 15:43

Sve isisano,a narod se udara u prsa

ODGOVORITE
Name

File

18.04.2023 20:13

Bogte, pa on moze kupiti citav Entitet, o kojim parama se radi...!!!!

Name

Goran

18.04.2023 15:45

Dok je govana koji brane lopove država nikad neće napredovati.

ODGOVORITE
Name

Darko

18.04.2023 15:46

Koja pljacka sve pokrali vratite narodu Dodik i njegova banda koliko firmi i kapitala naši političari su jako dobro krali pa to je njihova struka krast lopovi, narod zna da kradu a baš tolko užas bože dragi naš narod radi čitav dan za malo pa Borci se pate penzije male djeca gladna Ovo je užas.

ODGOVORITE
Name

Šta ima

18.04.2023 15:48

Hahaha jel se vi sprdate pa objavljujete Draška da napada Milu..Samo jedno pitanje,gdje drvo ? A da,moraš zakačiti za debelu granu i Stanivukoviće...

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

18.04.2023 16:11

Drasko je u simbiozi!

Name

Hisete

18.04.2023 17:11

Drvo je naloženo, od kad je pojedincima iz vlasti postala dostupna kompilacija video klipova o analnom karakteru našega Draška gradonačelnika.....čak se sada sa sekom druži po privatnim partijima....

Name

Raki

18.04.2023 15:48

Sve oteti

ODGOVORITE
Name

Grmi

18.04.2023 17:07

Jadna majko rdjavih svatova pljckasa i klape oko blentavog Dodokradljivca kad je on takav kakav je tek narod bedni. Samo uzeti kuku i motiku i krenuti na pravi put ako ste Srbi casni.

Name

BLB

18.04.2023 15:48

Dobro ide kad imas dobra leđa, a nas dragi vođa ima najveca leđa koja ga stite, americka leđa.

ODGOVORITE
Name

Dušan

18.04.2023 15:48

Bogati roditelji ne zale, za svoju djecicu dat ce bas sve, prodaju sume i hidrocentrale i drze pola drzave, zato im potomci veselo zive, ne rade nista a imaju sve, cisti kokain i ruke od svile i tudje mlade godine..

ODGOVORITE
Name

Dragan

18.04.2023 15:49

Hvala Vladi neka je pomogla da se nekako izbore u toj proizvodnji trebali bi i žiroračun da objave pa da i narod uplati koliko može ??? a ovi ostali poljoprivredni proizvođači mogu samo da pasu travu jedino to im je ostalo ovo sve je pokradeno...

ODGOVORITE
Name

Miko

18.04.2023 15:49

Tako i treba ,j...s sirotinju i borce,neka djeca imaju dosta i svugdje.

ODGOVORITE
Name

Simo

18.04.2023 15:50

VLADA REPUBLIKE SRPSKE PODRŽALA BIZNIS IGORU I GORICI, A ŠTA JE SA NARODOM, KO ĆE PODRŽATI NAROD KOJI JEDVA SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM, IMA LI IKO U OVOJ DRŽAVI DA PODRŽI OVAJ NAPAĆENI NAROD , DOK TUDJA DJECA NAPUŠTAJU ZEMLJU TRBUHOM ZA KRUHOM JER IM OČEVI NEMOGU OMOGUĆITI ONO ŠTO TATA DODIK MOŽE OMOGUĆITI SVOJOJ DJECI, NORMALAN I UDOBAN ŽIVOT, TATI DODIKU KOLIKO GOD DA DAŠ NJEMU UVIJEK TREBA JOŠ, TO TI JE ONO KO UMIJE NJEMU DVIJE.

ODGOVORITE
Name

Boris

18.04.2023 15:50

Krepace jadnici treba im pomoci treba im svako dati..

ODGOVORITE
Name

hm

18.04.2023 15:51

Pa tegeltija koji je bio glavni sudija je dobio nagradu da mu bude savjetnik,ali da sve optuznice protiv njega zakljuca duboko u laticu dok je na toj funkciji poslje je to isto radila tadicka po naredjenju jarana covica i.t.d.Ali ce ipak doci nared jednog dana.

ODGOVORITE
Name

Dario

18.04.2023 15:53

Mogo s makar od kcerke ljepe od ovoga napraviti. Pa vidi je na sta lici, e j..ga Mile ? ?

ODGOVORITE
Name

Ljubiša

18.04.2023 15:53

Gorica Dodik kao biznismenka a do sada 3 ovce ne bi joj dali na čuvanje jer bi neku izgubila. Sve su to oni zaradi od ličnih plata.???

ODGOVORITE
Name

Savo

18.04.2023 15:54

U tim vašum viliama poslije silaska sa vlasti vase mafijaske porodice sigurno ce se useliti pakistanci a vasa vila ce biti Kp Zenica.

ODGOVORITE
Name

Boris

18.04.2023 15:54

Izgleda da jedino morala ima gospodja mama Dodik , ne eksponira se sa ratnim profiterom i njegovim potomcima......

ODGOVORITE
Name

Mrčevci komšija

18.04.2023 18:33

Mama se ne eksponira jer joj ne daju obzirom da je u alkoholisanom stanju 95% vremena, a uzrok toga je u sramoti zbog svega vezanog za porodicu.....

Name

Borko

18.04.2023 15:55

Zato Srpski narode ne dozvoli da vam Dodik pise istoriju. Neka je pise narod. Neka stoji zapisano u istoriji da je porodica Dodik pljackala Srpski narod i uzivala u izobilju dok je Srpski narod zivio kao najsiromasniji u Evropi i cak u svijetu. Neka istorija pise da je porodica Dodik sebi kupila helikopter, da su milijarde pokrali. Da se zna ko je porodica Dodik.. Da se vodi evidencija ko su mu bili suradnici koji su uz njega bili. Jer da se istorija ne ponavlja. Da se znaju ko su mu unuci i da se vodi racuna da i oni ne zajasu Srpski narod. I praunuci. Iver ne pada daleko od klade. A Srpski narod naucio da ima vladare o kojima nista ne zna. Ni ko su niti odakle su. Znate kako kazu Cincari. Kazu da im je nacija Cincar glavna za cije se interese bore a svako drugu naciju ce iz moranja postovati. Kad moraju. Zato i ima tkz Srba u medijima Srbije kojima Kosovo i Metohija nista ne znaci. Jer iako se navode kao Srbi to porijeklom nisu.

ODGOVORITE
Name

re Borko

18.04.2023 16:14

Vi ste visoko moralna spodoba!

Name

Boško

18.04.2023 15:56

Znaju to i vrabci na grani nema tu nista nejasno, ali strepiti kad ce sici sa vlasti i posle toga procesuiranje e brate hvala. Neka meni mojih pet maraka u džepu i moj miran san.

