Za dobar start: Dresovi iz Mozzarta za KMF Imperija

Za samo godinu rada, klub iz Šamca ostvario odličan rezultat

Republika Srpska 18.04.2023 | 15:48
Za dobar start: Dresovi iz Mozzarta za KMF Imperija

U KMF Imperija u Šamcu bave se malim fudbalom, ali sanjaju velike snove.

Ekipu su okupili prije samo godinu dana i već u prvoj takmičarskoj sezoni zaigrali u Drugoj ligi Republike Srpske gdje su završili na visokom drugom mjestu.

Zbog toga ne kriju ambiciju da se od iduće sezone bore za što bolji plasman u Prvoj ligi RS. Do novih pobjeda bi mogli u novoj opremi koju im je za dobar start poklonila kompanija Mozzart. 

 -Kvalitet opreme je vrhunski. Dosta nam znači ova donacija iz kompanije Mozzart na samom početku rada kluba. Posebno smo srećni jer ovaj poklon nismo očekivali. Hvala Mozzartu, prezadovoljni smo- kaže Dragan Blagojević, predsjednik KMF Imperija Šamac. 

Njihovu ekipu čini grupa entuzijasta koja godinama uživa u petoparcu i druženju. Klub su pokrenuli iz ljubavi prema futsalu obilazeći brojne turnire. Kada su, kažu, vidjeli da im zabijanje golova u sportskim dvoranama dobre ide, poželjeli su da se bore i za viši rang. 

Za sada imaju seniorski sastav sa oko 20 članova, a ove godine planiraju da omasove redove svog kluba omladinskim pogonom. 

Podršku ovom mladom sportskom kolektivu pružaju lokalne firme, uz njih je i Opština Šamac, te prijatelji kluba kroz kupovinu članskih karata. 

Uz takvu podršku, u novim Mozzart dresovima očekuju ih brojne pobjede među golovima. 

(PR) Foto: PR