M:tel-u priznanje za društveno odgovorno poslovanje

Tradicionalna manifestacija Izbor najuspješnijih u Republici Srpskoj, održana je 31. marta 2023. godine u Banskom dvoru u Banjaluci, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske.

Republika Srpska 04.04.2023 | 09:30
M:tel-u priznanje za društveno odgovorno poslovanje

Za 2022. godinu, kao naročito istaknutoj u sferi doprinosa razvoju korporativne društvene odgovornosti, i ovoga puta priznanje je dodijeljeno kompaniji m:tel. Nagradu je u ime kompanije primio Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju m:tel-a.

„Ime kompanije m:tel, otkako postoji, vezuje se za podršku zajednici, humanost, obrazovanje, kulturu, sport. Zato riječ m:tel, pored najsavremenijih telekomunikacionih usluga, asocira na strategiju poslovanja beskompromisno orijentisanu ka društvenoj odgovornosti! Zato ne čudi činjenica da je upravo ova kompanija godinama unazad nosilac najznačajnijih priznanja za društveno odgovorno poslovanje“, naveli su iz kompanije m:tel povodom ove nagrade.

U prethodnoj godini, m:tel je nastavio da pomaže zajednici, odnosno svima kojima je pomoć bila potrebna u Republici Srpskoj i cijeloj BiH, a kroz akciju „Niste sami, imate prijatelje“ koja je pokrenuta 2021. godine i aktuelna do danas.

Kao i svih prethodnih decenija, i u 2022. godini podržavala je humane projekte, obrazovne ustanove i aktivnosti u promociji znanja, ustanove kulture i manifestacije koje su od značaja za zajednicu, kao i sportske događaje i klubove.

(PR) Foto: PR 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Milw

04.04.2023 08:13

Kada ti sa dopune uzmu marku onda znate koliko je sati.Dok Despotović krade njih oni vraćaju na nama

ODGOVORITE
Name

Re

04.04.2023 18:10

Ne znam da li ste primjetili ali sva ova "priznanja" m:tel-u koja dobija u zadnjih mjesec dana imaju isti grafički izgled...kao da ih štanca ista firma...vrlo čudno...

Name

Gradjanin

04.04.2023 08:19

Ajvise građana.su oni.opljačkali.,i najskuplji operwter su upravo oni pogledaj te marku uzimaju za.ocuvanje broja ,i ako.ste.ga kupili vi.kao.gradjanin,izmišljaju roming aktivacije.usluge.koje. su astronomsko i bez objašnjenja zašto.i kada.su ti troškovi nastali,zašto nisu upozorili potrošača o tom.kao.sto.rade sve zemlje i operateri u okruženju.Strasno i sramno

ODGOVORITE
Name

Aa

04.04.2023 08:19

Po markicu sto uzimaju svaki mjesec ni za sto i ni po kojem zakonu ili ti njihovom?????????? Kad ce sete mrkice vratiti korisnicima ???!!! Po Evropskom zakonu

ODGOVORITE
Name

Pero

04.04.2023 09:20

Svake godine oni najuspjesniji radi li ovdje neko drugi. Oni prodaju maglu tj. Impulse skuplje usluge nego u Srbiji mnogo

ODGOVORITE
Name

borac

04.04.2023 11:50

Mozda zbog uzete marke mjesecno nizasta.Bagra pljackaska.

ODGOVORITE
Name

Srdjan

04.04.2023 11:58

Samo Boze sacuvaj. Pa mtel je legalni zelenas i kriminalac. Drago mi je da sam sa njima raskrstio i presao na drugi operater.

ODGOVORITE