Poziv Sembercima da glasaju protiv opoziva Petrovića

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je pozvao stanovnike Bijeljine da u što većem broju izađu na glasačka mjesta i glasaju protiv njegovog opoziva kako bi zajedno nastavili graditi i razvijati ovaj grad.

Republika Srpska 17.03.2023 | 17:16
Poziv Sembercima da glasaju protiv opoziva Petrovića

Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima i zato je potrebno da stanovnici Bijeljine u nedelju 19. marta glasaju protiv opoziva i omoguće gradonačelniku Ljubiši Petroviću da nastavi raditi u korist stanovnika Bijeljine.

Poručeno je ovo sa sjednice Predsjedništva Srpske demokratske stranke koja se danas održava u Bijeljini.

Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske, je poručio je SDS potpuno spremna u organizacionom smislu i da je obezbijedila kompletnu logistiku organizacije za dan održavanja referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine.

„SDS je maksimalno angažovana, ne samo danas, nego poslednjih nekoliko mjeseci ovde u Bijeljini preko Gradskog odbora SDS. Ozbiljno smo pristupili kampanji i predkamapanji i naravno organizaciji za izborni dan. To su  one standardne stvari koje su vezane za pokrivanje svih biračkih mjesta članovima biračkih odbora, akreditovanim posmatračima i svega onoga što čini kontakt sa biračima“, istakao je Miličević.

Napravili smo, dodaje on, odličnu organizaciju u kojoj svako zna šta treba da radi. 

„Ja sam zadovoljan svim tokom predizbornog perioda i svim skupovima. Imam pozitivan utisak kada je u pitanju i reakcija birača i vidi se da Bijeljina ima poseban afinitet i emociju prema SDS danas kao što je imala i prethodnih decenija“, kazao je Miličević. 

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je pozvao stanovnike Bijeljine da u što većem broju izađu na glasačka mjesta i glasaju protiv njegovog opoziva kako bi zajedno nastavili graditi i razvijati ovaj grad.

„To ćemo raditi  na bazi ovih istinskih vrijednosti i svemu onom što smo pokazali boreći se proti ovog nakaradnog režima i boreći se protiv kriminala i korupcije.  

„ Sugrađane pozivam da u se u što većem broju pojave na biralištima i da glasaju po svom ubjeđenju, savjesti i mišljenju kako bi smo već od 20 marta nastavili da gradimo našu budućnost, da  radimo transparentno i da nastavimo našu borbu protiv kriminala i korupcije“, kazao je Petrović.

On je poručio da će zajedno sa građanima da gradi Bijeljinu na bazi istinskih vrijednosti. 

„Nastavljamo borbu protiv svih društveno negativnih pojava, korupcije i kriminala. Pokazali smo da tako dolaze rezultati i u smislu stabilizacije rada javnih preduzeća i naravno i kada se budžetom raspolaže na jedna transparentan način. Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima, javnim nabavkama i svemu onom što znači otimanje i krađa javnog novca“, izričit je Petrović. 

On je ovom prilikom, pored građanima Bijeljine, izrazio zahvalnost svim saborcima iz SDS na podršci koju mu pružaju.

(BN) Foto: SDS

 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Goga

17.03.2023 16:33

Slabo ste se vi zalagali da podržite dr Ljubišu. Mlako i bezvoljno. Vise se Vukan trudio od vas. Nadam se i želim da pobijedi.

ODGOVORITE
Name

Nenad

17.03.2023 16:45

Nadam se da ce stanovnici Bijeljine uspjeti da spriječe Milorada Dodika u nakani da Bijeljinu stave pod okove SNSD-a.

ODGOVORITE
Name

Gavro

17.03.2023 16:51

Tesko bogami,sta Mile naumi on to i ostvari.

ODGOVORITE
Name

gigi

17.03.2023 17:19

Ne dajte se semberci, ako vam guravi bude krojio kapu bit ce te kao Doboj, samo pljacka, kriminal,korupcija, opljakana preduzeca itd.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

17.03.2023 17:20

Hajde moj dobri narode,da pruzimo priliku i da se svi ujesinimo da crveni nemaju ni 20%Zbog nase djece,privrednika i ostalih da pokazemo sta mislimo o sekti!!

ODGOVORITE
Name

Re

17.03.2023 19:53

Opoziv traze oni koji imaju po 2- 3 plate. Imaju po nekoliko apartmana na Zlatiboru,moru,stanove po BG i NS po nekoliko stanova u Bjeljini,poslovni prostora i po cjela porodica sa laznim diplomama. Ko je sada ovde lud,bezobrazan i lopov???

Name

Galeb

17.03.2023 17:25

Poziv Sembercima da izadju na glasanje I glasaju za pravdu postenje i buducnost A toje Dr -Petrovic i njegov tim

ODGOVORITE
Name

BOLE

17.03.2023 17:29

POBJEDA POŠTENJA I PRAVDE U BIJELJINI ĆE IMATI ODJEK U CIJELOJ REPUBLICI SRPSKOJ POKAZAĆE SE DA SADAŠNJI REŽIM NIJE NEOBORIV SAMO TREBA IMATI M... A

ODGOVORITE
Name

STATISTICAR

17.03.2023 18:30

DODIK NA TRIBINI SVOJIH KOALICIONIH OSRTNERA U BIJELJINI RECE KAKO JE ULOZIO U BIJELJINU MILIJARDU MARAKA,A NERECE NI JEFNOM RIJECJU KOLIKO JE IZ BIJELJINE OTISLO U BUDZET REPUBLIKE SROSKE.PA BIJELJINSKI ORIVREDNICI I GRADJANI PONE BUDZET REPUBLIKE SRPSKE VISE NEGO 5 .PROSJECNIH OPSTINA U REPUBLICI SROSKOJ.NE RECE DODIK DA JE BIJELJINI USKRACEN IZNOS NOVCA OD PDV KOJI PRIOADA OPSTINAMA OD CEGA SE MOGLO MNOGO TOGA URADITI U BIJELJINSKOJ OPSTINI,NE RECE DA AUTOPUT OD RACE SE FINANSIRA IZ BUDZETA REPUBLIKE SRBIJE,NE RECE DA SU BIJELJINSKI TAJKUNI IZVUKLI IZ BUDZETA BIJELJINE VISE NOVCA NEGO STO JE DISLO U BIJELJINU,I STO JE NAJSRAMNIJE NIJEDNOM RJECI NE RECE DA JE LJUBIDA DOMACINSKI SE PONASAO SA SREDSTVIMA BUDZETA GRADA.A STO LIJEZE I USTAJE SA IZMISLJENIM BRITANSKIM SPIJUNIMA,SA KOJIM LJUBISA NEMA VEZE TO JE NJEGOV POSLJEDMJI ADUT.AKO MU NEVALJAJU BRITANCI, OD KOGA JE PODIGAO MILIONSKI KREDIT NA LONDONSKOJ BERZI KOJI CE VRACATI GRADJANI REOUBLIKE SROSKE.

Name

Marinko

17.03.2023 18:31

Pozdravljam sve ljude grada Bijeljine i molim da glasaju za poštenog čoveka a ne Dodika i njegove kriminalce

ODGOVORITE
Name

GAVRILO

17.03.2023 18:40

Semberci nisu Dobojlije da puste sekti da ih pokrade, spremni su mnogo vise i odlucniji nego sto baja ocekuje. Ovo je pocetak kraja sekte i baje.

ODGOVORITE
Name

Za Bijeljinu

17.03.2023 19:30

??????❤️Podrška dr Petroviću i vrijednim sembercima .Borite se i za nas ,ostale .

ODGOVORITE