Prijavljeno da se kupuju lične karte za jednu stranku

- Nikšićka policija prikuplja obavještenja od šest osoba nakon što joj je prijavljeno da jedna politička partija u prostorijama Pčelarske organizacije kupuje lične karte.

Region 02.04.2023 | 15:57
Prijavljeno da se kupuju lične karte za jednu stranku

Nikšićka policija je, postupajući po prijavi da se u prostorijama Pčelarske organizacije vrši kupovina ličnih karata od jedne političke partije, izašla na lice mjesta, gdje je zatekla šest osoba.

"Ove osobe su pristupile u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić radi prikupljanja obavještenja o okolnostima prijave", saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U saopštenju se dodaje da policija ovom prilikom nije izvršila pretresa objekta.

O događaju je obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja događaja, te će se naknadno izjasniti o njegovoj kvalifikaciji.

U toku je preduzimanje zakonom predviđenih radnji iz nadležnosti policije. 

(Srna) Foto: Anadolija/Ilustracija 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BB

02.04.2023 15:40

Pa valjda ta partija ima ime. Ovo mi je nesto poznato.

ODGOVORITE
Name

??

02.04.2023 16:16

Побједиће мило,ако му друг додик буде одао тајну како се краду избори.У противном нема шансе диктатор и тиранин српског рода као и додик.

ODGOVORITE
Name

Re

02.04.2023 16:36

Upravo tako samo znaju da kradu lazu i vredjaju banditi

Name

Ovo mi je

03.04.2023 09:48

Najjace kada procitam, najjaca mantra za nagradu... Pa mnoge institucije imaju sve licne podatke svakoga pojedinca i na javno nekompromitovan nacin dolaze do istih po potrebi....

ODGOVORITE