ODGOVORITE
Name

Re Re Borko

18.04.2023 17:58

Sta je spodobo ,sta covjek nije dobro rekao za sve je u pravu,prvo Dodig nije Srbin a zajedno sa porodicom i stranackom nafilom opljackao he sve sto je mogao ,najveci lopov i nafijas, sve izbore dosada je pokrao nije dobio ni jedne na regularan nacin

Name

Mihajilo

18.04.2023 15:58

Zadužiće nas za narednih 100 godina a Kinezi će vjerovatno isto toliko naplaćivati auto put od građana Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Mirko

18.04.2023 15:58

Iz krize se izlazi mukotrpnim radom i mudrim ,pametnim raspolaganjem onoga što je stečeno radom .Zaduženja su dobra kad su povoljna i kad se koriste za stvaranje nove vrijednosti. Drugačije je sve propast

ODGOVORITE
Name

BL

18.04.2023 16:01

Koliko god, malo je.

ODGOVORITE
Name

Nikolić

18.04.2023 16:02

BRAĆO SABORCI, NAD NAMA SE NADVILO CRNILO, TUGA I BOLEST. OVI IZ VLASTI BI NAJRAĐE NAS ŽIVE U GROBOVE. NAS NIKO NE POŠTIVA. MI SMO SVAKOM VIŠAK, TERET. ZATO OŽIVJETI MORAMO...PROTESTI VETERANA U BANJA LUCI, U VELIKOM BROJU, U MAJU MJESECU, KAO NIKAD DO SADA...ZADNJI JE TRENUTAK DA SE TRGNEMO, DA SAČUVAMO DOSTOJANSTVO, DA OPSTANEMO!

ODGOVORITE
Name

Željko

18.04.2023 16:04

Djaba im sav bijeli svijet da je njihov, kad su bijeda u duši i srcu!

ODGOVORITE
Name

Milokrade

18.04.2023 16:04

Gdje se nalazi ukradena Ikona iz Ukrajine ,gdje je zlato koje je Rusija dala za Republiku ,sve si pokrao i opljackao i vi ste neki Srbi ,prvo niste cisti ni po kom osnovu najveci lopovi i pljackasi

ODGOVORITE
Name

Rade

18.04.2023 16:04

Oni upravljaju sa budzetom i svim novcanim tokovima mogu raditi sta god hoce,kontrolisu sav novac u Srpskoj, nažalost.

ODGOVORITE
Name

Nenad

18.04.2023 16:05

Nadam se da ce biti jednog dana" VRATI KOKO ,ŠTO SI POZOBALA "

ODGOVORITE
Name

Tacan naslov

18.04.2023 16:06

100%

ODGOVORITE
Name

Goran NS

18.04.2023 16:07

Nagradno pitanje kako se zove firma M.Dodika koja gradi zgrade u Novom Sadu i preko koje se peru pare izvucene iz Republike Srpske!?

ODGOVORITE
Name

Cvijetin

18.04.2023 16:07

PROĆI ĆEBON KAO IVO SANADER. ŽIVI BILI PA VIDJELI. POLAKO. VRIJEME UVIJEK RADI. ZA NJEGA NE.

ODGOVORITE
Name

BRANKO

18.04.2023 16:08

Sve su to osobe uslovno na platnim spiskovima vodecih i javnih firmi koji pod prijetnjom odkaza i vjesanja na stub srama moraju svu punoljetnu rodbinu da..pokupe..na glasanje poznajem puno takvih a to sekta odavno i ne krije kao sto javno mobilise doskorasnje protivnike. Stanje je kao u njemackoj 30tih

ODGOVORITE
Name

Milan

18.04.2023 16:08

Kakvo je ovo nepristojno obraćanje u javnosti.

ODGOVORITE
Name

Re Milan

18.04.2023 17:41

Magare jel te boli istina?

Name

Milan za Re Milan

18.04.2023 18:34

Jasno je da ti je radno mjesto da pljuješ neistomišljenike! Jadno i žalosno je živjeti takvim životom!

Name

Mira za Milana

18.04.2023 18:46

Vidi dezertera sto se buni. Lazovcino jedna dezerterska.

Name

Milan za Mira

19.04.2023 05:36

Stvarno jadno je da neko zarađuje za hljeb tako što drugog mrzi i pljuve po portalu. Iskreno imam samo žaljenje prema takvim i svaku uvredu opraštam.

Name

E,bas si

19.04.2023 08:13

Sivonja. Dezerteru pokri se po usima.

Name

Borac VRS

18.04.2023 16:08

Ako je tako nema nam spasa. Znači dovedeni su na tenkovima da unište srpstvo na ovim prostrorima. Istom bratstvu su pripadali i Karađorđevići, Nikola Pašić, "drug tito", Milošević...Zbog politike Pašićai Karađorđevića napade nas u I sv. ratu u to vrijeme najača sila, pa ostadosmo bez trećine muške populacije, poslije I sv. rata kao dio pobjedničkih snaga ladno odbismo Srbiju u prirodnim granicama i u zagrljaj primismo osvjedočene neprijatelje, u II sv. ratu pod titinim rukovodstvom jedini se u regionu suprostavismo najačoj svjezskoj sili Njemačkoj, za vrijeme Miloševića bombardova nas najveća sadašnja svjetska sila. Ako neko misli da je to slučajno, grdno se vara. Krajnje je vrijeme da sudbinu preuzmemo u svoje ruke. Sutra će već biti kasno.

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2023 18:57

I sta sad hocete, granicu na Dobrinji i u Doboju? Izolaciju prema EU? Izvolite, samo nemojte da vam je neko drugi za to kriv.

Name

Zdravko

18.04.2023 16:09

Ove sto su nabrojane su samo za dzeparac unucima ! Integral je kljucna firma koja zabetonira svake godine od pola milijarde pa na vise, i slicne njoj.Nije Prointer slucajno formiran kad je nestalo argumenata i cifara u milijardama za asfaltiranje.I nije samo tu Prointer,Integral i druge.Pljacka se nastavlja u El.energetskom sektoru kupovinom Kaldere od strane Prointera,u IT sektoru i onom sto u bjedi najvise cvjeta,a to je kocka !!!!

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2023 17:56

Treba se narod dici i konfiskovati 90% svega sto imaju porodica Dodik, i njegovi sluge mafijasi Tegeltija, Spiric, Skrbic, Kovacevic, Petrovic, nasljednici Mice Micica, Zvornicki klan, Dobojski klan, Nesic, Djokic i brojni drugi. I vracamo dugove, poboljsamo penzije i socijalna davanja. Otpustiti sektase koji su zaposleni i primljeni zbog partijskih knjizica i povecati plate ostalim zaposlenim kada se ova sektina bagra nestrucna otpusti, ps neka rade kod Gorice u Agapeu ili Prointeru. Uvesti zakon da Zprointer firma ni jedan bise ugovor ne moze sklopiti sa bilo kojom drzavnim firmom, idite na strano trziste, mafijaska iT kompanijo iz Republike Sumske, fuj, zgadili ste se svima, narodu se povraca na vas sve, pohlepna seljoberska bagro.

