Na advokatsku kancelariju u MO bačena bomba

Na advokatsku kancelariju "Tvrtković" u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru protekle noći bačena je eksplozivna naprava, koja nije eksplodirala.

Bosna i Hercegovina 11.04.2023 | 11:59
Na advokatsku kancelariju u MO bačena bomba

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić rekao je Srni da je tokom noći na kancelariji razbijen prozor i da je ubačena eksplozivna naprava, koja na sreću nije eksplodirala.

-Čistačica koja radi u kancelariji primijetila je napravu i odmah obavijestila policiju. Izašli su svi potrebni timovi i urađen je uviđaj - rekao je Marić.

On je naveo da policija vrši istražne radnje kako bi se pronašli počnioci.

(Srna) Foto: Avaz

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Србо

11.04.2023 11:43

Кад се баци на кућу поткованог онда експлодира и нико више ништа не прича а он није Додиков човјек.

ODGOVORITE
Name

Nečisti ljudi

11.04.2023 13:47

Mnogi advokati su zlo,kriminalci i prevaranti nije slučajno jedna od takvih je kancelarija Romani iz Banha Luke mnoge ljude je izvarao sitnim dzeparrenjem..

ODGOVORITE
Name

Nečisti

11.04.2023 20:33

Ljudi a ne samo oni Imaš advokatska kancelarija Perić,Unapred naplati a ništa ne uradi,Kao i mnogi drugi rade u dogovoru sa Sudijama Tužiocima i zajednički ČERUPAJU Stranku i jednu i drugu sudije posebna priča ,Jeli tako Spasenje kelemanu,Niko ne radi po Slovu zakona Fuj.Svaku presudu kupiš za ?? Zub za zub,pa kom obojci kom opanci.

Name

Obican covjek

12.04.2023 08:31

Njiva hrani seljaka,a međa advokata Ne zna se koji je gori,uglavnom se danas advokaturom bave samo oni koji su pravi mafijaši,svaka čast manjini koja radi pošteno,ali tih je vrlo,vrlo malo

ODGOVORITE