Petrović najavio pomoć preduzeću "Mega Drvo"

U preduzeću „Mega Drvo“ juče ujutro je došlo do požara u kojem su izgorele četiri proizvodne hale, dio lakirnice i velika količina gotovih proizvoda.

Republika Srpska 10.04.2023 | 14:23
Petrović najavio pomoć preduzeću "Mega Drvo"

Vatrenu stihiju nekoliko sati je gasilo preko 40 vatrogasaca iz vatrogasnih jedinica iz Bijeljine, Ugljevika i Lopara. Šteta je višemilionska, ali najvažnije je da niko od zaposlenih u ovom preduzeću, ni od vatrogasaca nije povrijeđen u požaru.

Predstavnici Gradske uprave grada Bijeljina su, još dok je požar trajao, izašli na teren.

- Ovo je jedno od najznačajnijih preduzeća u Semberiji, kako po obimu proizvodnje, tako i po broju zaposlenih radnika, pa je ogromna i šteta za privredu lokalne zajednice u cjelini. Sada je najvažnije da se proizvodnja ponovo uspostavi i sačuvaju radna mjesta, a Grad će interventno izdvojiti finansijska sredstva za pomoć „Mega Drvu“ - najavio je gradonačelnik LJubiša Petrović.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Ugljenik

10.04.2023 14:16

Alanfordovska Republika Srpska u punom potencijalu ide dalje,dalje...Uzmi ubogima i daj tajkunu koji živi u dvorcu. Zašto Neškoviću nismo sagradili pumpu, ono kad' je eksplodirala i "ubila" jednog građanina? Čime su tajkuni zadužili moju porodicu i moj komšiluk da dio našeg novca dajemo njima,a oni i dalje ne poštuju propise, zakone, pravila...

ODGOVORITE
Name

VRS

10.04.2023 16:03

Ne razmišljaš o radnicima i njhovim porodicama

Name

Ugljenik

10.04.2023 21:12

Vojniče nepobjedive naše VRS, samo budala nije pomislila na radnike ali ovako se ne pomaže radnicima. Nisam rek'o da firmi ne treba dati povoljan IRB kredit da prevaziđe teškoće. Gospodin Ćeko nije prosjak da mu udijelimo nego biznismen kome pozajmljujemo. Kapitalizam, kućo moja!

Name

Re: Ugljevik

11.04.2023 05:44

E takvi kao ti i j**u ovo društvo! Takvi što su puni negativne energije, nezadovoljstva, zavidnosti… a nećete prstom da maknete, da radite, da se trudite, samo kritikujete! I čekate kad će vam neko udijeliti!

Name

Ugljenik

11.04.2023 11:28

Ugljenik, ugljik ili karbon je hemijski element poznat od praistorije. Ugljevik je mjesto kod sela Bogutovo Selo i Zabrđe. Ugljenik je poznat kao koristan element! Ugljevik je poznat po Mitru Miriću (B.Selo) i Mitru vojvodi Mandi (Zabrđe). U koju ste Vi školu išli i zašto niste naučili čitati, jel' Re kućo Dodikova, sliko Dikina, željo Željkina?!

Name

Čovjek od riječi

10.04.2023 14:32

Gospodin Petrović,je čovjek od riječi,čijim primjerom treba da se ugledaju svi političari svijeta.Takav dijamant je od neprocjenjive vrijednosti,i tako ga i treba čuvati,i cijeniti.

ODGOVORITE
Name

STATISTICAR

10.04.2023 20:25

RE.NE RADI SE O POMOCI TAJKUNU,RADI SE O 350 RADNIKA KOJI SU TU ZSRADJIVALI PLATU,A DRZAVA JE IMALA KORISTI OD FIRME KOJA JE REDOVNO ISPLACIVALA POREZE I DOPRINOSE,PDV,SAMO IZRACUNAJ KOLIKO SU PDV UPLATILI RADNICI OD SVOJIH PLATA U BUDZET REPUBLIKE SRPSKE.SVE CE SE TO OPET VRATITI U BUDZET,SAD SE TI SJETIO DA SE TTVOJE PSRE NE DAJU,A SVAKI DAN SLUSAMO KOLIKO NOVCA POLITICKI TAJKUNI IZVUKU BUDZETSKOG NOVCA KROZ NAMJESTENE TENDERE,KOLIKO JE NOVCA POTROSENO ZA KUPOVINU VILA I STANOVA PO BEOGRAFU I NOVOM SADU APARTMANA PO ZLATIBORU I KOPAONIKU,I SAD SE TI SJETIO DA SE NE DAJU VADE PARE ZA FABRIKU U KOJU TREBA DA SE VRATE RAFNICI I ZARAFJUJU NA POSTEN NACIN SVOJU PLATU .LICEMJERJU NIKAD KRAJA.PODRSKA RUKOVODSTVU MEGA DRVO,DA IZNADJU RJESENJE I PONOVO POKRENU PROIZVODNJU.

Name

Dušan

11.04.2023 06:16

Zašto služe osiguravajuce kuće? Neka isplate štetu.

ODGOVORITE
Name

ne

11.04.2023 08:49

E baw me briga sto su potrosili 15m maraka

ODGOVORITE