Saobraća se po mokrim i vlažnim kolovozima u RS

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros odvija po mokrim i klizavim kolovozima, a iz Auto-moto saveza Srpske vozačima skreću pažnju na povećanu opasnost od odrona na dionicama u usjecima.

Republika Srpska 14.04.2023 | 09:16
Saobraća se po mokrim i vlažnim kolovozima u RS

Radi uklanjanja objekta i sanacije klizišta na regionalnom putu Doboj-Prnjavor-Srbac, dionica Srbac-Gornja Vijaka jedan, u Ulici Vlade Vinčića dolaziće do privremene obustave saobraćaja svakim radnim danom i subotom od 7.00 do 17.00 časova.

Saobraćaj se zbog sanacije klizišta na dionici magistralnog puta Foča-Goražde u mjestu Filipovići odvija otežano, jednom trakom, a izmjene su i na putu Rudice-Novi Grad gdje je u toku izgradnja biciklističke i pješačke staze.

Na regionalnom putu Stari Ugljevik-Glavičice /rejon Glinja/ izvode se radovi na sanaciji klizišta, pa će se saobraćaj odvijati naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom.

Na dijelu magistralnog puta Žegulja-LJubinje /dionica Podvrsnik-LJubinje/ u toku je rekonstrukcija puta i saobraćaj se odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na dionici magistralnog puta Brod na Drini /Foča/ - Hum /Šćepan Polje/, kao i na dionici magistralnog puta Brod na Drini dva-Vrba u tunelu Čemerno.

Na dionici regionalnog puta Prijedor tri-granica Srpske/FBiH /Stara Rijeka/ dolaziće do izmjene u režimu saobraćaja zbog prelaska radnih mašina preko navedenog puta, a izmjena ima i na regionalnim putevima Razboj-Rudanka i Razvoj-Tedin Han.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar