М:тел-у признање за друштвено одговорно пословање

Традиционална манифестација Избор најуспјешнијих у Републици Српској, одржана је 31. марта 2023. године у Банском двору у Бањалуци, у организацији Привредне коморе Републике Српске.

Република Српска 04.04.2023 | 09:30
М:тел-у признање за друштвено одговорно пословање

За 2022. годину, као нарочито истакнутој у сфери доприноса развоју корпоративне друштвене одговорности, и овога пута признање је додијељено компанији м:тел. Награду је у име компаније примио Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају м:тел-а.

„Име компаније м:тел, откако постоји, везује се за подршку заједници, хуманост, образовање, културу, спорт. Зато ријеч м:тел, поред најсавременијих телекомуникационих услуга, асоцира на стратегију пословања бескомпромисно оријентисану ка друштвеној одговорности! Зато не чуди чињеница да је управо ова компанија годинама уназад носилац најзначајнијих признања за друштвено одговорно пословање“, навели су из компаније м:тел поводом ове награде.

У претходној години, м:тел је наставио да помаже заједници, односно свима којима је помоћ била потребна у Републици Српској и цијелој БиХ, а кроз акцију „Нисте сами, имате пријатеље“ која је покренута 2021. године и актуелна до данас.

Као и свих претходних деценија, и у 2022. години подржавала је хумане пројекте, образовне установе и активности у промоцији знања, установе културе и манифестације које су од значаја за заједницу, као и спортске догађаје и клубове.

(ПР) Фото: ПР 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Милw

04.04.2023 08:13

Када ти са допуне узму марку онда знате колико је сати.Док Деспотовић краде њих они враћају на нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.04.2023 18:10

Не знам да ли сте примјетили али сва ова "признања" м:тел-у која добија у задњих мјесец дана имају исти графички изглед...као да их штанца иста фирма...врло чудно...

Name

Градјанин

04.04.2023 08:19

Ајвисе грађана.су они.опљачкали.,и најскупљи оперwтер су управо они погледај те марку узимају за.оцување броја ,и ако.сте.га купили ви.као.градјанин,измишљају роминг активације.услуге.које. су астрономско и без објашњења зашто.и када.су ти трошкови настали,зашто нису упозорили потрошача о том.као.сто.раде све земље и оператери у окружењу.Страсно и срамно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

04.04.2023 08:19

По маркицу сто узимају сваки мјесец ни за сто и ни по којем закону или ти њиховом?????????? Кад це сете мркице вратити корисницима ???!!! По Европском закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

04.04.2023 09:20

Сваке године они најуспјеснији ради ли овдје неко други. Они продају маглу тј. Импулсе скупље услуге него у Србији много

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

04.04.2023 11:50

Мозда због узете марке мјесецно низаста.Багра пљацкаска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

04.04.2023 11:58

Само Бозе сацувај. Па мтел је легални зеленас и криминалац. Драго ми је да сам са њима раскрстио и пресао на други оператер.

ОДГОВОРИТЕ