Петровић најавио помоћ предузећу "Мега Дрво"

У предузећу „Мега Дрво“ јуче ујутро је дошло до пожара у којем су изгореле четири производне хале, дио лакирнице и велика количина готових производа.

Република Српска 10.04.2023 | 14:23
Петровић најавио помоћ предузећу "Мега Дрво"

Ватрену стихију неколико сати је гасило преко 40 ватрогасаца из ватрогасних јединица из Бијељине, Угљевика и Лопара. Штета је вишемилионска, али најважније је да нико од запослених у овом предузећу, ни од ватрогасаца није повријеђен у пожару.

Представници Градске управе града Бијељина су, још док је пожар трајао, изашли на терен.

- Ово је једно од најзначајнијих предузећа у Семберији, како по обиму производње, тако и по броју запослених радника, па је огромна и штета за привреду локалне заједнице у цјелини. Сада је најважније да се производња поново успостави и сачувају радна мјеста, а Град ће интервентно издвојити финансијска средства за помоћ „Мега Дрву“ - најавио је градоначелник Љубиша Петровић.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Угљеник

10.04.2023 14:16

Аланфордовска Република Српска у пуном потенцијалу иде даље,даље...Узми убогима и дај тајкуну који живи у дворцу. Зашто Нешковићу нисмо саградили пумпу, оно кад' је експлодирала и "убила" једног грађанина? Чиме су тајкуни задужили моју породицу и мој комшилук да дио нашег новца дајемо њима,а они и даље не поштују прописе, законе, правила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

10.04.2023 16:03

Не размишљаш о радницима и њховим породицама

Name

Угљеник

10.04.2023 21:12

Војниче непобједиве наше ВРС, само будала није помислила на раднике али овако се не помаже радницима. Нисам рек'о да фирми не треба дати повољан ИРБ кредит да превазиђе тешкоће. Господин Ћеко није просјак да му удијелимо него бизнисмен коме позајмљујемо. Капитализам, кућо моја!

Name

Ре: Угљевик

11.04.2023 05:44

Е такви као ти и ј**у ово друштво! Такви што су пуни негативне енергије, незадовољства, завидности… а нећете прстом да макнете, да радите, да се трудите, само критикујете! И чекате кад ће вам неко удијелити!

Name

Угљеник

11.04.2023 11:28

Угљеник, угљик или карбон је хемијски елемент познат од праисторије. Угљевик је мјесто код села Богутово Село и Забрђе. Угљеник је познат као користан елемент! Угљевик је познат по Митру Мирићу (Б.Село) и Митру војводи Манди (Забрђе). У коју сте Ви школу ишли и зашто нисте научили читати, јел' Ре кућо Додикова, слико Дикина, жељо Жељкина?!

Name

Човјек од ријечи

10.04.2023 14:32

Господин Петровић,је човјек од ријечи,чијим примјером треба да се угледају сви политичари свијета.Такав дијамант је од непроцјењиве вриједности,и тако га и треба чувати,и цијенити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

10.04.2023 20:25

РЕ.НЕ РАДИ СЕ О ПОМОЦИ ТАЈКУНУ,РАДИ СЕ О 350 РАДНИКА КОЈИ СУ ТУ ЗСРАДЈИВАЛИ ПЛАТУ,А ДРЗАВА ЈЕ ИМАЛА КОРИСТИ ОД ФИРМЕ КОЈА ЈЕ РЕДОВНО ИСПЛАЦИВАЛА ПОРЕЗЕ И ДОПРИНОСЕ,ПДВ,САМО ИЗРАЦУНАЈ КОЛИКО СУ ПДВ УПЛАТИЛИ РАДНИЦИ ОД СВОЈИХ ПЛАТА У БУДЗЕТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.СВЕ ЦЕ СЕ ТО ОПЕТ ВРАТИТИ У БУДЗЕТ,САД СЕ ТИ СЈЕТИО ДА СЕ ТТВОЈЕ ПСРЕ НЕ ДАЈУ,А СВАКИ ДАН СЛУСАМО КОЛИКО НОВЦА ПОЛИТИЦКИ ТАЈКУНИ ИЗВУКУ БУДЗЕТСКОГ НОВЦА КРОЗ НАМЈЕСТЕНЕ ТЕНДЕРЕ,КОЛИКО ЈЕ НОВЦА ПОТРОСЕНО ЗА КУПОВИНУ ВИЛА И СТАНОВА ПО БЕОГРАФУ И НОВОМ САДУ АПАРТМАНА ПО ЗЛАТИБОРУ И КОПАОНИКУ,И САД СЕ ТИ СЈЕТИО ДА СЕ НЕ ДАЈУ ВАДЕ ПАРЕ ЗА ФАБРИКУ У КОЈУ ТРЕБА ДА СЕ ВРАТЕ РАФНИЦИ И ЗАРАФЈУЈУ НА ПОСТЕН НАЦИН СВОЈУ ПЛАТУ .ЛИЦЕМЈЕРЈУ НИКАД КРАЈА.ПОДРСКА РУКОВОДСТВУ МЕГА ДРВО,ДА ИЗНАДЈУ РЈЕСЕЊЕ И ПОНОВО ПОКРЕНУ ПРОИЗВОДЊУ.

Name

Душан

11.04.2023 06:16

Зашто служе осигуравајуце куће? Нека исплате штету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

не

11.04.2023 08:49

Е баw ме брига сто су потросили 15м марака

ОДГОВОРИТЕ