Name

Serdar Rašidov

18.04.2023 16:10

Nema veze što je Musliman, bitno da je iz Rusije !

ODGOVORITE
Name

Oli

18.04.2023 16:14

Svima valja umirati,neko lako neko u mukama ako uma neke pravde...

Name

Zoki

18.04.2023 16:11

Zato i jeste tolika borba za vlast jer ako izgube neko mora odgovarat za ucjenu i prevaru naroda sve ove godine!

ODGOVORITE
Name

Štetočina

18.04.2023 16:12

Koju god firmu burle ima u Srpskoj i vani Srpske, sigurno ih nije zaradio svojom platom u RS bez mućke.

ODGOVORITE
Name

Danko

18.04.2023 16:13

Sve je to narodno mislim narodim parama kupio,a narod nek trpi i misli bice bolje a sa ovima nikad nece biti dobro.

ODGOVORITE
Name

Vesna

18.04.2023 16:13

Zato nas Bog kažnjava svim prirodnim nepogodama što saginjemo kao lud narod pred najgorim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Stevo

18.04.2023 16:15

Nista nije njihovo. Sve sto imaju pokrali su od drugih i od naroda. Dodik sem očeve kuče ništa nije imao. Par hektara zemlje u bakincima i oronulu stalu. Ostalo se zna, šverc u ratu i njegova nasilna kriminalna primitivna politika.

ODGOVORITE
Name

Ostoja

18.04.2023 16:15

A narod ga masovno podrzava sedamnaest godina. Znaci nije samo do njega. Ovakav ljigavi i za sitne pare potkupljivi narod bolje ne zasluzuje i ne treba ga zaliti. Ista je to bagra. Samo bijeg iz te propasti RS je ispravna stvar ako sebi dobro mislis. Ja sam tu propast napustio prije pet godina i nikad se vratiti necu.

ODGOVORITE
Name

Starčevica BL

18.04.2023 16:16

Tacno tako, mudar covjek davno rece: “Narod koji bira korumpirane, lažljivce, lopove i izdajice nije žrtva. On je saučesnik” – George Orwell.

ODGOVORITE
Name

Stranac

18.04.2023 16:16

Ne moraš ništa znati osim srbovanja i stekneš više nego Angela Merkel iako ima veću platu od našeg Milorada najmanje 20 puta.Za razliku od srbovanja,švabovanje kod Švaba ne pije vode i za lopovluk šalju direktno u ćorku a kod nas višemilionska nagrada za srbovanje,to je Mile na vrijeme kod srpskog naroda prepoznao i za to mu svaka čast.

ODGOVORITE
Name

XOXO

18.04.2023 16:18

Nikome ne želim zlo ali ovi što su opljačkali ovaj Narod sve pare dali doktorima

ODGOVORITE
Name

Vuk Zvornik

18.04.2023 16:20

U Zvorniku ih ima koliko hoces sve sami profiteri ,pocev od Tirexa,Spasojevica,Radica,Save Erica,Milosa Jovanovica,Kese,Stevanovica,Vukovica,Mice Jerkica,Ridjosjica,Popovica itd itd

ODGOVORITE
Name

Nikola

18.04.2023 16:20

Sve je njihovo, nase je samo da radimo i dajemo njima i gazimo blato, tako nam i treba, mi smo to trazili.

ODGOVORITE
Name

Modriča

18.04.2023 16:21

Zar je moguće oviko bogastvo a penzioneri jedva da se prehrane I to kako a za lekove je veliki problem nema zasta kupiti a pomoci nam nema jedino Bog

ODGOVORITE
Name

Goran - Manjača

18.04.2023 16:21

Koliko GLUP moras biti da glasas za ovu nenarodnu Marvu , a da nemas nikakve koristi od iste (obecanja se nigdje na svjetu ne racunaju) ?!

ODGOVORITE
Name

Joja

18.04.2023 16:45

Sta bi sa ski liftom na Manjači..

Name

Partokratija

18.04.2023 16:22

Ja ne znam do kada ce narod da samo suti i trpi, ili cemo izaci na demonstracije ili cemo otici iz drzave pa neka ostanu u njoj politicari, daj narode probudi se vise, ostavimo se tastatura i krenimo u promjene! POLITICARI UOPSTE NETREBA DA POSTOJE, NJIHOVA SVRHA JE SAMO DA NAS UNISTAVAJU I BOGATE SE NA RACUN OBICNIH GRADJANA, ODAVNO JE BOSNA POSTALA PRIVATNA DRZAVA PAR POJEDINACA, POLITICARI NETREBA DA POSTOJE I TREBA IH SVE U ZATVOR POSLATI!

ODGOVORITE
Name

xxxx

18.04.2023 16:22

Dodik je uvijek bio i ostao uz svoj narod i sa svojom narodom i on će uvijek biti uz svoj narod sve dok narod mogne izdržati

ODGOVORITE
Name

Bosiljka

18.04.2023 16:22

Zato i jeste tolika borba za vlast treba jos toliko to je malo ,,ejjj narode daj jednom da otvorimo oci mi nemamo nista a nasim glasovima ljudi pokradose milijarde,ocigledno da je za sve ovo narod kriv.

ODGOVORITE
Name

Semberac

18.04.2023 16:22

Zato oni nedaju da prodje zakon o porijeklu imovine. Samo ih sve poprskati totalom.

ODGOVORITE
Name

Milan

18.04.2023 16:23

Niko ne moze sa sigurnoscu utvrditi sve firme i sve poslove na kojima je ova Seoska Dzukela ugradjena. Svi mogu samo nagadjati po dio ali stvarne razmjere pljacke tog Dzukca je moguce imati tek kad padne sa vlasti ako ga i tad bude imao ko istraziti. Dzukeli nije dovoljno sve ovo sto je pokrao do sad i nastavice da krade i otima jos bezobzirnije, zato sto je to jedna obicna Seoska Dzukela, nepismeni Skot bez truna morala ili bilo koje ljudske osobine!!

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2023 21:26

Jednostavno rećeno ortodoksna sirovina

Name

Ikm

18.04.2023 16:23

Vila Sirius je 100 m od teniskog terena sa ful poplocanjem i saobeacajniom do iste je izgradio upravo DS

ODGOVORITE
Name

Radomir

18.04.2023 16:23

Uctivo Ma no coment. Jer ne znam sta bih rekao na sve ovo? A i ono sto bih mozda i rekao, necu iz principa. Sem,. Tuzan li je njihov zivot. Kad su Sve Drzavno privatizovali i uzeli u svoje ruke pa onda i nije cudo, sto narod ovde nema i ne vidi perspektivu za sebe i svoju porodicu. Bas tuzno. Verovatno je i GLINICA Dodikova. Jos samo pokupujte javni gradski prevoz, pa podignite cenu na karte, a zatim vam savetujem I benziske Pumpe da pokupujete pa nas sjebite totalno do balcaka. Mislim,. Kad ste vec pokoupovali te glavne i najjace firme i fabrike u RS. Pokupilujte i ostalo izem Vas proklete.

