Саобраћа се по мокрим и влажним коловозима у РС

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ јутрос одвија по мокрим и клизавим коловозима, а из Ауто-мото савеза Српске возачима скрећу пажњу на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима.

Република Српска 14.04.2023 | 09:16
Саобраћа се по мокрим и влажним коловозима у РС

Ради уклањања објекта и санације клизишта на регионалном путу Добој-Прњавор-Србац, дионица Србац-Горња Вијака један, у Улици Владе Винчића долазиће до привремене обуставе саобраћаја сваким радним даном и суботом од 7.00 до 17.00 часова.

Саобраћај се због санације клизишта на дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи одвија отежано, једном траком, а измјене су и на путу Рудице-Нови Град гдје је у току изградња бициклистичке и пјешачке стазе.

На регионалном путу Стари Угљевик-Главичице /рејон Глиња/ изводе се радови на санацији клизишта, па ће се саобраћај одвијати наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На дијелу магистралног пута Жегуља-Љубиње /дионица Подврсник-Љубиње/ у току је реконструкција пута и саобраћај се одвија наизмјеничним пропуштањем возила.

Измијењен је режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута Брод на Дрини /Фоча/ - Хум /Шћепан Поље/, као и на дионици магистралног пута Брод на Дрини два-Врба у тунелу Чемерно.

На дионици регионалног пута Приједор три-граница Српске/ФБиХ /Стара Ријека/ долазиће до измјене у режиму саобраћаја због преласка радних машина преко наведеног пута, а измјена има и на регионалним путевима Разбој-Руданка и Развој-Тедин Хан.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар