Пријављено да се купују личне карте за једну странку

- Никшићка полиција прикупља обавјештења од шест особа након што јој је пријављено да једна политичка партија у просторијама Пчеларске организације купује личне карте.

Регион 02.04.2023 | 15:57
Пријављено да се купују личне карте за једну странку

Никшићка полиција је, поступајући по пријави да се у просторијама Пчеларске организације врши куповина личних карата од једне политичке партије, изашла на лице мјеста, гдје је затекла шест особа.

"Ове особе су приступиле у службене просторије Одјељења безбједности Никшић ради прикупљања обавјештења о околностима пријаве", саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

У саопштењу се додаје да полиција овом приликом није извршила претреса објекта.

О догађају је обавијештен тужилац у Основном државном тужилаштву у Никшићу који је наложио да се предузму све мјере и радње с циљем расвјетљавања догађаја, те ће се накнадно изјаснити о његовој квалификацији.

У току је предузимање законом предвиђених радњи из надлежности полиције. 

(Срна) Фото: Анадолија/Илустрација 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ББ

02.04.2023 15:40

Па ваљда та партија има име. Ово ми је несто познато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

02.04.2023 16:16

Побједиће мило,ако му друг додик буде одао тајну како се краду избори.У противном нема шансе диктатор и тиранин српског рода као и додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.04.2023 16:36

Управо тако само знају да краду лазу и вредјају бандити

Name

Ово ми је

03.04.2023 09:48

Најјаце када процитам, најјаца мантра за награду... Па многе институције имају све лицне податке свакога појединца и на јавно некомпромитован нацин долазе до истих по потреби....

ОДГОВОРИТЕ