ODGOVORITE
Name

Djerić

18.04.2023 16:24

Đavo donio,đavo će da odnese vjekovima je tako bilo i biće uvjeriće se jednog divnog dana!

ODGOVORITE
Name

xc

18.04.2023 16:24

Nije mi dobro, skoči mi pritisak kad objavite njegovu sliku i bilo šta o ovom diktatoru, kriminalcu, hoštapleru, bitangi...

ODGOVORITE
Name

Tajni kapital?

18.04.2023 16:24

Bolje pitati koje ne (pripadaju) .. Lakse je nabrojat.. Sve što u RS vrijedi, kad uzmes i okreneš, piše Dodik I glasačko tijelo je kupio, sve na prodaju i to jeftino.

ODGOVORITE
Name

Mićo

18.04.2023 16:25

Kad ukradeš prvi milion ostali dolaze sami. A lopova će uvijek biti, ako ih ne kaznjavaš nakote se brzo. Kad sretneš političara na ulici udari mu šamar, ako ti ne znaš zbog čega on zna sigurno

ODGOVORITE
Name

Miloš

18.04.2023 16:26

Bolje pitanje je koje NE PRIPADAJU,,al računaju se i one u kojima ima talove!?

ODGOVORITE
Name

Milanko

18.04.2023 16:26

Dajte im i ovo naše nek se UDAVE PROKLETINJE ALAVE!!

ODGOVORITE
Name

Radomir

18.04.2023 16:26

Najmanji problem su Dodikove registrovane firme,koje ocito posluju po zakonu...Problem su njegovi kumovi,prijatelji,stranacke kabadahije,komsije koji na namjestnim tenderima,javnim nabavkama,javnim radovima,oni koje rezim stiti u vezi kriminala i korupcije...e svi oni zajedno "okrenu" godisnje milijardu maraka najmanje...P.S. Strasno lose misljenje imam o vladajucem rezimu,jednostavno gori ne moze biti,ali ovo o cemu vi pisete je u najmanju ruku smijesno...Da je samo tih 10-ak njegovih firmi i njihovo poslovanje nas problem...pa mi bi tada bili Svajcarska!!! Postoji nesto sto se zove istrazivacko novinarstvo,gdje ozbiljan novinar ima mozak,misli svojom glavom,ima muda i svoj je na svom...e taj ce pisati o ovim Dodikovim prijateljima,kumovima,stranackim kolegama,i za sve to imati cvrste dokaze!!! A ovo sto neko ode u Poresku upravu,pa tu trazi "senzaciju" o vozdu...e taj je elektricar,a ne novinar!!! Izvinjavam se elektricarima,nista lose ne mislim o njima...

ODGOVORITE
Name

Mikan

18.04.2023 16:28

Sve je njegovo sem centralne banke. Još samo na to nije stavio svoju džinovsku šapu.

ODGOVORITE
Name

Фочак Р. К.

18.04.2023 16:28

Одавно знам коме треба покуцати на врата чизмом и наздравити зло јутро кад будем ишао по оно што ми је украдено. Тако и остали опљачкани. Па се онда спуштати до нивоа локалних субаша црвене секте, и враћати отето. Да нас сунце свију огрије, а багри црвеној да се помрачи за вијеке вијекова.

ODGOVORITE
Name

Rade

18.04.2023 16:28

Ja i Supruga radimo u njemacku kompaniji znaci zivimo u BiH u nasoj Kuci primanja zajedno 17000 maraka mjesecno i troje djece nemamo kredite dugove i neki raskos u zivotu svako od nas potrosi oko 2000 maraka ostane oko 5 do 7 hiljada pomognemo porodici roditeljima i imam oko 200000 max novca i nekretnine 500000 hiljada poslije 20 godina rada a moj komsija 7 godina u politici porshe od 200000 hiljada a ja nissan qashqai od 30000 ovdje je samo lopvluk kriminal i nepravda.

ODGOVORITE
Name

Cica

19.04.2023 04:00

Dobro ti bogami ja imam 700 km a muž 950 km i troje djece a školska karta za djecu 900 km pa ti vidi života ne mogu ni sebi pomoč kamol drugom

Name

Dane

18.04.2023 16:29

Ovaj čovjek mi je toliko omrzao očima ga ne mogu vidjeti. On ne zna sta je BOG,on samo zna sta su milioni. Doći će maca uskoro inna njegova vratanca.

ODGOVORITE
Name

JOBAH

18.04.2023 16:30

Боље би му било да нема материјално, а да има поштење и памет. Ваља свима на Божији Суд, да нам суди по дјелима нашим.

ODGOVORITE
Name

Zvonko

18.04.2023 16:31

Čiji je budžet RS, čiji su fondovi, čija su javna preduzeća? Ovo je pravo pitanje.

ODGOVORITE
Name

Buki

18.04.2023 16:31

Glasali ste siromašni narode,dali ste Republiku Srpsku jednom čoveku,a vama mrvice. Glasajte i dalje,a šta će biti sa nama,jedino bog zna.

ODGOVORITE
Name

Nemanja iz Prijedora

18.04.2023 16:32

Sasvim jasno da Dodik nije dobio izbore - već su pokradeni. Sasvim jasno da je na vlast došao na oklopnom vozilu. Sasvim jasno da je za svo vrijeme podržan od zapadnih mentora, koji godinama uporno ćite, tu i tamo ga kritikuju - čista kozmetika za javnost. Tu je i famozna zabrana ulaska u SAD, a što bi kad sve ima i može ovdje. Samo bacanje prašine u oči narodu. Sasvim jasno da švercer glumi nacionalnog spasioca, "Čuvara Srpske". Sasvim jasno da je uništio, pokrao, degradirao sve. Sasvim jasno da ljubav sa Čovićem pravda odbranom od asimilacije srba od muslimana/bošnjka, kao to se dešava hrvatima, pa da ne bi i nama. A srba u Mostaru nigdje. Tako predao i Jasenovačku građu. Sasvim jasno kroz niz primjera da ubija, prijeti i mlati. Međutim, ma ko god da stoji iza njega, srušen bi on davno bio i mi svi spašeni , samo da je narod uzeo motke u ruke i izašao napolje. Vrlo jednostavno, ali..... Pokazalo se i to , da je i opozicija vrlo šugava za sve te godine i nesposobna. Stiče se utisak kao da postoji da bi bila u funkciji svevišnjeg "čuvara Srpske". Znači, nemaš koga valjanog da probereš sa ove i ovakve političke scene, da stane ispred ovog naroda. Tako se u zadnjih 20 godina Republika Srpsa pretvoila u Dodikovo carsvo u kojem on radi šta hoće i kako hoće. Leglo, krminla, lopovluka, bahatosti, nemorala, upljenih diploma i neznanja Više nego komotan, a opozicija izigrava dvorsku ludu za sve te godine.

