Матурант из Пореча погинуо на екскурзији у Прагу

Ученик завршног разреда средње школе "Мате Балоте" из Пореча погинуо је на матурском путовању у Прагу.

Регион 01.04.2023 | 17:17
Матурант из Пореча погинуо на екскурзији у Прагу

"Матурант наше средње поречке школе нажалост смртно је настрадао на матурском путовању у Прагу. Више од тога не могу да кажем јер још чекамо извештај од стране тамошње полиције. Извршен је полицијски увиђај, а што се тачно догодило и ми ћемо сазнати тек након службеног извештаја. Као директор школе осјећам се ужасно лоше. Нисам био присутан односно нисам био на том путу. Изражавам најдубље саучешће родитељима и целој породици у име цијеле школе и у своје име. Јако сам под стресом и разумите ме. Не могу више од шока да говорим", рекао је директор средње школе “Мате Балоте” у Поречу Крешимир Бронић.

Додао је да се трагедија догодила око поноћи у петак на суботу. Требало је да се остане до недеље у Прагу, али су сви кренули назад већ у суботу.

"На путовање је отишло 87 матураната из три и по разреда и четири професора. Отишли су на матурско путовање у четвртак, а требало је да остану до недеље, али због цијеле ситуације, која је све дубоко потресла, већ су у суботу кренули кући", закључио је директор.  

(Ало.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

+

01.04.2023 15:52

ЖАЛОСНО. ПА НИСУ МАЛА ДИЈЕЦА. БОЖЕ. САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ. ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

01.04.2023 22:10

Искрено сауцесце породици децака. Било је доста година назад, сецам се предлога једни професорке. Рекла је, ја водим разред на матурантско путовање, под условом да на матурантско путовање иду, један до два родитеља од деце из разреда. Нестасна младост је то, треба их пазити, без обзира сто су матуранти. Идеја професорке, ми се из висе разлога цини примерном.

ОДГОВОРИТЕ