На адвокатску канцеларију у МО бачена бомба

На адвокатску канцеларију "Твртковић" у Улици краља Звонимира у Мостару протекле ноћи бачена је експлозивна направа, која није експлодирала.

Босна и Херцеговина 11.04.2023 | 11:59
На адвокатску канцеларију у МО бачена бомба

Портпарол Министарства унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић рекао је Срни да је током ноћи на канцеларији разбијен прозор и да је убачена експлозивна направа, која на срећу није експлодирала.

-Чистачица која ради у канцеларији примијетила је направу и одмах обавијестила полицију. Изашли су сви потребни тимови и урађен је увиђај - рекао је Марић.

Он је навео да полиција врши истражне радње како би се пронашли почниоци.

(Срна) Фото: Аваз

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србо

11.04.2023 11:43

Кад се баци на кућу поткованог онда експлодира и нико више ништа не прича а он није Додиков човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нечисти људи

11.04.2023 13:47

Многи адвокати су зло,криминалци и преваранти није случајно једна од таквих је канцеларија Романи из Банха Луке многе људе је изварао ситним дзепаррењем..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нечисти

11.04.2023 20:33

Људи а не само они Имаш адвокатска канцеларија Перић,Унапред наплати а ништа не уради,Као и многи други раде у договору са Судијама Тужиоцима и заједнички ЧЕРУПАЈУ Странку и једну и другу судије посебна прича ,Јели тако Спасење келеману,Нико не ради по Слову закона Фуј.Сваку пресуду купиш за ?? Зуб за зуб,па ком обојци ком опанци.

Name

Обицан цовјек

12.04.2023 08:31

Њива храни сељака,а међа адвоката Не зна се који је гори,углавном се данас адвокатуром баве само они који су прави мафијаши,свака част мањини која ради поштено,али тих је врло,врло мало

ОДГОВОРИТЕ