ODGOVORITE
Name

Xy

18.04.2023 16:35

Sasvim jasno da Dodik nije dobio izbore - već su pokradeni. Sasvim jasno da je na vlast došao na oklopnom vozilu. Sasvim jasno da je za svo vrijeme podržan od zapadnih mentora, koji godinama uporno ćite, tu i tamo ga kritikuju - čista kozmetika za javnost. Tu je i famozna zabrana ulaska u SAD, a što bi kad sve ima i može ovdje. Samo bacanje prašine u oči narodu. Sasvim jasno da švercer glumi nacionalnog spasioca, "Čuvara Srpske". Sasvim jasno da je uništio, pokrao, degradirao sve. Sasvim jasno da ljubav sa Čovićem pravda odbranom od asimilacije srba od muslimana/bošnjka, kao to se dešava hrvatima, pa da ne bi i nama. A srba u Mostaru nigdje. Tako predao i Jasenovačku građu. Sasvim jasno kroz niz primjera da ubija, prijeti i mlati. Međutim, ma ko god da stoji iza njega, srušen bi on davno bio i mi svi spašeni , samo da je narod uzeo motke u ruke i izašao napolje. Vrlo jednostavno, ali..... Pokazalo se i to , da je i opozicija vrlo šugava za sve te godine i nesposobna. Stiče se utisak kao da postoji da bi bila u funkciji svevišnjeg "čuvara Srpske". Znači, nemaš koga valjanog da probereš sa ove i ovakve političke scene, da stane ispred ovog naroda. Tako se u zadnjih 20 godina Republika Srpsa pretvoila u Dodikovo carsvo u kojem on radi šta hoće i kako hoće. Leglo, krminala, lopovluka, bahatosti, nemorala, upljenih diploma i ne znanja više nego komotan, a opozicija izigrava dvorsku ludu za sve te godine.

ODGOVORITE
Name

Aleksa

18.04.2023 16:36

Ako je to istina, a pri tom zna se kako narod živi, onda se stvarno treba zapitati ko glasa!?

ODGOVORITE
Name

Rašo

18.04.2023 16:37

Već su počeli da me nervirau svi ovi koji udaraju po Dodiku! Zar je moguće da ne znaju da je Dodika izabrao narod RS-a. Ako krade, onda krade uz dozvolu naroda! A narod je vlasnik svih dobara u RS. Zato naprijed, Mile, sve dok narod aminuje tvoja dobročinstva!

ODGOVORITE
Name

Ronhil

18.04.2023 16:38

Nemam ja vremena da brojim milijarede. Jedna gore-dole, nebitno... Idemo dalje...

ODGOVORITE
Name

Bane BG

18.04.2023 16:38

Sta bi sa Darkom Matijasevicem koji je vezan za aferu Kongrap?

ODGOVORITE
Name

Loznica

18.04.2023 16:38

Burlu i njegovu hobotnicu kao da bi prihvatili svjetski kriminalci i Putinova Rusija da nema tajkun burle dovoljne milijarde naroda i boraca pokradeni od usta za 20 godina njihovog mraka u burlinog režimu.

ODGOVORITE
Name

Poznanik

18.04.2023 16:39

Ako je Mićić ukrao oko 128 miliona, onda je on ukrao 30 puta više oko 4 milijarde. Oni šta rade samo lažu i kradu. A pred dolazak na vlast banka mu plijenila kuću.

ODGOVORITE
Name

Glasač

18.04.2023 16:40

Samo nastavi Mile, nek puknu dušmani. Ti si izabrani legitimini predstavnik, izabran voljom većine Srpskog naroda a ovi iz opozicije nek pjevaju borbene.

ODGOVORITE
Name

Re Glasac

18.04.2023 16:47

E jesi budala majko moja ovde se prica o lopovluka i kradji Države, s ti pričaš o opoziciji. Takve budale kao ti ne vjeruju svojim očima već najvećem lopovu koji je mogao zadesiti srpski narod.

Name

Dražen

18.04.2023 16:42

Ovakvo kriminalno stečeno bogatstvo, a da se ne procesuira kriminalac je jedini slučaj na planeti i istoriji. Bravo Republiko Srpska, bravo SNSD tajkuni, gazite sirotinju.

ODGOVORITE
Name

Veljko

18.04.2023 16:43

Bas je izabran na posten nacin.Hehe.Mnogi su pokraili i dalje kradu na zalost.Svi koji imaju milione izuzev cas ljudima koji su posteno zaradili svoj novac.Jedino ne mogu da shvatim koliko su ljudi zagrizeni politikom da se sve vrti oko velkih patriota,i da bi trebalo da se bace na posao da dovedu neke investitore i zaposljavaju ljude.Sam je narod birao i tako ce jos 30 godina.LJudi nisu shvatili da posle rata ovi ljudi nisu nista uradili osim da su patriote i to se 30 godina vrti u krug.Mislim da narod treba na sledecim izborima da prodrmaju svoju glavu.Imas izbora dva .Budi patriota ,ili da se menja na bolje. Svi mi mozemo biti patriote ali da zivis ko bjednik jadni i urlas kako sam ja najveci patriota.Ljudi su postali bolesni zaista.Pozdrav.

ODGOVORITE
Name

RTRS

18.04.2023 16:44

Pokojni Slobodan Stanković rekao je javno, pred više svjedoka, da je jednom velikanu uplatio dva miliona evra na račun u Social Žerenal banci u Parizu za pogodnosti koje je dobio za izgradnju RTV doma. To se lako može da provjeri.

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

18.04.2023 16:44

Upravo tako, ne bih se mijenjao sa njim koliko god milijardi da ima! Za razliku od njega ja mirno spavam, imam zdravu porodicu, sa parama se protegnemo onoliko koliko smo dugački, taman da nismo gladni, bosi i goli... U ovoj nakaradnoj zemlji, u kojoj su političari "od zla oca i gore matere" i gdje je baš zbog njih takvih logika odavno prestala da postoji sastavljamo nekako prvi i trideseti u mjesecu... I čekamo slobodu!!!

ODGOVORITE
Name

Arsenije

18.04.2023 16:45

"Legitimni predstavnik" izabran uz podršku "legitimnih budala"uz "legitimnu krađu"i "legitimnu ovjeru"OHR-a tako završi misao ako imaš imalo pameti u svojoj glavi ali izgleda mi misliš tuđom.

