Сахрана тројице погинулих у удесу код Мркоњић Града

Сахрана тројици трагично преминулих радника грађевинске фирме "Структура" из Јајца биће данас у насељима гдје су живјели.

Република Српска 10.04.2023 | 09:10
Сахрана тројице погинулих у удесу код Мркоњић Града

"Сенад Пошко (44) биће укопан у родној у Бистрици, Елвир Чагаљ (46) у Биковинама, те Селведин Црнац (42) у Шибеници. Сахране ће бити у 15.30 сати", наводи Јајце онлине.

Начелник општине Јајце Един Хозан и предсједавајући Општинског вијећа Јајце Јосип Топић упутили су телеграм саучешћа колективу "Структура", породици и пријатељима несретно страдалих суграђана.

Подсјећамо, тројица радника "Структуре" смртно су страдала у саобраћајној несрећи која се догодила у петак око 19 часова код Мркоњић Града.

(Агенције) Фото:Независне

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Един

10.04.2023 07:39

Башум сагосум породицама а преминулим лијепи џенет .ЛП

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

10.04.2023 09:41

Страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сојиц

10.04.2023 13:40

Ех био сам у рају. Ја мерака.. Сетас рајским вртовима..Око мене све постене зене, тета Славка тета Јадранка, Тета Стана, бака Јулка. Рај у затвореном, нема да вјетар пусе. У стакленом рајском врту. А кроз стакло гледам пакао. Лоси људи окрузени неким мора се признати лијепим курвама. Окрецу пецење на разњу. А ја у рају узивам, лизем лимун. Има сваког воца. Јабуке забрањено јести јер би ме избацили вани у пакао.. Недао Бог драги да окусим јабуку па да останем без цеститог зенског друства и да ме. Избаце вани да морам за стол код оних у паклу. А сто пун траписта сира, суховине и цајне кобасице.Около стола виле играју, косе до појаса. . Ко је луд да се одрекне дзенета и лизања лимуна и брања цвијеца..

ОДГОВОРИТЕ