Позив Семберцима да гласају против опозива Петровића

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је позвао становнике Бијељине да у што већем броју изађу на гласачка мјеста и гласају против његовог опозива како би заједно наставили градити и развијати овај град.

Република Српска 17.03.2023 | 17:16
Позив Семберцима да гласају против опозива Петровића

Бијељина треба да напредује на начин да народни новац завршава код народа, а не да се задржава по намјештеним тендерима и зато је потребно да становници Бијељине у недељу 19. марта гласају против опозива и омогуће градоначелнику Љубиши Петровићу да настави радити у корист становника Бијељине.

Поручено је ово са сједнице Предсједништва Српске демократске странке која се данас одржава у Бијељини.

Милан Миличевић, в.д. предсједника Српске демократске, је поручио је СДС потпуно спремна у организационом смислу и да је обезбиједила комплетну логистику организације за дан одржавања референдума о опозиву градоначелника Бијељине.

„СДС је максимално ангажована, не само данас, него последњих неколико мјесеци овде у Бијељини преко Градског одбора СДС. Озбиљно смо приступили кампањи и предкамапањи и наравно организацији за изборни дан. То су  оне стандардне ствари које су везане за покривање свих бирачких мјеста члановима бирачких одбора, акредитованим посматрачима и свега онога што чини контакт са бирачима“, истакао је Миличевић.

Направили смо, додаје он, одличну организацију у којој свако зна шта треба да ради. 

„Ја сам задовољан свим током предизборног периода и свим скуповима. Имам позитиван утисак када је у питању и реакција бирача и види се да Бијељина има посебан афинитет и емоцију према СДС данас као што је имала и претходних деценија“, казао је Миличевић. 

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је позвао становнике Бијељине да у што већем броју изађу на гласачка мјеста и гласају против његовог опозива како би заједно наставили градити и развијати овај град.

„То ћемо радити  на бази ових истинских вриједности и свему оном што смо показали борећи се проти овог накарадног режима и борећи се против криминала и корупције.  

„ Суграђане позивам да у се у што већем броју појаве на биралиштима и да гласају по свом убјеђењу, савјести и мишљењу како би смо већ од 20 марта наставили да градимо нашу будућност, да  радимо транспарентно и да наставимо нашу борбу против криминала и корупције“, казао је Петровић.

Он је поручио да ће заједно са грађанима да гради Бијељину на бази истинских вриједности. 

„Настављамо борбу против свих друштвено негативних појава, корупције и криминала. Показали смо да тако долазе резултати и у смислу стабилизације рада јавних предузећа и наравно и када се буџетом располаже на једна транспарентан начин. Бијељина треба да напредује на начин да народни новац завршава код народа, а не да се задржава по намјештеним тендерима, јавним набавкама и свему оном што значи отимање и крађа јавног новца“, изричит је Петровић. 

Он је овом приликом, поред грађанима Бијељине, изразио захвалност свим саборцима из СДС на подршци коју му пружају.

(БН) Фото: СДС

 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Гога

17.03.2023 16:33

Слабо сте се ви залагали да подржите др Љубишу. Млако и безвољно. Висе се Вукан трудио од вас. Надам се и желим да побиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

17.03.2023 16:45

Надам се да це становници Бијељине успјети да спријече Милорада Додика у накани да Бијељину ставе под окове СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавро

17.03.2023 16:51

Теско богами,ста Миле науми он то и оствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гиги

17.03.2023 17:19

Не дајте се семберци, ако вам гурави буде кројио капу бит це те као Добој, само пљацка, криминал,корупција, опљакана предузеца итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

17.03.2023 17:20

Хајде мој добри народе,да прузимо прилику и да се сви ујесинимо да црвени немају ни 20%Због насе дјеце,привредника и осталих да показемо ста мислимо о секти!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.03.2023 19:53

Опозив тразе они који имају по 2- 3 плате. Имају по неколико апартмана на Златибору,мору,станове по БГ и НС по неколико станова у Бјељини,пословни простора и по цјела породица са лазним дипломама. Ко је сада овде луд,безобразан и лопов???