ODGOVORITE
Name

Biljana

18.04.2023 16:45

Istorija beščašća, pljačke srpskog naroda, zavađanja naroda sa svim i svakim, da bi se odvratila pažnja od pljàčke. Jadan je narod koji trpi ovakve zlotvore na vlasti.

ODGOVORITE
Name

Sram vas bilo

18.04.2023 16:46

Ovakog čoveka našli ste da ljagate, koji je čitav svoj život posvetio borbi za prava Srpskog naroda u BIH, istaknuti revolucionar, borac, u ratu tri puta poginuo,sedam puta ranjavan, čovek koji je americi rekao ne, kini da, izgradio puteve, mostove, kružne tokove, zatvorio sve fabrike koje štete okolini, zbrinuo borce, penzionere, nezaposlenima omogućio odlazak u inostranstvo ! Još jednom, sram vas i stid bilo !

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2023 21:32

Samo rijeke ds još oćisti i zabrani bacamje smeća u iste

Name

Re sram vas bilo

19.04.2023 07:52

U kom ti svijetu zivis kad nevifds svojim ocima ,branis najveceg lopova i mafijasa, gdje je ranjavan 3 puta kad rata nije ni vidio samo svercovao iz Srbije brasno ,cigarete, konjak i ostalu robu

Name

Ha Ha

19.04.2023 09:05

"Tri puta je poginuo, a sedam puta je ranjavan", ti nisi ni pročitao komentar ! Pročitaj nekoliko puta, možda ti dođe iz dupeta u glavu, ako ne , onda se drži štale i njive, mani komentarisanja !

Name

Radovan

18.04.2023 16:47

A narod kao stoka, ćuti i trpi, i veruje najvećem lažovu i lopovu u istoriji srpskog naroda. Sram nas bilo, prave smo ovce.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo

18.04.2023 16:47

Gazi Mile majstore sve redom. Neka pocrkaju dušmani.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

18.04.2023 16:48

SAMO MALA ISPRAVKA. AMERIKANCI SU REKLI DA ON IMA 3.500.000.000 $ A NE KM!!! A GDJE JE BANJA KARDIAL TESLIĆ KOJA SE FIKTIVNO VODI NA STANKOVIĆU IZ BJELJINE? A GDJE JE KOMPLETNA BOSKA ( GDJE JE NESTAO UGOVOR)? DELTA PLANET? GLAS SRPSKE U GOSPOSKOJ ULICI? HOTEL BOSNA U B. LUCI?....

ODGOVORITE
Name

Beograd

18.04.2023 16:48

4 milijarde je ukrao Dodig, a 4 milijarde su ukrali ostali članovi sekte i režima. Toliko je i zaduženje Republike Srpske. Opustošili su Srpsku. Režim mora da padne i da im se oduzme sva nelegalno stečena imovina kako bi opstala Srpska. U protivnom nestajemo.

ODGOVORITE
Name

Miroslav

18.04.2023 16:49

Sad su milijarde, do sada su bili milioni. Šta je cilj ovog preterivanja? Ko je prebrojao te milijarde, ambasadori, ili nevladini, ili oni sti bi da sruse legalno izabrane?

ODGOVORITE
Name

Dodik

18.04.2023 16:50

Dodik je najveći neprijatelj srpskog naroda, Republike Srpske i Srbije. To treba pod hitno uhapsiti i oduzeti imovinu koju je pokrao od ovog napaćenog naroda.

ODGOVORITE
Name

Dule

18.04.2023 16:51

U decembru 2020-e njegov saldo je bio cirka 2.170.000.000 km....provjereno po papirima pokojnog profesora Slobodana Lukića ,člana antikoruptivnog tima koji je provjeravajući druge usput provjerio i Dodika

ODGOVORITE
Name

Klašnice

18.04.2023 16:51

Kad se rat zavrsio trazio od Slavka Roguljica 100 kM u zajam a kuca i stan pod hipotrkom!! Ali izvucee se snaso se dobro!!! Mnogi u tau i postratno su postali bogatasi sa pokradenim otetim od drzave i naroda! Pokradeni krediti humsnitarna pomoc i u ratu su pokrali partijasi banke sdk karadzic kryjisnik i ekipy poceli sa kajom roguljicem risovicem trgeltija strvsnfic spiric itd itd prva plejada lopova partijasaaa iz rataa do danas.

ODGOVORITE
Name

CTEBO

18.04.2023 16:52

Ја мислим да се заброје и власници тог несрећног новца прилком ''инвентура''. Ено, видели сте како вајни политичари забораве колико некретнина имају, а тек када су у питању ''легално'' стечене милијарде

ODGOVORITE
Name

Lopov ostaje lopov

18.04.2023 16:52

Pokrao je i rasterao narod napunio se milijardama i dalje se puni zadnja mu je investicija Alumina a narod samo gleda kako krade i pljačka i uništava sve u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Krle

18.04.2023 16:53

Gladne oči i gladna duša vavijek Kad krene na onaj svijet nece ponijeti ništa "go si se rodio,go i odlaziš"

ODGOVORITE
Name

Zoki

18.04.2023 16:54

Zaista ne razumem kako ona Cvijanovicka moze da bude u politici. Zena zaista nema veze sa vezom.Bila je Presednik i ama bas nista zena nije uradila. Boze dragi kako je nije sramota da bude u politici. Ona ne zna ni dve da sastavi kao i Dodik.Pogledajte kad pricaju ne znaju da sastave jednu recenicu da sve bude u kompletu i kako treba. Pa dokle smo dosli zaista je zalosno. Izdrzat ce narod jos 3 godina i opet Cvijanovicka Precednik i tako u krug. Hehe

ODGOVORITE
Name

Mišo

18.04.2023 16:55

Iskreno,ne zelim da znam.Ne interesuje me niko nebitan u mom zivotu.Da li ko sta ima ili nema,kako ima ako ima, bas me briga.Nosim svoj krst.Nikada se ne palim na nesto sto ne mogu da promenim.Zivim samo svoj zivot. Mirno i svesno, uzivam u onome sto imam. Znam samo da ja ne bih zeleo da budem u kozi nekoga ko nije posteno stekao nesto kad dodje vreme naplate. A doci ce. Nepomjanik dodje po svoje.Prvo udari po najmilijima pa onda po imanju. Jednostavno,uzme ono sto misli da mu pripada.

ODGOVORITE
Name

TRT

18.04.2023 16:57

Ovaj Baja rastura Republiku ko dete zvecku

ODGOVORITE
Name

Lune

18.04.2023 16:58

Bravo Dodo sam ljušti!!!

ODGOVORITE
Name

Basic

18.04.2023 18:36

Ljušti, ti, Burle, samo ne bacaj koru na pod - okliznices se!

