ОЈТ подигло оптужницу због пријетње љекару

- Окружно јавно тужилаштво Приједор подигло је оптужницу против мушкарца чији су иницијали С.М. из Костајнице због пријетњи љекару.

Република Српска 06.04.2023 | 09:32
ОЈТ подигло оптужницу због пријетње љекару

Мушкарац С.М. из Костајнице оптужен је да је 23. децембра прошле године путем телефона пријетио љекару чији су иницијали Љ.Л. рекавши му да неће дочекати зору, објавило је приједорско Тужилаштво.

Оптужени је након тога дошао у Дом здравља, ступио у контакт са љекаром и поновио исту пријетњу.

Оптуженом се на терет ставља кривично дјело угоржавање сигурност за које је прописана новчана или казна затвора до двије године.

(Срна) Фото: Срна 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Цивил

06.04.2023 07:48

Тужилаштво ради селективно ,имао сам претње од лекара породичне медицине слао их са више бројева ,тужилац наредио истрагу ,све разотктривени и идентификовати доктор породичне медицине ,али тужилац Саша Лаботич узе новац од истог доктора из Мркоњић Града.И нема пријетње, па се постављало питање зашто је наредио истрагу када је било НН лице а када се сазнало ко је све у дуре.Дајте молим вас закон није исти за све,селективно се примењује а уз кеш још иде то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постоје ли

06.04.2023 08:11

Казне за несавјесне,бахате љекарне?!Постоји ли одговорност за љекарне,убице???Је ли дозвољено да "љекар",хистерије,на депресивног пацијента,обољелог од тумора на мозгу,да игнорише сваки налаз специјалисте,комисије за боловање,закључује боловање,поништавајући одлуку комисије!!!Интервенише,код предсједника комисије,да такав пацијент лаже,да није добио рјешење ИК-е!!!На крају,приликом рапидног погоршања здравственог стања пацијента,поново прекида боловање,чиме спречава примање одређених терапија,чиме доводи до отказа уговора о раду??? Конкретно,ради се о профитери,др.Винку Ђурићу,из Бијељине.Је ли такав заслужио да га се награди?!Тако је у аутократском систему,гдје влада анархија!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гладни борац са 65 година

06.04.2023 08:13

Јели то домет тужилаштва?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лола

06.04.2023 08:31

Пукни зоро то и прецједник запјевуси хахахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналитичар

06.04.2023 09:44

А тек кад Баја усвоји Закон о клевети па чим зинеш оно 'апс!!Још само да нам "лажни" отвори Голи оток и ето нам малог Ким Јонг Уна на велика врата!!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неда

06.04.2023 10:28

И треба подици оптузницу и адекватно процесуирати. Цуј,неце зору доцекати? Ако има несто против дотицног доктора, на суд и ти а не правду у своје руке. Нити доктори могу радити од таквих пацијената нити пацијенти могу тако се понасати према доктору...цисти безобразлук, бахатост и насе дивљаство...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокин торањ

06.04.2023 11:05

Нема те ком.указати и пријавити бахатог доктора ,безобразног а таквих је море.

ОДГОВОРИТЕ