Name

Галеб

17.03.2023 17:25

Позив Семберцима да изадју на гласање И гласају за правду постење и будуцност А тоје Др -Петровиц и његов тим

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОЛЕ

17.03.2023 17:29

ПОБЈЕДА ПОШТЕЊА И ПРАВДЕ У БИЈЕЉИНИ ЋЕ ИМАТИ ОДЈЕК У ЦИЈЕЛОЈ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ПОКАЗАЋЕ СЕ ДА САДАШЊИ РЕЖИМ НИЈЕ НЕОБОРИВ САМО ТРЕБА ИМАТИ М... А

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

17.03.2023 18:30

ДОДИК НА ТРИБИНИ СВОЈИХ КОАЛИЦИОНИХ ОСРТНЕРА У БИЈЕЉИНИ РЕЦЕ КАКО ЈЕ УЛОЗИО У БИЈЕЉИНУ МИЛИЈАРДУ МАРАКА,А НЕРЕЦЕ НИ ЈЕФНОМ РИЈЕЦЈУ КОЛИКО ЈЕ ИЗ БИЈЕЉИНЕ ОТИСЛО У БУДЗЕТ РЕПУБЛИКЕ СРОСКЕ.ПА БИЈЕЉИНСКИ ОРИВРЕДНИЦИ И ГРАДЈАНИ ПОНЕ БУДЗЕТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВИСЕ НЕГО 5 .ПРОСЈЕЦНИХ ОПСТИНА У РЕПУБЛИЦИ СРОСКОЈ.НЕ РЕЦЕ ДОДИК ДА ЈЕ БИЈЕЉИНИ УСКРАЦЕН ИЗНОС НОВЦА ОД ПДВ КОЈИ ПРИОАДА ОПСТИНАМА ОД ЦЕГА СЕ МОГЛО МНОГО ТОГА УРАДИТИ У БИЈЕЉИНСКОЈ ОПСТИНИ,НЕ РЕЦЕ ДА АУТОПУТ ОД РАЦЕ СЕ ФИНАНСИРА ИЗ БУДЗЕТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ,НЕ РЕЦЕ ДА СУ БИЈЕЉИНСКИ ТАЈКУНИ ИЗВУКЛИ ИЗ БУДЗЕТА БИЈЕЉИНЕ ВИСЕ НОВЦА НЕГО СТО ЈЕ ДИСЛО У БИЈЕЉИНУ,И СТО ЈЕ НАЈСРАМНИЈЕ НИЈЕДНОМ РЈЕЦИ НЕ РЕЦЕ ДА ЈЕ ЉУБИДА ДОМАЦИНСКИ СЕ ПОНАСАО СА СРЕДСТВИМА БУДЗЕТА ГРАДА.А СТО ЛИЈЕЗЕ И УСТАЈЕ СА ИЗМИСЉЕНИМ БРИТАНСКИМ СПИЈУНИМА,СА КОЈИМ ЉУБИСА НЕМА ВЕЗЕ ТО ЈЕ ЊЕГОВ ПОСЉЕДМЈИ АДУТ.АКО МУ НЕВАЉАЈУ БРИТАНЦИ, ОД КОГА ЈЕ ПОДИГАО МИЛИОНСКИ КРЕДИТ НА ЛОНДОНСКОЈ БЕРЗИ КОЈИ ЦЕ ВРАЦАТИ ГРАДЈАНИ РЕОУБЛИКЕ СРОСКЕ.

Name

Маринко

17.03.2023 18:31

Поздрављам све људе града Бијељине и молим да гласају за поштеног човека а не Додика и његове криминалце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАВРИЛО

17.03.2023 18:40

Семберци нису Добојлије да пусте секти да их покраде, спремни су много висе и одлуцнији него сто баја оцекује. Ово је поцетак краја секте и баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Бијељину

17.03.2023 19:30

??????❤️Подршка др Петровићу и вриједним семберцима .Борите се и за нас ,остале .

ОДГОВОРИТЕ