Name

Bane

18.04.2023 16:59

Moze se lako resiti ekonomski problem u Republici Srpskoj. Odstampajte novu misiju obveznica pa neka ih Dodik otkupi i problem rešen. Sve ostaje u Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Вишеград

18.04.2023 17:00

Да им пусто остане,да нема ко да троши.

ODGOVORITE
Name

Sr.Mitovica

18.04.2023 17:00

Ovdje vredi stara poslovica... "Ko ume njemu dve" Respekt za dodu,samo šišaj baja. Dok je ovaca bice i vune.?

ODGOVORITE
Name

Grmi

18.04.2023 17:00

Sramota za narod bijedni.12

ODGOVORITE
Name

Bane

18.04.2023 17:00

Jbg, krenuo je u totalno pogrešnom smeru, neka se sliže sa Amerima ko' onaj Zelenko, ovi će da zakuvaju neki rat, eto milijardi, pola keš, pola u naturi..

ODGOVORITE
Name

Mile Ronhil, dugački

18.04.2023 17:06

Taman me krene, ovaj žurnal počne zajebavati. Alooo, šta ste, bolan, najašili na mene, ima još lopova... oovaaaj, još političara, handrite nekog drugog.

ODGOVORITE
Name

+

18.04.2023 17:08

HVALA O OBAVESTENJU. DODIK DABOME CENI PRAVOSUĐE. NIKO GA NE GANJA. A GLUPI NAROD GA DRŽI NA VLASTI. ON SE SVOJOJ DECI NAKRAO OD 92. I STALNO IH POMAŽE BUDŽET

ODGOVORITE
Name

O joj

18.04.2023 17:16

Ima Dodika dosta: Skrba,Zeljko Kovacevic,Tegeltija,SPIRIC,Radmanovica,.... Narode glupi si ko ćuskija.

ODGOVORITE
Name

RE BEKI

18.04.2023 18:22

Uvukao se u Miloradovo dupe samo vire pertle.?

Name

Beki

18.04.2023 17:23

Lepi Draško, više ne zbori tako, šta se to promenilo!?

ODGOVORITE
Name

Re Beki

18.04.2023 19:18

Dao i Draško vjeru za večeru, jebo ga Didik i on je gorski lopov.Fuuuuuj

Name

Bane

18.04.2023 17:24

Vreme je da narod ustane i kaze dosta je tom lopovu.

ODGOVORITE
Name

Miloš

18.04.2023 17:25

Mile bre, dokle ćeš više da mučih naš narod, idi i ostavi nas da se lepo odmorimo od tebe.

ODGOVORITE
Name

Novi Sad

18.04.2023 17:26

Ovde u Novom Sadu sve je zaposeo, centar grada zovu Dodikov kvart.

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2023 22:12

Nadamo se da ce od tog kvarta u Novom Sadu ostati samo pepeo i prah. Kao i od svega ostalog sto ta mafijaska porodica posjeduje. Ukljucujuci i torbice i odjecu one bahate seljancice.

Name

BG

18.04.2023 17:27

Da li je tačno da je lepi Mile kupio i hotel Interkontinental ovde u Beogradu?

ODGOVORITE
Name

Svetislav

18.04.2023 17:27

Vreme curi, Mile odlazi.

ODGOVORITE
Name

Penzioner

18.04.2023 17:30

Ne treba nama, narodu nista vratiti. Trazili, glasali i dobili.30 godina to radimo. Sve ide po zasluzi. Da nam nije dobro bilo bi drugacije.

ODGOVORITE
Name

Švercer

18.04.2023 17:37

Odavno je poznato ko je jednom zaradio od šverca a ne vise puta do smrti je švercova pa bar kliker za kliker, to je vise bolest.

ODGOVORITE
Name

mile

18.04.2023 17:42

Voli tata i kcerku i sina. Od njih troje nema vecih Srba, a boga mi i bogatijih u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Novi Sad

18.04.2023 17:46

Zgradu ovde u Novom Sadu stanovnici nazivaju „Dodikova palata"

ODGOVORITE
Name

Dribler

18.04.2023 17:46

A sad je počeo sa pljeskavicama, kokicama i tocenim sladoledom na Srpska Open.. Tek sad će uzeti pare???

ODGOVORITE
Name

Nemanja Kostić

18.04.2023 17:50

Evo jasnog primera kako porodica Dodik izvlaci narodni novac i trpa ga u svoje dzepove, primer kako se ta porodica za sve ove godine bogatila od naših para.. I sve to jer oni VOLE SRPSKU ?

ODGOVORITE
Name

Beli

18.04.2023 17:51

Nezasiti lopovi a narod im u sve većoj bedi a oni kradu li kradu.

ODGOVORITE
Name

Gane

18.04.2023 17:52

Uvek tako biva. Višedecenijska vlast kontroliše sve institucije. Tamo je Vulićka, onamo Šolaja...tegeltije... i na kraju batinaši ,kao pre neki dan. Samo seoba, druže moj, ako i imaš nešto za poneti.

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2023 21:37

Pasoš samo i bjezi ništa ne nosi sve kupiš jevtino u EU

Name

Stručnjak

18.04.2023 17:52

Šta kaze Prointer u vezi IZIS -a?Zešća sprdačina od sistema koji ne koristimo ,ko je odgovoran za najvecu prevaru ?

ODGOVORITE
Name

Đole

18.04.2023 17:54

Ma zlo da nemoze biti vece, milione maraka su uzeli i izvukli, a gradjani nemaju nikakvu korist od toga a ma baš nikakvu, ali sve ce vreme učiniti, sve će doći na naplatu.

ODGOVORITE
Name

jovica

18.04.2023 17:59

Volim Dodika i kad krade. On je nas bog.

ODGOVORITE
Name

Ljilja

18.04.2023 18:02

Dva metra bez geometra ili isto ono što može kupiti neko ko nema hleba da jede.

ODGOVORITE
Name

Gogi

18.04.2023 18:02

Iza svakog čoveka ostaje trag u društvu bez obzira kakvog je imovnog stanja niko na svet ništa ne donosi a tako i ne odnosi sa ovog sveta.

ODGOVORITE
Name

Miki

18.04.2023 18:04

Ako ima 3 miliona prosečnih plata, to znači da je od svakog građanina Republike Srpske ukrao po tri plate. Što za 25 godina vladavine uopšte nije nemoguće. Pogotovo ako se zna kakvim šibicarskim veštinama predsednik vlada.

ODGOVORITE
Name

mile

18.04.2023 18:06

Jadna djeca, mozda su i gladni, jer tata nije u stanju da im obezbjedi osnovnu egzistenciju

ODGOVORITE
Name

Srbuj

18.04.2023 18:07

Makar slamu jeo. To srbine, samo za Dodiga... Hahaha Gotovi smo. Nema nam spasa.

