Sahrana trojice poginulih u udesu kod Mrkonjić Grada

Sahrana trojici tragično preminulih radnika građevinske firme "Struktura" iz Jajca biće danas u naseljima gdje su živjeli.

Republika Srpska 10.04.2023 | 09:10
Sahrana trojice poginulih u udesu kod Mrkonjić Grada

"Senad Poško (44) biće ukopan u rodnoj u Bistrici, Elvir Čagalj (46) u Bikovinama, te Selvedin Crnac (42) u Šibenici. Sahrane će biti u 15.30 sati", navodi Jajce online.

Načelnik opštine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Opštinskog vijeća Jajce Josip Topić uputili su telegram saučešća kolektivu "Struktura", porodici i prijateljima nesretno stradalih sugrađana.

Podsjećamo, trojica radnika "Strukture" smrtno su stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 19 časova kod Mrkonjić Grada.

(Agencije) Foto:Nezavisne

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Edin

10.04.2023 07:39

Bašum sagosum porodicama a preminulim lijepi dženet .LP

ODGOVORITE
Name

BB

10.04.2023 09:41

Strasno.

ODGOVORITE
Name

Sojic

10.04.2023 13:40

Eh bio sam u raju. Ja meraka.. Setas rajskim vrtovima..Oko mene sve postene zene, teta Slavka teta Jadranka, Teta Stana, baka Julka. Raj u zatvorenom, nema da vjetar puse. U staklenom rajskom vrtu. A kroz staklo gledam pakao. Losi ljudi okruzeni nekim mora se priznati lijepim kurvama. Okrecu pecenje na raznju. A ja u raju uzivam, lizem limun. Ima svakog voca. Jabuke zabranjeno jesti jer bi me izbacili vani u pakao.. Nedao Bog dragi da okusim jabuku pa da ostanem bez cestitog zenskog drustva i da me. Izbace vani da moram za stol kod onih u paklu. A sto pun trapista sira, suhovine i cajne kobasice.Okolo stola vile igraju, kose do pojasa. . Ko je lud da se odrekne dzeneta i lizanja limuna i branja cvijeca..

ODGOVORITE