За добар старт: Дресови из Моззарта за КМФ Империја

За само годину рада, клуб из Шамца остварио одличан резултат

Република Српска 18.04.2023 | 15:48
За добар старт: Дресови из Моззарта за КМФ Империја

У КМФ Империја у Шамцу баве се малим фудбалом, али сањају велике снове.

Екипу су окупили прије само годину дана и већ у првој такмичарској сезони заиграли у Другој лиги Републике Српске гдје су завршили на високом другом мјесту.

Због тога не крију амбицију да се од идуће сезоне боре за што бољи пласман у Првој лиги РС. До нових побједа би могли у новој опреми коју им је за добар старт поклонила компанија Моззарт. 

 -Квалитет опреме је врхунски. Доста нам значи ова донација из компаније Моззарт на самом почетку рада клуба. Посебно смо срећни јер овај поклон нисмо очекивали. Хвала Моззарту, презадовољни смо- каже Драган Благојевић, предсједник КМФ Империја Шамац. 

Њихову екипу чини група ентузијаста која годинама ужива у петопарцу и дружењу. Клуб су покренули из љубави према футсалу обилазећи бројне турнире. Када су, кажу, видјели да им забијање голова у спортским дворанама добре иде, пожељели су да се боре и за виши ранг. 

За сада имају сениорски састав са око 20 чланова, а ове године планирају да омасове редове свог клуба омладинским погоном. 

Подршку овом младом спортском колективу пружају локалне фирме, уз њих је и Општина Шамац, те пријатељи клуба кроз куповину чланских карата. 

Уз такву подршку, у новим Моззарт дресовима очекују их бројне побједе међу головима. 

(ПР) Фото: ПР