OJT podiglo optužnicu zbog prijetnje ljekaru

- Okružno javno tužilaštvo Prijedor podiglo je optužnicu protiv muškarca čiji su inicijali S.M. iz Кostajnice zbog prijetnji ljekaru.

Republika Srpska 06.04.2023 | 09:32
OJT podiglo optužnicu zbog prijetnje ljekaru

Muškarac S.M. iz Кostajnice optužen je da je 23. decembra prošle godine putem telefona prijetio ljekaru čiji su inicijali LJ.L. rekavši mu da neće dočekati zoru, objavilo je prijedorsko Tužilaštvo.

Optuženi je nakon toga došao u Dom zdravlja, stupio u kontakt sa ljekarom i ponovio istu prijetnju.

Optuženom se na teret stavlja krivično djelo ugoržavanje sigurnost za koje je propisana novčana ili kazna zatvora do dvije godine.

(Srna) Foto: Srna 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Civil

06.04.2023 07:48

Tužilaštvo radi selektivno ,imao sam pretnje od lekara porodične medicine slao ih sa više brojeva ,tužilac naredio istragu ,sve razotktriveni i identifikovati doktor porodične medicine ,ali tužilac Saša Labotič uze novac od istog doktora iz Mrkonjić Grada.I nema prijetnje, pa se postavljalo pitanje zašto je naredio istragu kada je bilo NN lice a kada se saznalo ko je sve u dure.Dajte molim vas zakon nije isti za sve,selektivno se primenjuje a uz keš još ide to.

ODGOVORITE
Name

Postoje li

06.04.2023 08:11

Kazne za nesavjesne,bahate ljekarne?!Postoji li odgovornost za ljekarne,ubice???Je li dozvoljeno da "ljekar",histerije,na depresivnog pacijenta,oboljelog od tumora na mozgu,da ignoriše svaki nalaz specijaliste,komisije za bolovanje,zaključuje bolovanje,poništavajući odluku komisije!!!Interveniše,kod predsjednika komisije,da takav pacijent laže,da nije dobio rješenje IK-e!!!Na kraju,prilikom rapidnog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta,ponovo prekida bolovanje,čime sprečava primanje određenih terapija,čime dovodi do otkaza ugovora o radu??? Konkretno,radi se o profiteri,dr.Vinku Đuriću,iz Bijeljine.Je li takav zaslužio da ga se nagradi?!Tako je u autokratskom sistemu,gdje vlada anarhija!!!

ODGOVORITE
Name

Gladni borac sa 65 godina

06.04.2023 08:13

Jeli to domet tužilaštva?

ODGOVORITE
Name

lola

06.04.2023 08:31

Pukni zoro to i precjednik zapjevusi hahahha

ODGOVORITE
Name

Analitičar

06.04.2023 09:44

A tek kad Baja usvoji Zakon o kleveti pa čim zineš ono 'aps!!Još samo da nam "lažni" otvori Goli otok i eto nam malog Kim Jong Una na velika vrata!!??

ODGOVORITE
Name

Neda

06.04.2023 10:28

I treba podici optuznicu i adekvatno procesuirati. Cuj,nece zoru docekati? Ako ima nesto protiv doticnog doktora, na sud i ti a ne pravdu u svoje ruke. Niti doktori mogu raditi od takvih pacijenata niti pacijenti mogu tako se ponasati prema doktoru...cisti bezobrazluk, bahatost i nase divljastvo...

ODGOVORITE
Name

Djokin toranj

06.04.2023 11:05

Nema te kom.ukazati i prijaviti bahatog doktora ,bezobraznog a takvih je more.

ODGOVORITE