ODGOVORITE
Name

Lija

18.04.2023 18:07

Drasko lize dupe Dodisenku.Nema vise da nabraja firme Burletove i kumove od Velikig Baje.

ODGOVORITE
Name

Marko

18.04.2023 18:13

?

ODGOVORITE
Name

Samo

18.04.2023 18:19

Udri Bajaaaa!!!!! Sve dok Stoka PUŠI i Pase samo udri, imaju Srbende čime da se Ponose,SRBUJ PA makar slamu jeo//Io/ kako bi rekla Baba Dragojla.

ODGOVORITE
Name

30

18.04.2023 18:29

30 godina on je ,,prvi reket sveta,, jaci cak i od Đokovica, nema tog preduzeca niti trgovine gde netraze reket zato su mnoga preduzeca stavili kljuc u bravu a porodice i zaposlene ostale bez primanja jer nije se moglo izdrzati ,novaca mu nikad dosta

ODGOVORITE
Name

Narodni front

18.04.2023 18:33

Pod hitno im se mora sve oduzeti i vratiti Republici Srpskoj i narodu. Uništiće nas totalno ovaj režim. Braćo i sestre, svi u Narodni front i uz Jelenu Trivić da spasimo narod i Srpsku.

ODGOVORITE
Name

Jovica

18.04.2023 18:45

Taman smo zaduženi onoliko koliko su Dodik i njegova klika izvukli iz budžeta. Kada bi vratili uzeti novac, dug bio nam bio nula, a ono što je planirano za vraćanje duga, podiglo bi standard života za 50%. Da li vam je sada jasno da kradu od nas i naše, a ne tuđe!?

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

18.04.2023 19:02

Uzima koliko hoće i može

ODGOVORITE
Name

Tatar

18.04.2023 19:13

Ne mogu se oteti utisku da Dodik do kraja neće uništiti kompletnu Republiku Srpsku i sve ljudske vrednosti ovih prostora.

Name

kondor

18.04.2023 19:45

Sutra u Beogradu promocija knjige godine Dodika, odoh na promociju kupit 100 knjiga pa preprodati komisijama svi su u SNSD-u jbg, hvala mu

Name

Re

18.04.2023 21:41

Svi odradio super samo nikako to obećanje o samostalnoj RS? a to vi ćekate

Name

Eu-Fan

18.04.2023 19:43

Pravo lice i nalicje EU-politike, prazne, bezuspjesne i neefikasne!

ODGOVORITE
Name

Dokaz

18.04.2023 20:11

Dokazite pa onda optuzujte ?

ODGOVORITE
Name

Rade

18.04.2023 20:34

Kakva je ovo vlast i država gdje predsjednik milioner a narod gola bijeda n8je mu čača ostavio milione vec oteo od radnika i penzionera od humanitarnih pomoči koje je narod trebao dobiti.Sve mu aram bilo.

ODGOVORITE
Name

Kris

18.04.2023 21:00

Srpski narod vise veruje licnim rijecima ovog hajvana kriminalca nego kad cuje od javnosti koliko je hajvan zaradio plackom na ledima glupog srpskog naroda.

ODGOVORITE
Name

Novinar

18.04.2023 21:11

Too novinar, duso prodana… jeb*o te tajkun, zbog koga se ti crvenis pred narodom, eeeej tugo moja, novinar…

ODGOVORITE
Name

Prijedlog

18.04.2023 21:13

Ajmo otvoriti jos jedan praseći fond da im malo pomognemo, nemaju…

ODGOVORITE
Name

Vojka

18.04.2023 22:19

Niko se nikada nije obogatiio svojim novcem!

ODGOVORITE
Name

DRAGAN

19.04.2023 03:10

Prokletnici kad im je više dosta.

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

19.04.2023 03:50

Mile Zoru vozi maotoru. Zora luda hvata ga za .... leđa.

ODGOVORITE
Name

Euro party

19.04.2023 04:21

Zbog ovakvih srba srbi su prelazili u druge vjere,lažni patriotizam.i.licemjerje ,da mogu kupili bi i živote ljudi.

ODGOVORITE
Name

mislim

19.04.2023 05:25

Neka guli marva nista i ne zasluzuje bolje.

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

19.04.2023 06:52

Ah, što volim, onu našu staru narodnu pjesmu: Ide Mile Lajkovaćkom prugom! živjela Republika Srpska!!

ODGOVORITE
Name

Lav

19.04.2023 08:29

NETREBA LO IM NE IMAO KO TROSITI. SVE ĆE SEJTAN ODNIJETI.

ODGOVORITE
Name

Jaaaaa

19.04.2023 10:39

Bio bi lud kad bi vladao tolike godine a da ne ukrade ni jedan milion,težak je ko olovo.

ODGOVORITE
Name

Ništa nije slučajno

19.04.2023 11:53

Vladari su slika i prilika naroda, kakav je. Ovdje vidimo supstrat poganluka unutar jednog naroda, jer da je suprotno tome , ovaj ne bi vidio vlasti ni jedan jedini dan. To što nam je teško po svim osnovama, socijalnoj, ekonomskoj, političkoj , nacionalnoj, rezultat je pridošle naplate sa kamatom iz proteklih vremena, a u skladu sa onim kako smo činili.

ODGOVORITE
Name

Krkan

19.04.2023 12:22

Kao prvo , prvo se treba znati vladati (ponašati), da bi znao vladati (biti vladar). A ovaj nit se zna vladati, nit zna vladati.

ODGOVORITE
Name

Mirko

19.04.2023 14:33

Ima li veće izdaje od pljačke sopstvenog naroda!?

ODGOVORITE
Name

Luka

19.04.2023 14:33

Sram vas bilo, uništili ste Republiku Srpsku.

ODGOVORITE
Name

vladobl

20.04.2023 07:49

Za ovaj narod bi bilo mnogo korisnije da se mediji poput "nezavisnih" kao što se ovaj BN barem predstavlja fokusiraju na izvor kontrole i odliva materijalnih dobara u obliku kvalitetnih roba i besmislenog zaduživanja. To ne mogu biti naši domaći političari, oni su samo sitni izvršioci. To mogu biti samo stranci. Banke, razne agenture, to je ono što nas drži okovanim. Čak i da Je porodica i oko porodice Dodik, u posjedu svih tih računa i svih tih fabuloznih para, oni u stvarnosti sa tim mogu raspolagati samo u malom i dozvoljenom djeliću koji im omogućuje neke privatne udobnosti i sitnice poput Majbaha ili dobre kuće... A to je ništa. Sve ostalo u bankama se obrće i vrti i donosi stvarnu dobit samo strancima. Uglavnom, svi mi u to možemo samo gledati. Ako vidimo, ako nismo slijepi kod očiju.

ODGOVORITE